Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bidmanie? Co to je?

Ingnition

Recommended Posts

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Návštěvník

Ještě dodám že v blízké budoucnosti spustíme aukce bez rizika - pokud do aukce vložíte Bidy v hodnotě bidoveného předmětu, automaticky ho získáváte. Tzn. že výherců může být několik a v nejhorším případě za předmět zaplatíte částku jako v obchodě. Ale na tak vysokou cenu se aukce často opravdu nedostanou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem si přečetl ten článek, a na svém názoru nemám co měnit. Další komplikovaný způsob, jak se obohatit na účet důvěřivých lidí. Už tu máme prášky na hubnutí, zázračné hrnce, supervýhodné paušály, dianetiku a světové umělce Evu a Vaška . Jsem zvědavý, jaký podvod přijde do módy příště. :bann:

Odkaz ke komentáři

tak jsem si přečetl ten článek, a na svém názoru nemám co měnit. Další komplikovaný způsob, jak se obohatit na účet důvěřivých lidí. Už tu máme prášky na hubnutí, zázračné hrnce, supervýhodné paušály, dianetiku a světové umělce Evu a Vaška . Jsem zvědavý, jaký podvod přijde do módy příště. :bann:

Nejhorší na tom je, že lidi jsou pořád stejní. Ale je to základní lidská vlastnost, že chtějí "zázraky" a chtějí jim věřit.. Kdo by nechtěl iphone za 60Kč? Moment já bych ho vlastně nebral ani zadarmo, blbý příklad.. Kdo by nechtěl domáci kino za 60 Kč..? :D

Lidi, radši nevrážejte peníze do těchto podvodů a vydělejte si na ty věci normálně. :) Na tomhle nejde ušetřit :) Takový je život, že nic není zadarmo ;)

Odkaz ke komentáři

Dovolim si opravit..

* jak se obohatit na ucet hloupych lidi

.. kazdej, kdo dokaze pocitat do peti a ma alespon prumerne IQ, snad pochopi oc jde. Pokud na to naleti, neni duvod ho litovat nebo ho jinak chranit. Kazdy svepravny clovek, necht je za sve ciny zodpovedny. At zije svobodne podnikani! (Nikdo nikoho do nakupu binu a bidovani nenuti.. je to kazdeho rozhodnuti.. Svobodne rozhodnuti...)

Odkaz ke komentáři

ale člověk, co to koupí(vyhraje) na tom přece (někdy) vydělá ne?

NĚKDY...A to opravdu zřídka,když většina uživatelů o daný předměnt nemá zájem,pak je možné ho vyhrát za malé peníze :thumbup:

Pravda je ale taková,že na tom spíš proděláš.Často u atraktivních věcí jako je psp,notebook apod. Ale u věcí typu sluchátek za 300,- máš PODLE MĚ šanci vyhrát,protože lidé raději investují své bidy do něčeho zajímavějšího...To je můj osobní názor.

Odkaz ke komentáři

Tak já k tomu taky něco řeknu, budu se zabývat stránkou BONUS.CZ, je to na stejném principu, aby jsi mohl přihazovat musíš si nakoupit body jeden bod je jedno přihození a ten tě vyjde na nějakejch 8 kč. Pokud se cena zboží začínajícího na 1 kč vyšplhá třeba na 1500kč a ten člověk to vyhraje je to jeho a záleží na tom kolikrát musel přihodit aby to bylo jeho pkud máš giga štěstí a přihodíš jednou tak to znamená že je to tvoje za 1500 + 8 kč za příhoz. Pokud někdo přihodí dříve tak to aukci prodlouží o 30sekund. když už se to zboží vyšplhalo na 1500kč tak to znamená že 1500lidí muselo přihodit a to je 1500 x 8kč za každé přihození = 12000kč + 1500kč co za to ten člověk zaplatil takže prodejce dostane 13500kč a tobě pošle PS3. Nikdo ti nezaručí že tam nemůžou být nastrčení nějací boti nebo lidé kteří přihazují ale ve skutečnosti jsou jen nastrčení aby zvyšovali cenu.

Odkaz ke komentáři

Tak já k tomu taky něco řeknu, budu se zabývat stránkou BONUS.CZ, je to na stejném principu, aby jsi mohl přihazovat musíš si nakoupit body jeden bod je jedno přihození a ten tě vyjde na nějakejch 8 kč. Pokud se cena zboží začínajícího na 1 kč vyšplhá třeba na 1500kč a ten člověk to vyhraje je to jeho a záleží na tom kolikrát musel přihodit aby to bylo jeho pkud máš giga štěstí a přihodíš jednou tak to znamená že je to tvoje za 1500 + 8 kč za příhoz. Pokud někdo přihodí dříve tak to aukci prodlouží o 30sekund. když už se to zboží vyšplhalo na 1500kč tak to znamená že 1500lidí muselo přihodit a to je 1500 x 8kč za každé přihození = 12000kč + 1500kč co za to ten člověk zaplatil takže prodejce dostane 13500kč a tobě pošle PS3. Nikdo ti nezaručí že tam nemůžou být nastrčení nějací boti nebo lidé kteří přihazují ale ve skutečnosti jsou jen nastrčení aby zvyšovali cenu.

Presne tohle jsem napsal ja o stranku vzad. Jen s lehce jinyma ciframa :dozey:

Odkaz ke komentáři

no dyt to už bylo řečený...píšou 2kč vítež, ale stojí ho to 2 kila protože 100 za hru a 2 za dopravu...vzhledem k tomu že si třeba koupil za 5kilo bidy tak přemejšlel jak by ho to všlo levnějc :P uplně první aukci vyhrál hned jeden člověk za 1kč proožže do toho nikdo nešel, ted je tam jen pár lidí ale už se o to solidně perou.

Odkaz ke komentáři

nebudu rikat zatim jestli je to podvod, ale pred chvilkou sem koukal na jednu aukci , kde uzivatel sonyd121 jednou prihodil a v posledni v posledni vterine aukce prihodil zase! prijde mi to hodne podezrele.. bud je ten uzivatel debil nebo bot. ja osobne bych se spise priklanel ktomu botovi! btw. nakonec tu aukci vyhral :dozey:

Odkaz ke komentáři

nebudu rikat zatim jestli je to podvod, ale pred chvilkou sem koukal na jednu aukci , kde uzivatel sonyd121 jednou prihodil a v posledni v posledni vterine aukce prihodil zase! prijde mi to hodne podezrele.. bud je ten uzivatel debil nebo bot. ja osobne bych se spise priklanel ktomu botovi! btw. nakonec tu aukci vyhral :dozey:

kdyby měli aspoň boti lepší názvy co :D tyhle jména sou nápadný jak lance v bance na jamajce xD

Odkaz ke komentáři

ani to nezkoušejte..nevyplatí se vám to. nemusel to bejt bot, třeba počítal s tim že tam někdo přihodí ale j to zvláštní no...sledoval jsem jak bidovali na ps3...všichni si zapli tu funkci kdy jim to samo přihauje a 5 lidem to vždy vteřinu před koncem zvedlo...takhle to po 15 vteřinách zvedli na 2 hodiny...hrozný

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak jsem to vzykousel. Treba jsem mel smulu, ale prijde mi to prinejmensim podezrele.

Měl jsem nastavený automat, který přihazoval za mě. Všechny aukce okolo končili tak na třetinové ceně, než ta do které jsem se zapojil já.

Dokud jsem měl bidy, a přihazoval, tak mě pořád suveréně přehazovali asi dva uživatelé. Po tom co mi došly bidy, najednou během pár minut skončila.

Co je divnější, že pak člověk vidí, že se tam prodá Wii za 8,10 Kc apod.

Je opravdu možné, že jsem měl smůlu, na druhou stranu mám divný pocit, že té smůle něco pomohlo. Je to ale pouze můj názor a spekulace. Udělejte si na to vlastní názor.

Docela rád bych byl, kdyby sem napsal někdo kdo opravu vyhrál. Ale někdo kdo je zde registrovanej už delší dobu, aby to nebyl nějaký "imaginární " spokojený uživatel, který vznikl před týdnem...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to vzykousel. Treba jsem mel smulu, ale prijde mi to prinejmensim podezrele.

Měl jsem nastavený automat, který přihazoval za mě. Všechny aukce okolo končili tak na třetinové ceně, než ta do které jsem se zapojil já.

Dokud jsem měl bidy, a přihazoval, tak mě pořád suveréně přehazovali asi dva uživatelé. Po tom co mi došly bidy, najednou během pár minut skončila.

Je opravdu možné, že jsem měl smůlu, na druhou stranu mám divný pocit, že té smůle něco pomohlo. Je to ale pouze můj názor a spekulace. Udělejte si na to vlastní názor.

Docela rád bych byl, kdyby sem napsal někdo kdo opravu vyhrál. Ale někdo kdo je zde registrovanej už delší dobu, aby to nebyl nějaký "imaginární " spokojený uživatel, který vznikl před týdnem...

Já myslim, že to je totální nesmysl, určitě je tam někdo nastrčenej, kdo tam přihazuje...:?

Odkaz ke komentáři

podle me je to podezrely ze ostatnio skonci na tretine ale a ty zaplatis o dve tretiny vic ... no alespon me nekdo dokazal at se tohoto systemu vyhnu a spolehnu se na aukro ci ebay a ceny kup ted tam me uz nikdo neprehodi

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu