Mr.Mysterious Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Zde je můj problém: mám odehráno asi 8% ze hry a na řadu přišel boss. Je to takovej velkej robot, co po mě hazí tenisáky nebo co to je. Já prostě nevím, co tam mám dělat- nedokážu je nijak odrážet ani po něm čímkoliv střílet. Nevíte jak ho porazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 asi čekat až si odpočine a pak na něj ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Tys to takhle udělal? Protože tohle jsem zkoušel snad tisíckrát. Že tys tu hru vůbec nehrál? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 no na ps1 sem to hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Ale tak to si určitě nehrál Mind over mutant...Tak sem prosím nepiš, když tu hru ani neznáš. Ale za snahu dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 na youtube sem nasel videa, jak se to dela... tady nebo tady ... za thx budu vdecnej... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 na youtube sem nasel videa, jak se to dela... tady nebo tady ... za thx budu vdecnej... :D Mockrát ti děkuju- to je přesně to, co jsem potřeboval. Mě mohlo napadnout se podívat na youtube.com njn- máš mé THX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Jak máš takovou tu velkou potvoru co si na ni Crash sedne tak s tou odrážej ty míče a vždycky když vleze do tý vody tak ji zmraž a dej ji pár ran zachvíli je po ní není to nijak těžký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 vis je to všechno skoro stejný :dozey: jednou sem to hrál budou to podobný způsoby jako na ps1 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Nene, nebylo to tak jaks psal....ale už je to vyřešený...tak pls LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.