ojtisek Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Jaký máte názor na novou hru Wolfenstein? Jak byste ho zhodnotili? Já ho nehrál, ale uvažuji o tom, díky shlédnutým gameplayům. Pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Tuto hru jsem již dohrál. Herní čas cca 11 hodin, hodně jsem sbíral a hledal peníze, skryté předměty, aby bylo na upgrade zbraní. Celkově ji hodnotím poměrně dobře, jen mě trošku překvapil konec, čekal jsem ještě jednoho bosse a nejdnou konec. I tak dávám slušných 8/10, tato hra mě hodně chytla i díky fajn přídavku v podobě sbírání krystalů a díky nim člověk získával nové schopnosti. Rohodně doporučuju, fajn osvěžení před herníma žněma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Parádní hra - dávám 9/10... vynikající atmosféra, slušná grafika, úžasná hratelnost, a také poměrně solidní volnost - samé superlativy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Dohráno.Dávam 9/10,super hratelnost,už dlouho mě takhle hra nechytla :D,doufam že bude další díl8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Ahoj, mam problem s touto hrou... Hra jede OK, i patch a netuhne... Ale od mise kde jsem zabil toho generela, tak hapruji savy. Hra normalne savuje, ale prirazuje savum nejaky data z roku 2005! Tudiz musim vzdy rucne vyzkouset ktery save to je, protoze kdyz tak continue campain tak vzdy zacinam po zabiti generala... Mate nekdo stejny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Ahoj,mam problem s touto hrou... Hra jede OK, i patch a netuhne... Ale od mise kde jsem zabil toho generela, tak hapruji savy. Hra normalne savuje, ale prirazuje savum nejaky data z roku 2005! Tudiz musim vzdy rucne vyzkouset ktery save to je, protoze kdyz tak continue campain tak vzdy zacinam po zabiti generala... Mate nekdo stejny problem? Bracho, to je tym, ze vypinas konzolu z elektriny. X360 nema zalozny zdroj, tak mas po zapnuti vzdy rovnaky datum. Zostava ti jedine striehnut si save a potom loadovat a nie "continue". Este lepsie bude, ked si savy budes aj mazat a nechas napr. vzdy dve najnovsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 jak říká trezor to je tím...nebo jsi měl nastavený datum byl výpadek proudu a od té doby ho máš blbě nastavený....pokud jsi ovšem připojen k live, tak by ti to mělo čas spravit automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Cas je v poradku... konzole porad v elektrice :) To se mi stalo BEHEM HRANI treba behem dvou hodin... cas savu aktualni datum a cas a cast datum uplne v jinem roce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Cas je v poradku... konzole porad v elektrice :)To se mi stalo BEHEM HRANI treba behem dvou hodin... cas savu aktualni datum a cas a cast datum uplne v jinem roce... Pisal si rok 2005. Ten je vzdy po vypnuti konzoly z elektriny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 ou, tohle se mi taky stalo, pak me to vratilo o hodne misi dal, tak jsem se vykaslal na wolfa na dlouhou dobu.. protoze se mi to nechtelo hrat od znova.. ale stopro nevypinam xbox z elektriky.. jsem na livu furt.. asi nejakej bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 přečtěte si moje příspěvky http://console-forum.net/showthread.php?t=68738 žádný bug tohle dělá třeba i quake 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.