Dawid199 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Zdravím, mám dva dotazy ohledně Swap Magicu- 1: Viděl jsem, že k programu se prodávají i záslepky, ty se ale používaji na ty tenké PS2 verze ne? 2: Také jsem na netu viděl tenhle program ke stažení, nemáte s tím někdo zkušenosti?.-) Jinak mám starší verzi PS2 (tlustou) Předem díky všem:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 U tluste ps2 je treba slide tool . Ten se da i vyrobit z nejake stare platebni nebo nejake tvrde karty... http://www.swapmagic3.com/images/PS2-Slide_Card.jpg Nebo si muzes udelat mcboot coz je podle me lepsi :) Navod je v tutorialech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawid199 Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Jojo, o Free MCBOOT už vím, ale nemam ani chip ani SwapM. (ani nikoho, kdo to má). Nevíte někdo kolik to stojí udělat?? Nebo kdo to v okolí Prahy dělá? Dík:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Zdravím, mám ps2 slim, a chci si koupit swap magic 3.6. Četl jsem neco o tech zaslepkach nebo co to je...aji sem videl video jak na to. Chci se zeptat, jak to je slozite, jestli to zvladnu i ja, lajk. Dekuji za odpoved ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 zvladnes je to totalne primitivni jenom zastrcis a hotovo ;) jinak ty swap magic co jsou na internetu jsou uplne zbytecny bo clovek co nema chip atd. to nespusti :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ajo, takze si to musim nechat nejdriv ochipovat a pak teprve tam muzu mit swap magic jo? Aha, ja sem si myslel, ze abych mohl hrat neorigo hry, tak ze si to bud muzu nechat ochipovat, nebo si koupit ten swap magic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ajo, takze si to musim nechat nejdriv ochipovat a pak teprve tam muzu mit swap magic jo? Aha, ja sem si myslel, ze abych mohl hrat neorigo hry, tak ze si to bud muzu nechat ochipovat, nebo si koupit ten swap magic budto hw chip nebo origo sw swap magic, ale pochybuju ze nekde swap magic sezenes v dnesni dobe, spis ten chip, ale ted nevim kdo dnes se jeste zabyva ps2kou, kdybys nekoho nasel dej vedet) origos swap magica nekde na bazaru, ebay, aukro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Na swapmagic nepotrebujes chip. Swapmagic je prave misto chipu. Jeste muzes zkusit napsat sem na forum nejakej topic a dohodnout se s nekym, jestli by ti (za nejakej poplatek) neudelal free mc boot. Je to imho lepsi... Slide tool si muzes vyrobit, ale swapmagic cd/dvd potrebujes origo - stazene samozrejme nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Ja sem se radil s kamosem, a ten rikal, ze ten free mc boot je nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Nejlepší je čip, na Free McBoot musíš mít všechny hry opatchovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Nemusis , staci jedna a tu menis jako swap magic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Počkej takže když si jednu hru opatchuju, tak ju tam pak vzdycky dam jeste pred tou co chcu hrat? Jestli sem to teda dobre pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Jojo.. Bud opatchujes jednu a pak menis, jako u swap magicu. Anebo opatchujes vsechny a vkladas je tam normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ale kdybych to mel jako u swapu, tak bych musel mi ty zaslepky ne? Aby mi to valilo aji otevrny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 1) pokud mas slim, tak potrebujes zaslepky a zase nepotrebujes slide tool. Zaslepky se samozrejme daji udelat home-made.. Nakde jsem tu na to videl i navod. 2) Pokud mas "tlustou" PS2, tak zase potrebujes pouze sundat predni kryt z mechaniky a pouzivat slidetool. (ktery si take muzes udelat doma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Aha, no tak ted nevim jestli je lepsi ten FMCB nebo Swap :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Lepsi je kazdopadne FMCB, pokud mas moznost si ho vytvorit nekde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 no ja sem si nasel nejakyho : zd3ny , je prej dobrej, aji kamos mi ho doporucoval, a je prej z Brna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Jestli chces FMCB tak napis ti to nahraju na kartu zadara:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 No jo, ale ja bydlim u Brna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trane5 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 chtel jsem se zeptat jak se dela ten FMCB vubec jsem nepochopil to navod v tutorialech.......a jak opatchuju hru?...a je lepsi chip nebo FMCB?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Vsechno mas v navodu , staci cist . Urcite si to ani necetl... Jak opatchujes hru ? Zase to same , kdyby sis ten program treba stahl a spustil , zjistil by si ze je tam kolonka patch a unpatch , tu vyberes , najdes iso a je to ... Takze prosim cti a takovy keci si nech od cesty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trane5 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 ale kde najdu navod... to fakr nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 No jo, ale ja bydlim u Brna :-) nENI PROBLEM POSLAT POSTOU JESTLI TEDA TO CHCES UDELAT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 ale kde najdu navod... to fakr nevim sekce tutorialy se tak nejmenuje nadarmo... https://console-forum.net/showthread.php?t=48518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.