Kořas Odesláno Květen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2006 Loco Roco je docela dost ujetá ale je to sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 můžete hodin nějaké screeny at vidím jak to vypadá ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 můžete hodin nějaké screeny at vidím jak to vypadá ??? Zadej ve vyhledávači locoroco a vyber si.Já si už nevzpomenu,kde jsem se na to koukal,ale je tam toho dost.Jinak na koukání to moc není,tohle je hlavně o nápadu a zábávě.Proto doporučuji radši stáhnout si to,než se jen dívat na obrázky čí videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 no to nevim ale to Loco Roco je celkem dobrá hra sice trochu ujetá doporučuju Souhlasím,jen jsem zvědavý,jak bude probíhat distribuce této hry.Jestli půjde o placený download nabo to vyjde na umd (to by mi ale připadalo jako plýtvání médiem a bylo by to asi i o dost dražší). ...naklady na vyrobu UMD sou minimalni...odhaduju to tak do 20 kc (a to asi jeste hodne pridavam)... :) ..stejne jako dneska davaj CD(DVD) ke kazdymu druhymu casaku.. ..jen doufam, ze se tak nekdy stane i s UMD (asi najivi myslenka :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 Řekl bych, že takhle to bude jedině v Americe......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 Někde jsem četl že v Anglii bude oficial PSP magazím s DEMAMA na UMD...?No bylo by to good taty by mě to kupoval a posílal do čr!;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 JA DOUFAM ZE NECO TAKOVYHO VYDE I UNAS ALE BOJIM SE NEJHORSIHO ZE DEMA SE BUDOU STAHOVAT POMOCI PSP PRES NET A PLATIT ZA NE JA BYCH UVITAL TEN MAGAZIN TO BYBILO FAKT V POHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2006 no to nevim ale to Loco Roco je celkem dobrá hra sice trochu ujetá doporučuju Souhlasím,jen jsem zvědavý,jak bude probíhat distribuce této hry.Jestli půjde o placený download nabo to vyjde na umd (to by mi ale připadalo jako plýtvání médiem a bylo by to asi i o dost dražší). ...naklady na vyrobu UMD sou minimalni...odhaduju to tak do 20 kc (a to asi jeste hodne pridavam)... :) ..stejne jako dneska davaj CD(DVD) ke kazdymu druhymu casaku.. ..jen doufam, ze se tak nekdy stane i s UMD (asi najivi myslenka :( ) Nevím jak správný je tvůj odhad,ale rozhodně by hra na UMD byla dražší,páč cena není dána jen náklady na vývoj a výrobu,ale musíš tam započítat i reklamu,distribuci,přirážky prodejců a kdo ví co ještě.Mně se zdá být nápad placeného stahování her dost dobrý a navíc by to umožnilo i nějaký ten upgrade hry (na PSP to už celkem funguje,ale chtělo by to trochu víc snahy ze strany vývojářů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Květen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 cus mam dotaz pls poratte stahnul sem do psp primo do psp mam na nem interne locco roco demo akdis najedu do memori sticku tak mito tam napise data coruptet a nejde to spustit cim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 cus mam dotaz pls poratte stahnul sem do psp primo do psp mam na nem interne locco roco demo akdis najedu do memori sticku tak mito tam napise data coruptet a nejde to spustit cim to je Kua! takovehle typky ja miluju :evil: da to do 5 topicu a pak se z toho mame vsichni posrat nebo co? uz sem ti kdesi odpovedel tak hledej lamo :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 cus mam dotaz pls poratte stahnul sem do psp primo do psp mam na nem interne locco roco demo akdis najedu do memori sticku tak mito tam napise data coruptet a nejde to spustit cim to je Kua! takovehle typky ja miluju :evil: da to do 5 topicu a pak se z toho mame vsichni posrat nebo co? uz sem ti kdesi odpovedel tak hledej lamo :twisted: Ale,ale,že by evoluce,Malcolme? :roll: Něco mi to připomíná,i když věřím,že tohle vytočí i nedomorodce :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 jo tohle sem uz nevydrzel protoze to dal vsude kde se da :roll: ale jinak mezi domorodce bych to nebral pac jsem mu odpovedel a jeho trest je ze to musi mezi svyma otazkama najit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 Koho to nestve, je jednim slovem divnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 dobre vystizeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2006 jo tohle sem uz nevydrzel protoze to dal vsude kde se da :roll: ale jinak mezi domorodce bych to nebral pac jsem mu odpovedel a jeho trest je ze to musi mezi svyma otazkama najit :D Tak to jó. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ufonek Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 Někde jsem četl že v Anglii bude oficial PSP magazím s DEMAMA na UMD...?No bylo by to good taty by mě to kupoval a posílal do čr!;-)) jj, je to tak, ale malinka oprava: Je to zatim jeden casopis s jednim UMD, nic vic tu neni. A jsou tam tyhle hratelne demoverze her: Burnout Legends, Lemmings, TOCA RD2, Virtual tennis, LocoRoco, Mercury, Medievil, Wipeout Pure. Stoji to 7 liber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 a jak se jmenuje :?: to by me celkem zajimalo a chtel bych to newite jak to objednat nebo co? 8) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 Vyslo dalsi DEMO (volne ke stazeni ale nevim kde zatim sem ho nikde nenasel) KAZUA pro FW 2.71 :-) jestli nekdo vi kde ho stahnout tak at napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 jo nekde na JAP strankach SONY ale newim kde pac Japonsky neumim :D ale kdyby nekdo umel tak at rekne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 napis do psp www.playstation.com vyber japan stranku a klikni na obrazek locoroco potom se ti tam zobrazi ramecek hry najet dolu a tam je takova kulicka s otevrenou pusou klikni na ni odevre se ti tam dalsi stranka jet do prostret a tam je dovloud klikni a ono se ti to stahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 jj dikes to vim ale nejde to nejak stahnout z PC? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 z pc to nevi ale jestli mas na pc wi-fi vysilacku tak mas net i na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 z pc to nevi ale jestli mas na pc wi-fi vysilacku tak mas net i na psp Slo by to i s USB wifi vc. her?? Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 jo jestl myslis strcit wifi vysilacku do pc pa pustis psp a nastavis ne tak je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2006 ja mam net na psp tak ze kamos ma doma internet pres wifi najeky modemovi wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.