rada Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 pls můžete mi poradit? pres chickhen jsem zprovoznil 5.03 GEN-A ale nevím jak zrpovoznit pluginy protože po vypnutí se tam dostane origo fm a takze drzet R pri zapnuti je nanic takze prosim o radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 do recovery menu se dostaneš přes VSH menu.. v XMB stiskni select a vyber Recovery menu... případně stačí do .txt souboru za řádek s pluginem dopsat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 No nejlepší bude nevypínat PSP ale jenom ho "uspat" poté se ti ChickHEN nevypne. Pluginy se zapínaj koncovkou "1" při vkládání cestě na plugin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 sory ale nechápu tohle Pluginy se zapínaj koncovkou "1" při vkládání cestě na plugin. jakou koncovkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Neřeš xD v XMB stiskni select a vyber Recovery menu a aktivuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 no proste jak dávas na kartu ty pluiginy tak musis vzdy neco skopirovat do textaku vsh a prave az tam das tu cestu k pluiginu tak za ni dej mezeru a napis 1 tím se pluigin aktivuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
pls můžete mi poradit? pres chickhen jsem zprovoznil 5.03 GEN-A ale nevím jak zrpovoznit pluginy protože po vypnutí se tam dostane origo fm a takze drzet R pri zapnuti je nanic takze prosim o radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts