bezejmena Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 1) stáhněte si autorun.rar a ten rozbalte 2) pak si stáhněte přiložený balík ikon (není nezbytné :) ) 3) vybranou ikonu (v balíku jsou ve složce ICO - doporučuji rozlišení 256x256) a autorun.inf zkopírujte na kartu (do kořenového adresáře) 4) jak na autorun icon = psp.icoza rovnítkem se udává celý název ikony label = Sony PSP 3.30 OE-Azde můžete uvést cokoliv :cheesygrin: - tento text se ukáže vedle ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 He, dobrá práce :thumbup: . Jen škoda, že skoro všechno už dělám přes Total Commander :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Jo tak tohle sem dělal před rokem a pul.. myslim že to většina zná,ale po prvním nebo druhým formatu karty vas to přestane bavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 A ide to aj na 3.03 OE-C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 A ide to aj na 3.03 OE-C?to je uplně jedno jakej máš fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Je to ciste jen zalezitost pro M$ Windows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 Jo tak tohle sem dělal před rokem a pul.. myslim že to většina zná,ale po prvním nebo druhým formatu karty vas to přestane bavit :D ale nic nebrání tomu si ty 2 soubory zálohovat 8) Je to ciste jen zalezitost pro M$ Windows. jj, čili pro většinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2007 jj. chtel jsem rici, ze to neni vazane na verzi fw. v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 parádní věcička baski...o tom sem ani nevěděl že to de... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Čoveče jak dělám co dělám, prostě ikonka se nezobrazuje. Mám vše přesně podle toho a nic.. Co můžu dělat blbě? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 tohle si klidne zkopci na mptrojku a taky tam budes mit ikonku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 :roll: to se snažíš nahnat posty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 parádní věcička baski...o tom sem ani nevěděl že to de... ve winu jde prostě vše:lol: EDIT: je dobre že to tu je i když je to tak easy(pro ty co něco uměj we winu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 podle mě je to super..ti kteří mají PC zahlcené USBčkama a už ani neví která jednotka je co, tak jim obrázek a název pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Čoveče jak dělám co dělám, prostě ikonka se nezobrazuje. Mám vše přesně podle toho a nic.. Co můžu dělat blbě? :D buď to nemáš na rootu, nebo v autorunu nemáš dobře napsaný název, jiná možnost není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Lid ja když to udělám na 3.90 M33-3 tak se mi ukáže takovou ikonku bílou prostě žádnej obrázek se nezobrazí nevíte co s tim je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Lid ja když to udělám na 3.90 M33-3 tak se mi ukáže takovou ikonku bílou prostě žádnej obrázek se nezobrazí nevíte co s tim je? to je uplne egal jakej mas cfw nebo fw-budto zalezi na typu media a nebo na OS-mozna si jenom nekde neco upsal nebo ten obrazek nema patricenj format ci snad rozliseni-poradne vsechno zkontroluj a pak to oprav ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Prostě to nejde zkouším to tedka asi po 6:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 funguje skvele diky hodi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Uz jsem parkrat na googlu hledal nejakou peknou ikonku abych jsem se v te hromade slozek na plose trosku vyznal :), ale na tyhle jsem nenarazil, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 nejde mi to,nebude to tím že mám Vistu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 NE. Ja mam Vistu a de to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 mě to nejde,dělám vše podle návodu,ale ani zanic.Máte někdo odzkoušené,jestli to běží ve windows Vista??Fakt sem to dělal podle návodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Jen podotykam ze neni od veci jak autorun.inf tak tu ikonu nastavit jako skryty (hidden) files, ale to zalezi na chuti kazdeho :) Taky by slo v autorunu nastavit program/cestu kterej se po pripojeni psp spusti, ale to asi nikdo moc nevyuzije... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 díky moc:D klikám ti na Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.