luschak Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Je to super..tohle se nikdy neztratí Dikes, že jsi to sem dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Je to hodne dobra vecicka, ale skoda ze na kopirovani, cteni atp.. jedu jenom pres Total Commandera takze bych tu ikonku snad nikdy ani nevidel :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woytach Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Chtěl jsem se zeptat, jestli víte jakej formát to ico má bejt, vždycky jsem to dělal přes bmp, ale teď když jsem to zkusil udělat z obrázku mobilu (nokie) tak mi to ukazuje v dost špatný kvalitě... :? takhle jsem to dělal: zkopíroval jsem si obrázek do malování, změnil rozlišení na 128*128 a uložil v bmp, kterej jsem pak přepsal na nokia.ico taky jsem zkoušel ten obrázek uložit v infranview rovnou do nokia.ico ale výsledek byl stejnej... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axelcz Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 me to taky nejde musim vymazat ten label a pak se mi tam zobrazi ta ikona, ale ten popis mi tam nejde :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 fakt pekny hned jsem si to tam dal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 hh tohle sem dělal na SE :-D ale je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Paráda dík moc thanks mám v pc uSB jak .. proste moc , tak tohle mihodně pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 hh diky moc :) je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 buď to nemáš na rootu, nebo v autorunu nemáš dobře napsaný název, jiná možnost není na rootu?? pls vysvetli to poradne!! ja to potrebuju jako sul met tu ikonku kvuli hafo usb!! a ono porad nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 pecka dik presne to sem hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 santokov root=kořen karty, slozka ktera se ti objevi po otevreni pam karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daresdevils Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 poradíte mi někdo s psp 3000 fw5.3 vubec si s ti nwm rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 hej chci se zeptat kde zmizli odkazi ke staženi od toho programu. Nějak je tam nevidím. A ještě jedna otázka. jde to i když nemam cfw?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2010 Taky jsem si všiml že u toho není, ale bylo to jakou dobu zapadlý tak jsem to neoživoval... Ikony máš třeba tady: http://www.iconarchive.com/category/media/psp-icons-by-nelson.html A u toho návodu by mělo bejt ještě napsaný že to musí bejt "autorun.inf" a v něm na prvním řádku ještě "[autorun]", jinak to nebude fungovat a CFW potřeba není, dá se to využít třeba i na MP3 přehrávače, flashky, paměťovky v mobilu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 A kde je ten soubor "autorun.inf" ??? aby mi to jelo. a jede to i když nemam cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 OMG, maximální neschopnost... nechceš si radši na mobilu hrát Javy? Vytvoříš si třeba textovej dokument.TXT, pak třeba ve WinRARu tu koncovku přejmenuješ na .INF a název dáš "autorun". Už v předchozím postu jsem psal že CFW POTŘEBA NENÍ, pokuď se nemýlím tak v GrandOptical mají slevu na brejle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 za to cfw se omlouvam jsem se překlep. jsem chtěl dát ofw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 To je jedno, s FW to vůbec nesouvisí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 oka oka. sry :-D hej a udělal jsem dokument.TXT a jak to mam w tom winraru přepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Opravdu radši nechceš hrát ty Javy? :) TADY si ten soubor stáhni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 nevim proč by to měl přejmenovávat ve winraru s tim tady zbytečně mystifikuješ lamy :) stačí to normálně přejmenovat ve windows pokud máš zaplý zobrazování přípon nebo rovnou uložit jako autorun.inf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 1) Teď budeš mít otázku jak zapnout zobrazování přípon 2) Když ho vytvoříš jako "Nový textový dokument" tak je automaticky TXT a pokuď ty přípony nemáš zaplý tak to musíš přejmenovat třeba přes ten Rar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Pokud při ukládání tam tu příponu přímo napíšeš tak to jde. Některý lidi by se měli radši na ty kompy vykašlat a hrát člověče nezlob se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Chjo chjo... To by tam tam ale ta koncovka nejdřív musela bejt, když jí tam "suše" dopíšeš tak je ti to k ničemu... Jinak tebe asi baví se hádat o ho*ně co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 Neřek bych, zkoušel si to? Mě to teda takhle funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.