Vycurat_Aspat Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 nechcete se nekdo pochlubit vybavením? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 cau mam problem nemohu dodelat 44Q grimsayer netusite nahodou kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Ja mám problém-som level 35-Vile wizard,nemam ziadne q,naposledy som bol v oblasti Fortrees of Doom,a nikam dalej sa my nedá ísť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Hej prosim kde je tam ARENA chcem si dat s kamosom duel ale neviem ju najist.. viem ze tam je... a ten cheat vtom meste co mate napisat tam aby ste mali legendarky zadara tiez nejak nefacha :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 vim ze to bude asi lamerskej dotaz :oops: ale slo by tam dat cestinu nebo existuje nejaka hra cesky? Pursuit Force:Extreme Justice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Hey ked sa nekto fest nudi moze spysat seckych 300 Q a napisat co sa kde robi :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 :wohow:na netu je takových návodů už hodně dej hledat dungeon siege throne of agony walkthrough:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabuchadnezar Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Ježiš prosím poraďte nebo mě fak už jebne. Dělám úkol Waking The Megalith (48) a seknul jsem se na úloze "Mogrim the Deciever". Jak mám aktivovat machine core na Agallan krystal a kde mám ten krystal vůbec vzít ? Žádný nemám.... fakt dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiBronx Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 hodne dobra hra pripomina titan quest z pc jako ne vizualne ale psychycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Nazdarek hoši ted jsem to začal hrát at furt nemyslím na přichazejici crisis core:wohow: Jak je tahle hra dlouha vydrží mi až do března? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Nazdarek hoši ted jsem to začal hrát at furt nemyslím na přichazejici crisis core:wohow:Jak je tahle hra dlouha vydrží mi až do března? jedině pokud ji budeš hrát furt dokola :dozey: je poměrně krátká,ale dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 ma 50 questu a da se to hrat i na elite max lvl se da dosahnout 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 kua sem ztratil nekde iso, ted sem si stah novy od marka ale je to pokazeny, nefunguje to :-( jinak save mam a dostal sem se docela daleko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 jedině pokud ji budeš hrát furt dokola :dozey: je poměrně krátká,ale dobrá No jak to tak vidím tak my to vydrží na dlouho protože jsem tedka asi 2 hodiny vibijel dokola špatnou lokaci:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Je to brutalni hra...mega mockrat sem lezel v postely s tuzkou papirem a slovnikem a prekladal si qesty abych vedel co po me kdo chce a kam jit:D proste psyyysko gameska:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 plss kde sezenu new questy??? sem lvl 55 a nemuzu najit nikoho kdo by mi dal questy,uz mam prozkoumany vsechny ostrovy ale nikdo mi nechce dat q pls poradte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paprik Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 cus hele mam problem, jko hodne lidi, s Q cislo 27: Bloodshadow..hodne lidi nevi co maj delat ale pak na to nejak prijdou a nenapisou co a jak..mohli byste me s tim trochu pomoct? anglicky neumim takze si zadani tezko prectu.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 cus hele mam problem, jko hodne lidi, s Q cislo 27: Bloodshadow..hodne lidi nevi co maj delat ale pak na to nejak prijdou a nenapisou co a jak..mohli byste me s tim trochu pomoct? anglicky neumim takze si zadani tezko prectu.. diky Zkus ho sem opsat v anglictine ... treba to nejak pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Magnusen Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Tak teď sem se totálně zasekl...dělám ten úkol 48:Waking the megalith...Jsem v agalath megalith a mám nějakej prsten,kterým se sicu obnovuje a zasek sem se u části Mogrim the Deceivet..Asi jde o to,že mám nakopnout nějakej magalith aby fakčil...problém je,že nevím co dál..poradí pls někdo??? Takže pokud tu má eště někdo problém s tímto questem tak musí udělat následující. Dojděte do nejhlubší části Macine Core a zde pozabíjejte všechny monstra a úplně na konci po zabití bosse aktivujte "MacineCoreCrystal" a máte hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Skvělá hra..jen mě štve absence "rychloloadu a rychlosavu", a chodit kvůli tomu furt do menu :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@d@R Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 pls pomoc nevím si rady s questem číslo 28od Taar:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 di k ty fontaně Shire of Life na velký mapě,a kdyz budes na ni,tak dej ->,zvol stuff,a tim naberes vodu do ty lahve....tu ji pak dones,a ziskas new follower:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@d@R Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 to jsem už udělal ale pak při odevzdání tě dá ještě jeden quest a s nim si nevi rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Za chvíli me rupnou nervy jestli to neudelam ... Quest 49 The Chamber of Agony ....Elegy, Red Seal, Regret, Blue Seal, Mourn uz mam ale cast An Audence With Malith za boha nemuzu udelat, spis nemuzu najit kam jit ... An Audience With Malith - Head back to the lift that took you to the Forgotten Halls, but instead of going to the southeast head north. You will find some treasure and a doorway that takes you further northeast. Open the door and activate the lift, heading all the way to the north. Once you cross the lift, you will fight four Chosen of Malith. Once they're done there's a teleporter and a doorway. The doorway is guarded by a boss creature Mourn. Take the doors and head on through to the chamber of Agony. Go on inside and watch the cutscene to complete this quest. Tohle se pise na tech gamefaqs.com ale nemuzu najit forgotten halls :'( .. Uz fakt nevim .. Hledam to nekolik hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B0r!L Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 Dobry den...taky jsem se zasekl v tom questu cislo 27 stejne jako spousta z vas a nikde jsem nenasel odpoved jak dal...no anglicky neumim, tak si to neprelozim. pise tam: Temple of The Earth Fader Gaul has finally pointed your way forward into the west. descend into the depths of the Temple of The Earth. Chapu to jako ze posledni bod moji cesty je na západě. ale zadna cesta na zapad nevede, nevim proste jak dal...prosim poradte :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.