Yerk_ Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Zdravím nemuzu to najit poradte pls.nemuzu najit link na stazeni iso...pls pomozte mi nekdo.Kdo mi to posle treba po icq nebo da dobry link dam mu thanx a points už to mám.Pls nevěděl by někdo jak mam konvertovat postavu z DSII?díky importovat postavu* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer_Cz Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 cus mam problem jak ozivim sumona (peta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Ahoj, uz jsem to dlouho nehral, ale myslim, ze tam k tomu byl kamen/relikvie, ktera se dala koupit. Nazev toho byl Ankh myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer_Cz Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Ahoj, uz jsem to dlouho nehral, ale myslim, ze tam k tomu byl kamen/relikvie, ktera se dala koupit. Nazev toho byl Ankh myslim ankh sem pouzil a pet nikde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer_Cz Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 uz to mam diky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 ozivuju tohle tema pac potrebuju poradit s questem...(49)The Chamber Of Agony mam znicit Red Seal a Blue Seal...blue uz sem znicil ani nevim jak->nevi jak to vypada tak prosim o rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 to opravdu nikdo nevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas666 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 jakej je podle vas nejlepsi postava? chystam se to zahrat, ale nemuzu si vybrat charakter. chtel bych, aby byl zabavnej ale ne moc tezkej. premejslel sem o magovi. co myslite vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 jj mag je good vem si ho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 POVIE uz niekto ak stym Q BLOODSHADOW ? Trough the ancient remains of the Temple of the Eart, a Vagar monument, a fortress blocks your way westward. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 potrebujem pomoct (49)The Chamber Of Agony mam znicit Red Seal a Blue Seal.nemozem najit Blue Seal...kam mam it a co tam spravit diik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 potrebujem pomoct (49)The Chamber Of Agony mam znicit Red Seal a Blue Seal.nemozem najit Blue Seal...kam mam it a co tam spravit diik :) kamo skor mi porad ako spravit ten Q nadomnou pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sikac Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 zdravim. mam problem s jednim Q. jde o 27 Bloodshadow. temple of the earth - hotovo Searing Wastes - hotovo Fortress of Doom - hotovo Bloodshadow - hotovo The Siege - tezkej 14-denni zasek... co mam delat :) diks ou.... sem to ale pako ... v ty brane fortres of doom je dira a da se projit zkrc co :) a ja jsem furt nahraval lokaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 urcite nejlepsi rpg na psp ale pc verze je mnohem lepsi :) to bych nerek nej je podle me Final fantasy VII : Crysis core hlavne me to dostalo dlouhou her ni dobou a dobrym hernim zazitkem :psp::psp::psp: ale pro kazdeho je nej neco jineho mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Zdarec, nevíte pls někdo, jestli jdou nějak resetovat skill pointy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 zdravím tak jsem se rozhodl to zase dohrát, ale chtěl jsem vyzkoušet ty kody na itemy.Na internetu je že se musí někam zadat nějakej kod aby se daly zadávat ty další kody.Nenapsal by někdo nějaky stručný návod co kam napsat protože jsem zkoušel asi 10 ruznych kodu co jsem našel psat všude kam to jen šlo u toho typka a ani 1 mě to nefungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Stalo se vám že se to někdy seklo hrala hudba a nic to nedělalo mam psp 1000 prome 4 a stava se mi to docela casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexistech Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Mam problem.Nevim jak priradit body k druhe postave ktera mne nasleduje.porad ma v okenku plusko ale kdyz zmacknu select tak mohu priradit body jen postave za kterou hraju ale ne postave ktera mne nasleduje. Poradi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Už jsem ti odpověděl v druhém topicu ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Nevíte někdo jak vyřešit sekání hry.většinou při souboji se to zasekne a pomůže jen vyndání baterky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 nvm mě se nic neseká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 hm neva zkusim update na 6.20 PRO a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 LoL česká RPG ? no nevím :D Ale rozhodně doporučuju všem RPGčkářům tuto Hru sám ji hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.