Kenny Suprianni Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 A furt to nemůžu najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 A furt to nemůžu najít... Asi si to kvůli tobě překopíruji do PSP, abych se mrknul o co vůbec jde (Act, atp.) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 MRknu čekej...48 Waking the megalith 4 cast.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Prostě nevím,co mám v tom úkolu dělat..z toho ukolu už sem udělal 3 řádky a ty 3 poslední jsou porod... Jde to řádek Mogrim the deceiver.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrarre Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 neni to nalevo od toho velkýho stromu když z něj vyjdeš ven?nebo to si pletu s něčím jiným?já vim že se tam dá jít doleva po skále ale nevim co je tam za dungeon to bylo name ? ...jestli jo tak tam zadny stromek neni :( To bylo na Kenny(ho). Corrupted Forest je poslední quest v tom Actu, kde ho dostaneš (první má mto tušení). Projdeš tím stromem až na konec, kde eliminuješ Dark Druida (nebo jak se jmenuje) a jdeš kus za něj a tam tě to pustí do pouště (ještě tam najdeš tu ženu z intra) přes další "výtahy" ;) :D No tak ja sem uz sem prosel jak tam lezela ta baba... Ale jak sem se ji chtel zeptat na neco tak mi mi to od ni napsalo jen 3 tecky a nic ... Asi musim znova projit ten corrupted forest ptze ja sem tam zadny nepratelsky strom nevidel:) ... Dik moc za rady zkusim to znova Žádný nepřátelský stro mtam není, jen druid, který je těsně před tou ženskou. Druida zabiješ, babu prokecneš a jdeš dál za ní (tam je totiž cesta do další části mapy!), kde vyjedeš po výtahu nahoru. Jinak u mne jsem neměl s tou ženskou žádnou konverzaci, když jsem hrál za Dark Stalker(ku), ale za Mage tam byl krátký dialog, ale nic to nemění na hře. Stačí jít dál za ní (ať s ní "prokecneš" nebo ne!) na "výtah" a jsi dál :idea: tak to vsechno souhlasi, babu sem prosel zadny dialog nebyl druida sem zabil- a sem sem dal po vytahu ....a dal az nemam kam jit.... skoncil sem tam jak sou takovy ti kouzilnici - co maji takove ty velke tycky s koleckem nahore ....a je tam jeden hlavni ...a tady sem skoncil ...neni tam dalsi mistnost ...nejde proste jit nikam dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetinari Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 potreboval by som poradit: som v ACT 1 - Bloodshadowa mam sa dostat do Temple of Earth. je to vraj niekde na zapade, ale ja som presiel vsetko, kam som mohol a ziaden takyto tempel som nenasiel. ma to byt vraj pust na zapade Eshadune. Viete niekto pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 caute,potrebuji trochu pomoct.ze zacatku jsem mel pomocka ale ten umrel.jak udelam aby znova smatlal za mnou???diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 pomocnika vubec nepouzivam je to zbytecny...jinak u jedne NPC postavy si ho zas muzes ozivit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 nevim co to je NPC??RPG neni zrovna muj obor.ale presto dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyczko Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Pls!..ja sem se zasekl na 43 questu..jak tam musim odemknout ty dvere od tech catacomb a mam aji nejaky heavy Iron key ale za boha mi nejde se tam dostat nevite nekdo nahodou co mam zrobit?diky moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 myslim ze to je v tom Citadel of Drahn,pudes do leva a po schodech dolu a jsou tam velky dvere a tim klicem je otevres.neni to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 taky bych poteboval pomoct,zasek jsem se na questu 44 the agallan trials,ukol Faith a jeste na questu 15 shine of nature,power the shrine.tak kdyby si nekdo vedel napiste dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 staci jen kdyz budu vedet kde je Grimsayer.jinak super hra vsem doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 jeted mam taky problem mam Sedara's Soul Gem neco s nim mam aktivovat ale nvm. co a kde je to konec prvniho aktu Fortress of Doom sem už vymlatil všechny zabil a kam ted dal nemam už dalši quest help pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetinari Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 sedara soul gem pouzijes na oslobodenie synthie z vezenia, je to tusim vo watering hole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 watering hole na mape jeste nemam mam splněny prvni act a nvm kde se dostat do druheho (jak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 pomuže mi nekdo heeeelp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 watering hole je v te treti nebo ctvrte lokaci myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 no jo ale to neresi muj problem ja sem splnil prvni akt a nevim jak a kde začit druhy mam všechny questy splněne a nevim kam dal ja watering hole na mape nemam aspon sem ho nenasel pobliž čeho je je to vubec v prvnim aktu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 no jo ale to neresi muj problem ja sem splnil prvni akt a nevim jak a kde začit druhy mam všechny questy splněne a nevim kam dal ja watering hole na mape nemam aspon sem ho nenasel pobliž čeho je je to vubec v prvnim aktu???? jak vychazis na takovym upati hory tak se dej do leva... je tam cesta do dalsi lokace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Jak jsem se dostal na ten ostrov tak tam je ten obr (osiris ci jak se jmenuje) a kdyz ho vezmes k sobe tak ze mas najit nejakou tajnou komnatu ale ja ji v ty lokaci za boha najit ... nevite kde to je presne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetinari Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 mam lvl 53, plnim 44 quest a stala sa mi taka vec. prestali mi pribudat body expirience. kilujem a kilujem a nic, postava sa nevyvija. mam starsi save, tam to robi to iste. ak som zacal hrat nanovo, tam je vsetko ok. stretli ste sa s tym niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Hele lidi jak mam ozivit svoje chciple pomocniky? ( hawk a taar nebo tak nejak ) jaksi se mi stalo ze ti hlupaci se zapalili do boje a chcipli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetinari Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 na ozivenie potrebujes mat ANKH... alebo ich ozivis v meste u liecitela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 u lecitela sem je nemohl ozivit a ankh mi nepomoh mozna ze sjem ho pouzil asi blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.