SmartinS Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Mohli byste mi doporučit nějakou dobrou závodní hru něco jako test drive unlimited. Zkoušej jsem demo fuel ale schci tam reálná auta s licencí a dobrej freeride burnout taky nechci. Nebo nevíte jestli bude TDU 2 taky na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 zkus GRID lehce arkádové ale přesto velmi stylové budeš nadšenej stáhni si demo a uvidíš pak ješte DIRT ale tam nevím jak je to stěmi auty nebo si počkej na NFS SHFIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Nebo si pockej na DIRT 2, ten uz ma vyjit nekdy v zari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 A je tam v freeride? Taky by se hodilo ferrari. GRID jsem zkoušel je super. Demo mám už na harddisku asi půl roku, ale je tam freeride? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 to nevím podle mě ale ne je tam normálně závodní mod proti jínym závodníkům pak jízda na čas a takový podobný vecičky jak si jako představuješ ten freeride jako v NFS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Nevim, ale ten jak je v test drive unlimited se mi líbí, ale neni to na ps3 a dvojka asi taky nebude. Škoda ze to nebude v gt5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza87 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 nebo muzes zkusit pockat na Blur ... www.blurgame.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 To neexistuje něco jako tdu. A bude něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 a co třeba Midnight Club: Los Angeles, suprová hra, máš tam freeride, licenci, suprovou grafiku, je to na enginu gta4 a navíc ještě tuning mě ta hra připadá zatím, jako to nejlepší co v závodním žánru na ps3 vyšlo (to se ale změní s příchodem GT5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Vim o ní a není demo? Také vim že to je v los angeles, je tam i příroda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 příroda ? no v terénu nejezdíš je to ve městě Tokyo a LA maximálně nějaké parky ale nic víc jinak je to dost dobrý typ ten MC:LA mám to na psp a je to fakt super na ps3 jsem to sice ještě neviděl kdyžtak se podívej na recenzi a videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 příroda ? no v terénu nejezdíš je to ve městě Tokyo a LA maximálně nějaké parky ale nic víc jinak je to dost dobrý typ ten MC:LA mám to na psp a je to fakt super na ps3 jsem to sice ještě neviděl kdyžtak se podívej na recenzi a videa tak na ps3 je jenom LA, Tokyo tam není, ale hrál jsem i psp verzi a město, které je v ps3 verzi je asi 5x větší než LA a Tokyo v psp verzi dohromady, navíc je k tomu ke stažení další kus města zdarma příroda, okolí a tak vypadají moc pěkně, akorát je to závodní hra, tak logicky jezdíš po silnicích, ale tím čím je MC odjakživa známí je velké množství zkratek, takže často jezdíš skrze různé parky, pláže atd. edit: demo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.