tomasek221 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 čus...nevíte kde najít nějakou burzu se živíma opicema?převážně mylých opiček?jako jsou třeba kapucíni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zkus podívat na Odkaz, určitě ti poradí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 jestli nemáš nic o infu o burze kde se opice prodávají tak si jdi s nějakýma bohnicema k čertu!hledám kapucína je to malá opička za 5000kč....jestli by o něm někdo věděl tak mi napište....na netu jsou samý podvodníci napsal jsem jednou co měl do češtiny to přeložený a napsal mi že ji pošle lodí nebo letadlem....tak jinak jestli nebudete mít blbé kecy jako tady zinglbee tak napište že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zeptej se ve velkych zverimexech tam by ti snad mohli poradit a treba i sehnat ... sice to nebude do 5k alr budes mit jistotu ze je zvire ockovane a neni nemocne ... Kdybych kupoval nejake exoticke zvire rozhodne bych nekupoval po burzach jak ty pises ale hledal bych chovatele a nebo specializovane zverimexi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 no ja jsem asik 5 km od chrudimi a tam maj 2 zvěráky tak a v 1 maj opici a papoucha exotickýho tak se jich tam zeptám.....kapucín stojí nějak 4-5tisíc.....tak doufám že seženu....jinak ti dávám THX..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 no ja jsem asik 5 km od chrudimi a tam maj 2 zvěráky tak a v 1 maj opici a papoucha exotickýho tak se jich tam zeptám.....kapucín stojí nějak 4-5tisíc.....tak doufám že seženu....jinak ti dávám THX..... a pak tam maj ještě loskutáka a furt řiká ahoj když k němu přídeš a povídá si s tebou ne?? kousek pod nádražím :D:D tam sem se na to ptal a prej není na prodej že je jenom na výstavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 loskutáka už tam nemají ale měli....mě nadával viď....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 loskutáka už tam nemají ale měli....mě nadával viď....:D cože? oni ho už nemaj?? ::(:( jj myslím že nadával :D ale dalo se s naim luxisně pokecat...čau...ahoj...říkej něco...ahoj...něco jinýho..... ahoj něco jinýho ty zmrde .......jak se máš...kurva ty děvko mluv něco pořádnýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 už nemaj hele...ja tam chodím do školy...do růžovky a ja tam chodil každej 3 den se juknout co maj novýho.....ale pak jsem tam asik tak 2 týdny nebyl a neměli ho pak tam....ale nadával no...ja jenom jak se máš?blbečku mluv ne...debile!....kkte a pak se začal rozmlouvat najednou blbe!magore atp...ale byl to nejvíc mazec ËDIT:já myslím hele že ten loskuták zemřel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 refresh..pls poradte kde ji sehnat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 ...CENSORED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 cp, spis jestli ji ma kam dat a jestli uz o jeho myslence uz vi rodice.. To je zatim asi nejpodstatnejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Complex Pictures Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Panebože!Ty si tu opici nekupuj...vždyť to všechno jídlo pro ní sežereš sám!:dozey:Kup si radši benzín do toho tvého ,,hárleje,, a netrap další zvíře, jako tu myš, nebo co to bylo za potvoru :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 nj hrat si s takovym Marcelem musi bejt zabava ale starat se o to musi bejt strasna drina :( furt uklizet exkrementy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 hyperinzerace.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.