Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

opice-burza-chovatelé

tomasek221

Recommended Posts

jestli nemáš nic o infu o burze kde se opice prodávají tak si jdi s nějakýma bohnicema k čertu!hledám kapucína je to malá opička za 5000kč....jestli by o něm někdo věděl tak mi napište....na netu jsou samý podvodníci napsal jsem jednou co měl do češtiny to přeložený a napsal mi že ji pošle lodí nebo letadlem....tak jinak jestli nebudete mít blbé kecy jako tady zinglbee tak napište že...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zeptej se ve velkych zverimexech tam by ti snad mohli poradit a treba i sehnat ... sice to nebude do 5k alr budes mit jistotu ze je zvire ockovane a neni nemocne ... Kdybych kupoval nejake exoticke zvire rozhodne bych nekupoval po burzach jak ty pises ale hledal bych chovatele a nebo specializovane zverimexi ...

Odkaz ke komentáři

no ja jsem asik 5 km od chrudimi a tam maj 2 zvěráky tak a v 1 maj opici a papoucha exotickýho tak se jich tam zeptám.....kapucín stojí nějak 4-5tisíc.....tak doufám že seženu....jinak ti dávám THX.....

a pak tam maj ještě loskutáka a furt řiká ahoj když k němu přídeš a povídá si s tebou ne?? kousek pod nádražím :D:D tam sem se na to ptal a prej není na prodej že je jenom na výstavu

Odkaz ke komentáři

loskutáka už tam nemají ale měli....mě nadával viď....:D

cože? oni ho už nemaj?? ::(:( jj myslím že nadával :D ale dalo se s naim luxisně pokecat...čau...ahoj...říkej něco...ahoj...něco jinýho..... ahoj něco jinýho ty zmrde .......jak se máš...kurva ty děvko mluv něco pořádnýho :D

Odkaz ke komentáři

už nemaj hele...ja tam chodím do školy...do růžovky a ja tam chodil každej 3 den se juknout co maj novýho.....ale pak jsem tam asik tak 2 týdny nebyl a neměli ho pak tam....ale nadával no...ja jenom jak se máš?blbečku mluv ne...debile!....kkte a pak se začal rozmlouvat najednou blbe!magore atp...ale byl to nejvíc mazec

ËDIT:já myslím hele že ten loskuták zemřel....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu