J@rda62 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zdarec, kdyz parim tuhle gamesku tak nevim proc ale auto my samo zataci. Treba: je zatacka doleva, tak zatocim ale to auto mi pak nejede rovne a furt zataci doleva. A kdyz to chci vyrovnat tak zatocim doprava a pak my to zas jede doprava... Snad chapete :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 je to něco jako zpomalený reakce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zdarec,kdyz parim tuhle gamesku tak nevim proc ale auto my samo zataci. Treba: je zatacka doleva, tak zatocim ale to auto mi pak nejede rovne a furt zataci doleva. A kdyz to chci vyrovnat tak zatocim doprava a pak my to zas jede doprava... Snad chapete :D:D To se mi u NFS most wanted taky parkrat stalo, vzdycky to ale zmizelo po znovuspusteni hry a nebo pri dalsim zavodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Mno jestli ti to dela furt tak mas nejak divne psp xD jinak si to nedovedu predtsavit... Me se to stalo taky asi 2x ale vse bylo v poho po restartovani hry ... jinak je to kravina ale za pokus to stoji jeslti to mas v CSO tak to hod ISA sice jedinej problem o kterem vim je ze kdyz je to v CSO tak se nejake hry muzou sekat ale treba to pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 uz mi pride ze to nedela :) no spis sem si na to zvyknul... Muzete LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Ja vim cim to je. U teto hry muzes zatacet i joistik (nevim jak se to ted pise proste dzoistik) no a kdyz s nim pohnes tak auto se ti jak tu rikas zataci doleva nebo doprava, takze staci kdyz ti to znovu bude delat pohnout nekolikrat s joistickem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 NFS most wanted má moc citlivý joy ... takže je to joyem ... (menší odchylka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.