tedysek Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 čau chci se zeptat kdyz si stahnu nejakou psx hru na psp pujde na tom multak jako s druhym PSP??:-D diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 půjde přes Irshell.. návod v tutoriálech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Pujde a nepujde. 1) mela by jit.. ale spise teoreticky - viz nize. 2) na 5.00 M33 se mi nepovedlo spustit PSX pod irshellem - pokud nekomu ano, hodte mi, prosim, link na ten irshell, ktery vam to spustil 3) kdyz jsem to zkousel na starsim cfw, s kamosem.. Tak ano, irshell tu funkci ma.. ale.. Zkouseli jsme snad tekkena ci Crashe.. a ovladani bylo "posunute".. Tzn. ze na jednom PSP si vybral clovek nejakou postavu, ale na druhem PSP byla vybrana postava o 3 policka vlevo napr. I ten "vybiraci ctverecek" pri vyberu postavy byl na kazdem PSP na odlisne pozici pri vyberu.. Proste to bylo posunute - projevovalo se to pak vsude.. Zkouseli jsme to nekolikrat, se stejnym PSX ebootem, se stejnym irshellem atp. Takze to bude asi nejaky bug. Jak pisu - je to mozne, ale pouze teoreticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
čau chci se zeptat kdyz si stahnu nejakou psx hru na psp pujde na tom multak jako s druhym PSP??:-D diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts