Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, přímo originál od PS to být nemusí, ale taky na tom nejedou všechny gamepady. Podívej se po výrobcích od firem jako je Logitech a pak takové ty značky, které dělají příslušenství speciálně pro PS3.

Někde jsemm viděl i gamepad za 3 stovky myslím, samozřejmě drátový a taky počítej s tím, že pokud si koupíš ovladač od takovýchto značek, tak nemůžeš počítat s kvalitou jako od Sony.

Výjimkou může být snad jedině ten Logitech:)

Odesláno

Mě jde právě o to, jestli mají ty gamepady speciálně pro PS3 (mají napsanou podporu PS3) v sobě něco, co PS3 prostě vyhledá a vezme ho. Je mi záhadou, že nejde obyčejný USB ovladač za 200kc treba, vcem je horsi (samozrejme s analogem) Mám doma totiž nějaký takový "lowend" k PC tak jestli by ho PS3 vzalo :) Každopádně děkuju za odpověd ;)

Odesláno
Mě jde právě o to, jestli mají ty gamepady speciálně pro PS3 (mají napsanou podporu PS3) v sobě něco, co PS3 prostě vyhledá a vezme ho. Je mi záhadou, že nejde obyčejný USB ovladač za 200kc treba, vcem je horsi (samozrejme s analogem) Mám doma totiž nějaký takový "lowend" k PC tak jestli by ho PS3 vzalo :) Každopádně děkuju za odpověd ;)

Zkus to a uvidíš, tady se nějak poradit nedá:), ale nedávám tomu moc nadějíj.

Odesláno
tak to by me zajimalo jestli si nekde neco nenastavoval, protoze treba v GT5 se s nim muzu pohybovat v menu, ale ovladat samotnou hru nejde... jiny hry sem nezkousel, protoze me to nastvalo

No a nemáš třeba Rumblepad 1 ? Ten jeho totiž je 2. série toho ovladače :roll: Ale třeba je někde přehledný seznam ovladačů, který jedou a který ne :cheesygrin: ten by se hodil :)

• 4 weeks later...
Odesláno

Já má jako druhý ovladač bezdrátový Logitech. Celkem spokojenost, akorát mi dalo trošku práce, než jsem ho rozchodil u Little Big planet ( chce to aktualizovat FW PS3 a updatovat hru) a samozřejmě kvalita zpracování není taková jako u originálu.

Když jsem kupoval PS3, tak originál stál 1650,- a ten Logitech asi 750,- Kč. Dneska už bych se nerozmýšlel a sáhl po originálu :ok:

Odesláno
Já má jako druhý ovladač bezdrátový Logitech. Celkem spokojenost, akorát mi dalo trošku práce, než jsem ho rozchodil u Little Big planet ( chce to aktualizovat FW PS3 a updatovat hru) a samozřejmě kvalita zpracování není taková jako u originálu.

Když jsem kupoval PS3, tak originál stál 1650,- a ten Logitech asi 750,- Kč. Dneska už bych se nerozmýšlel a sáhl po originálu :ok:

a ten Logitech sis koupil jen kvůli nižší ceně, nebo nabízí něco jiného než origo ovladač ? (např. je větší, lehčí, těžší, apod. ...)

Odesláno
a ten Logitech sis koupil jen kvůli nižší ceně, nebo nabízí něco jiného než origo ovladač ? (např. je větší, lehčí, těžší, apod. ...)

Kupoval jsem ho kvůli nižší ceně, a už bych to neudělal.

Mínusy:

- dílenské zpracování

- pro chod potřebuje mít dongle v USB portu PS3

- pohání ho 2xAA baterie, nikoli vestavěný akumulátor ( já mám nabíjecích baterií kvanta, tak mi to neva, ale pro někoho to může být komplikace)

- nemá náklonové čidlo ( kdo ví, zda s tím třeba Killzone 2 jde dohrát, když některé věci ve hře je nutno řešit náklonem gamepadu)

- tvrdá a poměrně viklavá tlačítka ( především R1,R2 a L1,L2)

Plusy:

+ cena

+ tvar - dobře se drží

Shrnul bych to asi tak, že pokud hrajete 95% času jen v jednom, tak stojí za zvážení, zda investovat krvavé peníze do originálu, když ten neoriginál v těch 5% případů, kdy hrajete dva, svůj účel taky splní.

Musím taky přiznat, že mám od Logitechu skoro všechny periferie k PC a nikdy jsem nebyl zklamaný. Vždycky bylo dílenské zpracování na velmi vysoké úrovni, funkčnost také a design jakbysmet. Tyto ovladače však nejspíše pro Logitech vyrábí někdo jiný a Logitech si tam jen buchne své logo a prodává.

Odesláno
Kupoval jsem ho kvůli nižší ceně, a už bych to neudělal.

Mínusy:

- dílenské zpracování

- pro chod potřebuje mít dongle v USB portu PS3

- pohání ho 2xAA baterie, nikoli vestavěný akumulátor ( já mám nabíjecích baterií kvanta, tak mi to neva, ale pro někoho to může být komplikace)

- nemá náklonové čidlo ( kdo ví, zda s tím třeba Killzone 2 jde dohrát, když některé věci ve hře je nutno řešit náklonem gamepadu)

- tvrdá a poměrně viklavá tlačítka ( především R1,R2 a L1,L2)

Plusy:

+ cena

+ tvar - dobře se drží

Shrnul bych to asi tak, že pokud hrajete 95% času jen v jednom, tak stojí za zvážení, zda investovat krvavé peníze do originálu, když ten neoriginál v těch 5% případů, kdy hrajete dva, svůj účel taky splní.

Musím taky přiznat, že mám od Logitechu skoro všechny periferie k PC a nikdy jsem nebyl zklamaný. Vždycky bylo dílenské zpracování na velmi vysoké úrovni, funkčnost také a design jakbysmet. Tyto ovladače však nejspíše pro Logitech vyrábí někdo jiný a Logitech si tam jen buchne své logo a prodává.

Ty jo, díky za vyčerpávající odpověď ... :-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu