czuba Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Ahojte lidičky, chtěl jsem se zeptat jestli se to nějak dá. Chtěl bych přeložit Virtual tennis 3 a nevím jak na to. Jde to vůbec? Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Až to uděláš, dáš mi vědět ? :cheesygrin: Probuď se ze snu :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czuba Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Proč? Normální hry na PC se překládaj ne? A na PSP nepůjdou přeložit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 uz tady byla spousta pokusu neco prelozit, ale myslím že se nic nepodarilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Proč? Normální hry na PC se překládaj ne? A na PSP nepůjdou přeložit? PC a PSP je něco úplně jiného ;) Na PC máš milion více programů a všeho možnýho , než na PSP, na PSP sou jediný hry v četšině ty , co už tak koupíš (stahneš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 přes program UMDgen si otevři ISO a najdi si soubory s texty... u některých her to jde... ale je jich málo jedinej amatérskej překlad je hra PES 06 (někde zde na foru ještě bude) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
czuba
Ahojte lidičky, chtěl jsem se zeptat jestli se to nějak dá. Chtěl bych přeložit Virtual tennis 3 a nevím jak na to. Jde to vůbec? Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts