trezzor Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Zkusim,diky;) Pridrzanim LB cvakas nielen kamene so symbolom pavuka. Na mape mas zelene otazniky, tam sa riesia hadanky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Potrebuju radu :d jsem v botanicke zahrade , Harley Quen uz pustila posion if s klece a ta nekam odesla ... pote co skonci animacka ja sem v mistosti kde jsou dva strazny privazany za nohy nad vodou s elektrikou ... vypnu elektriku a batmerangem je od riznu ... pote otevru dvere a spolecne utecem pred jeden a pak nevim kam dal poradte co mam delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Teď už si přesně nevzpomínam,ale mysli že jdeš zpátky a v tý první chodbě jsou dveře vlevo tak tima se dostaneš dál a tam pak nějak nahoru,probouráš zeď a si zpátk\ v tý místnosti kde viseli ty ztrážný a je tam plyn tak tam máš něco udělat,nevim jistě ale vim že to nebylo nic složitýho. Já ho dohrál včera a jsem fakt spokojenej,po dlouhý době pořádná gameska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Potrebuju radu :d jsem v botanicke zahrade , Harley Quen uz pustila posion if s klece a ta nekam odesla ... pote co skonci animacka ja sem v mistosti kde jsou dva strazny privazany za nohy nad vodou s elektrikou ... vypnu elektriku a batmerangem je od riznu ... pote otevru dvere a spolecne utecem pred jeden a pak nevim kam dal poradte co mam delat Taky jsem nad tím dlouho přemýšlel, nakonec jsem odešel a zjistil, že na mě čeká souboj s Harley Quen, kde na tebe bude pouštět ty mlátiče. Jdi po stopách/cvakajících zubech:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Cau vim ze je to Xbox ale i na tom dou paleny...cet jsem ze je tady ochrana proti piratstvi u tyhle hry trochu jina...a to takova ze u neoriginalni hry nemuzete po stisku nejakeho prislusneho tlacitka plachtit....?uz to nekdo zkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Já teda plachtím normálně=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Cau vim ze je to Xbox ale i na tom dou paleny...cet jsem ze je tady ochrana proti piratstvi u tyhle hry trochu jina...a to takova ze u neoriginalni hry nemuzete po stisku nejakeho prislusneho tlacitka plachtit....?uz to nekdo zkusil? Mě teda plachtit šlo furt imrvére od začátku ono bez toho plachtění by to nešlo ani dohrát, bez jednoho ultra plachtění se nejde dostat ze skály na skálu mam takovej pocit ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Potrebuju radu :d jsem v botanicke zahrade , Harley Quen uz pustila posion if s klece a ta nekam odesla ... pote co skonci animacka ja sem v mistosti kde jsou dva strazny privazany za nohy nad vodou s elektrikou ... vypnu elektriku a batmerangem je od riznu ... pote otevru dvere a spolecne utecem pred jeden a pak nevim kam dal poradte co mam delat Ked to hras az teraz a nie hned po vydani releasu, tak ver tomu, ze na nete uz budu navody. Napr.: http://guides.ign.com/guides/14273491/index.html a netreba zabudat na "youtube.com", tam mas videi z hrania az az. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Dejte si všichni pozor na to, kdy vypínáte konzoli. Včera jsem batmana skoro dohrál, čekal mě final fight s hlavním bossem, chtěl jsem si to nechat na dnešek jako lahůdku. Zapnu xbox a ejhle, corrupt save! . Jediné co se dá dělat je smazat save. Po 15 hodinách hraní, sbírání, hledání a upgradování mám teď NEW GAME. Nevypínejte konzoli když se hra ukládá, nebo přes dlouhý zmáčknutí X a turn off console. Můžete přijít o svoji několikahodinovou dřinu.:angry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Nevypínejte konzoli když se hra ukládá To nie je novinka, mozno iba pre teba :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Dejte si všichni pozor na to, kdy vypínáte konzoli. Včera jsem batmana skoro dohrál, čekal mě final fight s hlavním bossem, chtěl jsem si to nechat na dnešek jako lahůdku. Zapnu xbox a ejhle, corrupt save! . Jediné co se dá dělat je smazat save. Po 15 hodinách hraní, sbírání, hledání a upgradování mám teď NEW GAME. Nevypínejte konzoli když se hra ukládá, nebo přes dlouhý zmáčknutí X a turn off console. Můžete přijít o svoji několikahodinovou dřinu.:angry::cry: bata umrel ty **** ze se to pise u kazdy hry kdyz se uklada sis asi nevsim co?dokonce i u blbejch pokemonu na GBC se to psalo gumo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 nojo pánové, ale problém je v tom, že se mi hra v tu chvíli neukládala. Prostě jsem vypl konzoli. Na netu jsem o tom četl spoustu diskusí a jsou případy, kdy to udělalo z ničeho nic, při ukládání nebo při vypnutí. Nemám xbox první den, takže klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 nojo pánové, ale problém je v tom, že se mi hra v tu chvíli neukládala. Prostě jsem vypl konzoli. Na netu jsem o tom četl spoustu diskusí a jsou případy, kdy to udělalo z ničeho nic, při ukládání nebo při vypnutí. Nemám xbox první den, takže klídek. LOAD uz nebol mozny? Nemyslim CONTINUE. V LOAD bolo viac ulozeni, nez iba jedno. P.S. co sa rozculujes, napisal si toto: "Nevypínejte konzoli když se hra ukládá" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 LOAD uz nebol mozny? Nemyslim CONTINUE. V LOAD bolo viac ulozeni, nez iba jedno.P.S. co sa rozculujes, napisal si toto: "Nevypínejte konzoli když se hra ukládá" Hra se ukládá pod jeden save, čili pokud se něco stane, má člověk útrum. Už to neřeším, včera jsem to začal hrát odznovu, jde to mnohem rychleji než na začátku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 no já hraju hry cca 17 let a vživotě se mi nestalo, že by se mi save co mám uložený jen tak zkazil :) jo je něco jiného při savu...to jsem jednou omylem vypnul bo jsem si toho nevšiml a save nešel, takže spíš sis toho nevšiml, než že by opravdu nešel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Dejte si všichni pozor na to, kdy vypínáte konzoli. Včera jsem batmana skoro dohrál, čekal mě final fight s hlavním bossem, chtěl jsem si to nechat na dnešek jako lahůdku. Zapnu xbox a ejhle, corrupt save! . Jediné co se dá dělat je smazat save. Po 15 hodinách hraní, sbírání, hledání a upgradování mám teď NEW GAME. Nevypínejte konzoli když se hra ukládá, nebo přes dlouhý zmáčknutí X a turn off console. Můžete přijít o svoji několikahodinovou dřinu.:angry::cry: Povedlo se me neco podobneho hru sem mel v 20% rozehranou vypnu konzoly druhej den corupted save :D taky me to trochu nastvalo ale co se da delat .... zajimave ze se me povedlo jen u zminovaneho Batmana nikde jinde:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 návod s obrázkama+další zbytečnosti http://www.gamespot.com/features/6216207/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 návod s obrázkama+další zbytečnosti http://www.gamespot.com/features/6216207/index.html Aj tu, ako som uz na zaciatku tejto strany uviedol http://guides.ign.com/guides/14273491/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 potřebuju radu jak bojovat s crokem ... běžím po té lavce a občas se tam rozezvučí alarm a krok mě lapí... jak se vyhnout tomu aby mě nestahnul pod vodu dik za info :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 potřebuju radu jak bojovat s crokem ... běžím po té lavce a občas se tam rozezvučí alarm a krok mě lapí... jak se vyhnout tomu aby mě nestahnul pod vodu dik za info :D Právě že nesmíš běžet jinak tě slyší a ztáhne tě,musíš jít pomalu..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Tak Joker už sedi :.. je to super gamesa ale čekal sem trošku víc od toho konce :D Final beatle mohl byt na běsti s jokrem a ne jen to že ho stahnu dam mu třři rany a on zas uteče ale jinak super a zaležitos ... tuhle gamesu sem pařil asi nejdíl... samotnej singl tak na 15hodin ... už se těšáím na dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Cau vim ze je to Xbox ale i na tom dou paleny...cet jsem ze je tady ochrana proti piratstvi u tyhle hry trochu jina...a to takova ze u neoriginalni hry nemuzete po stisku nejakeho prislusneho tlacitka plachtit....?uz to nekdo zkusil? Sakra tak je to pravda nejde mi preletet ta jedovata mlha.Nejdriv vypnu vetrak ale pak mam preletet ale nejde to.Divny je ze v jinde sem lital.Je to tahle mistnost hned po tom titulku "o nekolik minut pozdeji"přesnej čas 1:05 Jaky presne tlacitkem se lítá?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Sakra tak je to pravda nejde mi preletet ta jedovata mlha.Nejdriv vypnu vetrak ale pak mam preletet ale nejde to.Divny je ze v jinde sem lital.Je to tahle mistnost hned po tom titulku "o nekolik minut pozdeji" Jaky tlacitko je na litani?Dik O com to tocis? Lietal si uz a pytas sa akym tlacidlom sa lieta? :cheesygrin: Ak sa nemylim tak drzanim "A". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 O com to tocis? Lietal si uz a pytas sa akym tlacidlom sa lieta? :cheesygrin: Ak sa nemylim tak drzanim "A". Jo mas pravdu uz to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Ahoj. Tak nevim proč, ale Batman je první hra co mi na xku mrzne. Ale jak koukám vám jede bezproblemu. Nevíte čím to může být? Možná to pusobí patch image...Nevim každopadně se mi už dvakrat stalo ze xko zatuhlo a to sem na 12% hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.