jean27 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ahoj, poradi mne nekdo jak nejlepe projit vsechny souboje? Jsem v mistnosti kde je na me 6 nepratel a nejsem schopen projit dal. Doted jsem hral celkem v klidu a v pohode , ale tady proste nemam sanci.Jsou tam dva z nozem, dva s el. hulkama a dva v civilu. Dekuji za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ahoj, poradi mne nekdo jak nejlepe projit vsechny souboje? Jsem v mistnosti kde je na me 6 nepratel a nejsem schopen projit dal. Doted jsem hral celkem v klidu a v pohode , ale tady proste nemam sanci.Jsou tam dva z nozem, dva s el. hulkama a dva v civilu. Dekuji za rady:) Musíš si dávat bacha na ty s těma el. tyčema ty.Omráčíš batarengem a musíš taky používat obranu (Y) když mlátíš jednoho a druhej jde po tobě tak se u něj objeví kolem hlavy modrý blesky nebo co to je, to je signál aby jsi použil (Y). Tím nestratíš kombo a nezraní tě. U těch s těma nožema je to podobný, použiješ (B) a tím je omráčíš pláštěm a potom klasicky je zmlátíš. Je to celkem v pohodě, Teď jsem to minulý týden dohrál na NORMAL a na pohodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROM Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ahoj lidi, jsem antitalent na Anglinu, ale i tak jsem víceméně na vše přišel sám. Jediné s čím mám problém jsou ty otazníky :-( Vůbec nechápu co s nima dělat - ta tečka pod otauníkem je vždy jinde a společně s otazníkem jdou vidět jen pod nějakým úhlem. Ale co s tím - nechápu. Poraďte prosím. Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 hledání otázníků je vedlejší uloha ve hře... musíš najít otazník (v pozdějších fázích hry složit tečku a esíčko) a vždy pod správným úhlem pohledu ho vyfotit v detektiv modu.. :) edit: někdy to nejde naráz, a až v průběhu hry když bude znova probíhat lokacema se ti povede některé složit, které nešly ze startu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitipitipa Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Ahoj. sejmul jsem Jokera a pozbíral všechny trofeje a ale pořád se pohybuji ve hře... nevíte zda se má nekam dojít? zkoušel jsem vyjít odkud jsem přišel ale vše je zamčeno. jediné co mi chybí je chalenge mod. a četl jsem někde že jde hrát i za Jokera. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.