Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Batman Arkhan Asylum

Umberto

Recommended Posts

Ahoj, poradi mne nekdo jak nejlepe projit vsechny souboje? Jsem v mistnosti kde je na me 6 nepratel a nejsem schopen projit dal. Doted jsem hral celkem v klidu a v pohode , ale tady proste nemam sanci.Jsou tam dva z nozem, dva s el. hulkama a dva v civilu. Dekuji za rady:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj, poradi mne nekdo jak nejlepe projit vsechny souboje? Jsem v mistnosti kde je na me 6 nepratel a nejsem schopen projit dal. Doted jsem hral celkem v klidu a v pohode , ale tady proste nemam sanci.Jsou tam dva z nozem, dva s el. hulkama a dva v civilu. Dekuji za rady:)

Musíš si dávat bacha na ty s těma el. tyčema ty.Omráčíš batarengem a musíš taky používat obranu (Y) když mlátíš jednoho a druhej jde po tobě tak se u něj objeví kolem hlavy modrý blesky nebo co to je, to je signál aby jsi použil (Y). Tím nestratíš kombo a nezraní tě. U těch s těma nožema je to podobný, použiješ (B) a tím je omráčíš pláštěm a potom klasicky je zmlátíš. Je to celkem v pohodě, Teď jsem to minulý týden dohrál na NORMAL a na pohodu.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Ahoj lidi, jsem antitalent na Anglinu, ale i tak jsem víceméně na vše přišel sám. Jediné s čím mám problém jsou ty otazníky :-( Vůbec nechápu co s nima dělat - ta tečka pod otauníkem je vždy jinde a společně s otazníkem jdou vidět jen pod nějakým úhlem. Ale co s tím - nechápu.

Poraďte prosím. Díky Jirka

Odkaz ke komentáři

hledání otázníků je vedlejší uloha ve hře... musíš najít otazník (v pozdějších fázích hry složit tečku a esíčko) a vždy pod správným úhlem pohledu ho vyfotit v detektiv modu.. :)

edit: někdy to nejde naráz, a až v průběhu hry když bude znova probíhat lokacema se ti povede některé složit, které nešly ze startu...

Odkaz ke komentáři

Ahoj. sejmul jsem Jokera a pozbíral všechny trofeje a ale pořád se pohybuji ve hře... nevíte zda se má nekam dojít? zkoušel jsem vyjít odkud jsem přišel ale vše je zamčeno. jediné co mi chybí je chalenge mod. a četl jsem někde že jde hrát i za Jokera. díky za info

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu