shadow.wizard Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 This update requires 3.30 OE to be installed. Copy the 330_oea2update directory to /PSP/GAME150 in your memstick, and run it. Changes 3.30 OE-A -> 3.30 OE-A' - Security patch: Fixed a bug that has been in all 3.XX OE, that caused random data to be written to a location in lcdc.prx or (in worst case) emc_sm.prx ram space. - Autboot that is missing since 3.03 OE-C has been reimplemented. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capik Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 kdyz sem to sem dal driv ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 kdyz sem to sem dal driv ne??Sorry o nieco neskor som to sem dal... a sorry vymazal som tvoj topic (snad nebudes nahnevany) informacne je to to iste... ak sa hnevas tak sa ospravedlnujem... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capik Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 No mě to neštve jen mě vadí že sem to psal zbytečně mimochodem koukáme na stajnou stránku no a co umí ta 3.40 OE A? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 No mě to neštve jen mě vadí že sem to psal zbytečně mimochodem koukáme na stajnou stránku no a co umí ta 3.40 OE A?Sorry este raz, a 3.40 je rovnako zbytocna (zatial) ako 3.30... ziadne nove extremne vymozenosti to nema... potom, ked bude treba vyssis FW pre hry tak si to dam... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 jo jak se lidi bavili o nastavení rychlosti UMD mechaniky..... asi to je jen rychlost načítání her z PS1 protože tam je nějaký nastavení Disc-load speed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 3.30 OE-A' se instaluje stejně jako 3.30 OEA ??? A musim mít nabito na 100 % ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 nemusíš. mužeš mít třeba na 10% je to jen malý update. jenom to zkopíruješ do ms0:/PSP/GAME a pak zpustíš a během 2-5 sekund je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 To je divný, mam to na 60%, dam to normálně do PSP/GAME pak to v PSP spustim a píše mi to: "The game could not be started" a pak nějaký čísla... Nevíte někdo čim to je ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 jé sory já myslel PSP/GAME150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.