zidlicky Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Ahoj pls mam windous xp ale nemuzu nikde sehnat ovladace nejdeme zvuk nic a nevim co delat pls poradte mi,dystak poslete pls odkaz na net kde se to da stahnout a jak dík pls odepiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 co takhle na strankach vyrobce HW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 je to windows, ne windous a co kdyby jsi nám napsal co máš za hw když chceš ovladače? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidlicky Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 co to WH je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 ne WH, ale HW = hardware... prostě co tam máš za zvukovou kartu... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 HW = hardware = železo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 hw, ne wh...hardware...radši hraj bez zvuku...vypni počítač a...a to je vše :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidlicky Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 to tu grafickou kartzu ma jenom to zakladni je integrovana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidlicky Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 teda zvukovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 to znamená že nemá výrobce nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Befeleme Pes se veze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Dej si v liste start -- spustit -- tam napis : dxdiag a dej enter . Vyjede ti info o PC a nahaz sem screeny , to bude jednoduzsi asi :) //Anonymous_: "co je to skrin? Jak sem mam nahazet skriny?" //romeno: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 vy jste teda trapáci, no a co tak s tim neumi, každej z nás někdy začínal... určitě někde musíš mít CD od základní desky, na kterým sou všechny ovladače, pokud máš pc koupený v obchodě a ne sestavený, a nebo udělěj to co píše romeno, screen=obrázek, uděláš klávesou PrtScr(printscreen)v malování dáš vložit a uložíš do JPG(JPEG) a upneš třeba na www.tinypic.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Jj máš pravdu párečku. Chtěl bych vidět anonymouse jak začínal on...určitě hned programoval..Je sice trochu natvrdlej, ale kdo není :roll:. At si stáhne Everest...a pošle nám fotku z plochy přes tlačítko Print Screen na klávesnici. BTW. Everest seženeš na stahuj.cz. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 mg tenhle topic už asi neni moc aktuální.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Jj máš pravdu párečku. Chtěl bych vidět anonymouse jak začínal on...určitě hned programoval.. Bohuzel neuvidis, ale muzu ti to pouze napsat - zacinal jsem uz jako malej. Rozhodne jsem hned neprogramoval. Mozna byla vyhoda me a starsi generace, ze jsem nemel k dispozici hned od zacatku net.. Vlastne mozna takovych 10 let jsem vubec nemel pristup k netu (10 let, co jsem mel pristup k PC).. Pak jsem mel asi 2 roky dial-up a az pote jsem ziskal ADSL, ktere mam doted. Mozna proto jsem nemusel zahlcovat Internet prihlouplymi dotazy a zvladl jsem se neco naucit sam (ano, bez Google a bez netu). Nejake znalosti se predavaly mezi kamarady a na nektere jsem prisel proste sam. Jeho znalosti odpovidaji zhruba mym 6-8 letem, co jsem mel na PC Windows 3.11 a DOS.. ... mozna staci nebejt retard a vsimnout si, co mi to vzdy po startu PC - pardon, po napsani "win" do prikazove radky - ukazalo za obrazek - ano, byla tam vlajecka a u toho Windows 3.11 .. kdyz mi to tam jezdilo kazdy den nekolik let, tak jsem asi nebyl takovy idiot, abych si nedokazal zapamatovat to slovo "Windows".. Dokonce jsem chtel od kamose vypalit Roller Coaster Tycoon, kdyz to byla ve sve dobe novinka a dozvedel jsem se, ze na to nemam HW.. Tak jsem se vlastne dozvedel, co to je HW a SW.. Zvlastni, ze jsem nemusil prudit na netu.. PrintScreen mi mozna ukazal otec, ci nekdo.. uz nevim. Jo, nekdo je proste anti-talent uz od narozeni. btw - bez netu jsem se - dle knizky - naucil sam HTML.. na web jsem ho dostaval v knihovne pres diskety a tak ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Anymouse Taková je ta doba - internet Doba ve, ve které si vyrůstal ty tak byla bez netu a to je právě to co říkáš , člověk si musel buď poradit sám, nebo se zeptat kamarádů atd . Teď ? najedeš na google a tam najdeš všechno a nebo se regneš na nějaký forum a máš tam zase všechno, dnešní generace nemá snahu se něco naučit sama , nebo si sama poradit a je to tak. Já sem třeba napíšu jenom když sám opravdu nevím, a neví ani nikdo z mých známých, protože vím že tady mě dycky někdo poradí, a to je to ti lidi se nebudou obtěžovat snažit se najít něco sami , když ví , že tady jenom napíšou tak jim lidi pomůžou , je to pro ně pohodlnější. V tomhle s tebou souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Kdyz uz jedeme to OT... stejne je tenhle topic o nicem, tak proc ne.. No, to je prave to - dnes mas Internet, tak proc ho nevyuzivat - jen blbej by se ptal kamose, kdyz ma vedle sebe net.. Prave o to mi prijde debilnejsi, nehledat na google/na forech atp. O to je hloupejsi se na neco ptat 90% uz bylo zodpovezeno jednou. 90% problemu se stalo uz nekomu pred vami.. a tech 90% jsou nejcastejsi veci.. A to se na mne nezlob, ale co si mam myslet o cloveku, kterej ani nevi, jak se jmenuje jeho operacni system, nevi, co je hardware (bere se to na ZS.. v 6 tride.. takze ho neomlouva prakticky nic) a neumi printscreen (pokud neumis, opet se bere na ZS.. nebo snad dnes je normalni si s kamarady posilat screenshoty.. tak se ho zeptam, jak to udelal, ne? Pochybuji, ze nepotreboval nikdy nic poslat..). Proste NE, parek pravdu nema! Ten clovek je hnup a kazdej, kdo zacina takhle (vymluva: "kazdy nejak zacinal, je zcestna"), je idiot.. Je to ja kdybyste v ruce drzeli knihu, prisli do knihovny a rekli, ze ji chcete od nekoho precist nebo rici, co v ni je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Anonyme, já tomu věřím a plně respektuji tvoji snahu. Vím, že je někdo anti-talent, ale pomoc si zaslouží tak i tak. Já jen začal kritizovat kvuli tomu, jak jste ho tu stírali. To se nesluší, ikdyby to byl největší tupec. BTW jak je vidno zakladatel topicu jaksi nemá snahu se vyjádřit, takže asi problém vyřešil. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Je to tak , v dnešní době už ví každý 5 možná i 4 letý dítě že Windows se píše takhle a ne "windous" , Anymou máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Neřeště pořád windows..je to Čech, tak to píše jak se to vyslovuje. Pravděpodobně je to ještě dítě a neprobírali angličtinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 To ví ale každý malý děcko jak se píše Windows Končím s OT bo to se mnou blbě dopadne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts