x-t-rAy Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Hledám volně stažitelný program (freeware) na obnovu smazaných souborů na OS Windows Vista.Konkrétně potřebuji obnovit složku "Obrázky" ve které se nachází další složky.Nejlépe vámi ověřený :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Freeware hooodne tezko. Tyhle programy jsou snad jen placene. Jdi ale na WF, do sekce software a v nejakem seznamu najdes primo "Programy pro obnovu dat" a tam si nejakej stahni, obnov a zas ho smaz - pokud se bojis warezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 freeware je, ale podle mych zkuseností je to šmejd (nekvaltni a nedokaze obnovovat tak kvalitne jako placeny). Zde je název: Glary Utilities. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jj,právě že ty freewary už mám prozkoušené,a většinou jsou to šmejdi.Právě proto píšu tady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 proste jak piše Anonymous, stahni nejakej warez, anebo možna některe tyto programy maj i trial verze, ale nevím nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Recuva - rychlej, spolehlivej, free... ;) http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/obnova_dat/recuva/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Právě že recuva asi nepodporuje visty nebo co,protože mi o vždy napíše "Nelze číst z boot sektoru." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Restoration - mám s ním dobré zkušenosti. :) http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/bezpecnost/bezpecne_mazani/restoration/?g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 U restoration mi t pokaždé,když dám "Hledat smazané soubory" napíšec "Please log on an account with Administrator privilege and then run the program again." Akorát že tam nikde není nic o vytvoření accountu.Nevíš,co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 U restoration mi t pokaždé,když dám "Hledat smazané soubory" napíšec "Please log on an account with Administrator privilege and then run the program again." Akorát že tam nikde není nic o vytvoření accountu.Nevíš,co s tím? To ti rika aby ses prihlasil na administratora PC. pokud ten PC mas jeste s nekym a ty mas omezena prava tak ho popros at se prihlasi. Pokud ses ty administrator tak dej run as administrator / spustit ajko administrator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Právě že recuva asi nepodporuje visty nebo co,protože mi o vždy napíše "Nelze číst z boot sektoru." Podporuje, ale boot sektor muze na Vistach cist samozrejme jen administrator, takze bud pres UAC udelit pristup nebo se prihlas primo ciste na admina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.