Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Policie - jak na ne ?? Tezkej pripad !! Za rady THX nebo CRD

BioToXx_

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

takze rict ze si ho proste jenom pujcil :D :D no kdo tomu bude verit to newim :D a hodit tam i to napadeni a prinejhorsim to svist na chlast... nebo co kdybych do toho zakombinoval chlast ?? Byl ozralej kolo si jen pujcil a chtel se projet xD

Stejně se mu na stanici roztřese prdelka a řekne to co si pamatuje a co byla pravda. :roll:

to bych ani nerekl... na stanici nejdu zrovna poprvy a navic ja si z toho celyho dne pamatuju tak 1/3 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi to teda prijde dost verohodny. Proste si ho vzal, jen aby dojel domu.. Nema potrebu krast..

Ostatne, to uz ale je predevsim jeho problem. Tobe staci rict, ze k tobe s tim kolem dojel on, ze ty jsi tu hadku pak videl z okna, tak nevis, proc se poprali a zbytek bude na tvem kamosovi - coz se mi zda spravedlive. Ty mu pouze muzes doporucit, at rekne to, co ti tady radime (ze si ho pujcil atp.).. Po tobe spis budou chtit vysvetleni, jak se kolo objevilo u tebe. Reknes jim, ze ho k tobe privezl kamos, ze se na nem projel domu.. Kdyz se zeptaj - takze ho ukradl, tak reknes, ze si ho jen pujcil.. (ale to uz je predevsim na nem..).

Proste jen musis rict, ze ty jsi na nej ani nesahl a ze jsi ho k tobe domu nedovezl. Pokud nemas kamarady svine, tak ti nebudou delat problemy.. Pokud jsou to svine, tak vsichni budou hrat proti tobe a nakonec to fakt bude, jako ze jsi to ukradl ty.. Ale to uz zalezi jen na nich.

Odkaz ke komentáři

Mi to teda prijde dost verohodny. Proste si ho vzal, jen aby dojel domu.. Nema potrebu krast..

Ostatne, to uz ale je predevsim jeho problem. Tobe staci rict, ze k tobe s tim kolem dojel on, ze ty jsi tu hadku pak videl z okna, tak nevis, proc se poprali a zbytek bude na tvem kamosovi - coz se mi zda spravedlive. Ty mu pouze muzes doporucit, at rekne to, co ti tady radime (ze si ho pujcil atp.).. Po tobe spis budou chtit vysvetleni, jak se kolo objevilo u tebe. Reknes jim, ze ho k tobe privezl kamos, ze se na nem projel domu.. Kdyz se zeptaj - takze ho ukradl, tak reknes, ze si ho jen pujcil.. (ale to uz je predevsim na nem..).

Proste jen musis rict, ze ty jsi na nej ani nesahl a ze jsi ho k tobe domu nedovezl. Pokud nemas kamarady svine, tak ti nebudou delat problemy.. Pokud jsou to svine, tak vsichni budou hrat proti tobe a nakonec to fakt bude, jako ze jsi to ukradl ty.. Ale to uz zalezi jen na nich.

jo snad se to vyresi nak dobre... tohle byli dva moji nejlepsi kamaradi takze proti me hrat nebudou... a ten co je tam jenom jako "svedek" tak te je semnou dost velkej kamos a hlavne se ho byli vyptavat i moji rodice atd atd... Za to ten co to ukradl by proti me klidne hrat mohl ale to prave on mi radil co rict stim ze nechci vypovidat atd... ale stejne je to nepouzitelny... pokud z toho mze mit max podminku tak je to uplne v poho... to on uz je zvyklej :D

Odkaz ke komentáři

Hele nesmíš zapírat,protože pak tě můžou obvinit ze spoluviny a nenahlášení trestního činu,bejt tebou,kámoš nekámoš,nemá dělat píčoviny,řekni jim narovinu co se stalo.
jo reknu to ale tu Anonymovu verzi... je to v podstate pravda...
Odkaz ke komentáři

Anonymus tady asi jedinej z vás přemýšlí .. Všechno to jsou jiank hovadiny .. ¨Kdo by chtěl prásknou svýho nejlepšího kámoše? Radši něco vymyslet, jak psal any a je z průšvohu venku .. U Policie jen zapírat a zapírat xDD

Pak dej vědět ;)

Odkaz ke komentáři

JOjo vzdycky sem u policajtu jedine zapiral... dneska tomu bude trosku jinak... ale snad z toho vyvaznem v poho... rodice mi rikali at tam to napadeni ani radsi nerikam protoze ty svine by to obratili proti nam :( nejhorsi na tom je ze du zrovna za tim nejvetsim zmrdem (policajtem)

no uvidim nak se to poresi :D a tak co by z toho kamos mohl mit v nejhorsim pripade ??

Ja vzdycky myslel ze kdyz se to da na filzi opozdene tak ze to ani moc neresi

Odkaz ke komentáři

.. opozdene.. je tu nejaka promlceci lhuta.. pul roku/rok.. nevim presne. Po tehle dobe uz se to doopravdy neresi vubec..

.. muze z toho mit max tu podminku, protoze vecnou skodu jste neudelali (bylo to vraceno) a ikdyby, tak to kolo asi nema az tak velkou hodnotu.. V nejhorsim bych to ja ted tipoval spise na prestupek - takze jen prestupkova komise a nejaka pokuta. V nejhorsim ta podminka.. Ale to spise ne.

Odkaz ke komentáři

.. opozdene.. je tu nejaka promlceci lhuta.. pul roku/rok.. nevim presne. Po tehle dobe uz se to doopravdy neresi vubec..

.. muze z toho mit max tu podminku, protoze vecnou skodu jste neudelali (bylo to vraceno) a ikdyby, tak to kolo asi nema az tak velkou hodnotu.. V nejhorsim bych to ja ted tipoval spise na prestupek - takze jen prestupkova komise a nejaka pokuta. V nejhorsim ta podminka.. Ale to spise ne.

no pokuta by byla spatna :( a sem zvedavej co tam na me vytahnou za dukazy... prej me videli jak na tom kole jedu :D to sem se jim rovnou vysmal do ksichtu... jenze zase ja nedokazu ze sem nejel protoze sme byli vsichni v kapucich... pak prej ze me vydeli jak to kradem ve 3 lidech :D byl tam jen jeden to sem se jim taky vysmal :D no uvidim na fizlarne... kazdopadne za chvili uz jedu tak mi drzte palce :D

Odkaz ke komentáři

good luck a neboj...navíc když neidentifikujou ty 3 v kapucich tak to mohli bejt klidne oni, prost+ě nemaj dukaz že jsi to ty a konec ;) pokud ti nedaj nějaký důkazy na kterejch je něco jasnýho tak je to slovo proti slovo a když se budeš držet toho co řek any tak to máš v kapse ;)

akorát se tě kreténi snažej vystrašit...jak vidíš tak jim to jde :P tak se nench rozhodit...

Odkaz ke komentáři

já hlavně nechápu prčo každej zastává názor: LŽI, MUSÍŠ LHÁT!!!

řiakt pravdu je jednoduší, to co ti poradil anonymouse pravda je...pochybuju že si tvoji kamarádi řekli ukradneme kolo jooo. myslim že ne. Ale dávejte si na tohle bacha, vidíš jako jsou lidi svině.

jestli chcete mervomocí lhát a chcete jim zavařit tak se domluvte, dej tomu kámošovi pěstí pořádně a řekni že mu ublížil :D a průser dostanou oni :P bloncky tupý s nějakym frajírkem

Odkaz ke komentáři

já hlavně nechápu prčo každej zastává názor: LŽI, MUSÍŠ LHÁT!!!

řiakt pravdu je jednoduší, to co ti poradil anonymouse pravda je...pochybuju že si tvoji kamarádi řekli ukradneme kolo jooo. myslim že ne. Ale dávejte si na tohle bacha, vidíš jako jsou lidi svině.

njn uz kolikrat sem fizlum lhal a stejne mi to vubec nepomohlo... spis naopak vzdy to bylo jeste 2x horsi ;) takze dneska jedine pravdu - Anonymovu verzi :D za 30 minut uz tam budu :D ja se tak tesiiiim :D kecam ani moc ne xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu