Cassper Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ve mě asi když jsem si XBOX přinesl k bráchovi, zapnu a ono nic. Jen všechny 4 diody svítily červeně. Netušil jsem co to, tak jsem zkontroloval kabely, zkusil znova a ufffff ... naskočil :roll: Jestli jsem si správně četl místní thread s chybovými kódy, tak to bylo nedostatečně zastrčeným kabelem HDMI, že ho XBOX nedetekoval. A pochlubte se co vy ? Spadnul vám někdy XBOX v průběhu přenášení ke kámošovi nebo tak ? Nebo v průběhu hraní (pokud ho máte na stojato) jste do něj drkli (vy nebo domácí zvíře) a převrátil se za běhu na bok ? atd atd ... No pochlubte se. Ať už vaše příhoda měla dobrý nebo špatný konec :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ve me nejvic hrklo kdyz sem podelal flash :lol: :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 zakopl jsem o ethernet kábel ... výsledek? origo pgr4 poškrábaný jednou při bouřce mi 2x naskočil FAKE RROD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 nejvic ve me hrklo kdyz sem se chtel pripojit na live a zjistil sem ze mam ban uz od prodejce :) a ze me k tomu nedal asi 70% prislusenstvi, jen kabely a 2 ovladace :D a byla to premium, no nastesti se neprehrejva a za 2k je vyborna :) + me k tomu nedal 60gb hdd a chtel mi prodat 20gb za 2000 kc :D no uz mam 120gb za 1200kc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 jj když sem přenášel xko z pokoje do obýváku,hned sem psal topic,jestlo to je rrod:D jelikož se mi to stalo 2x asi,ale pak naskočil a do teďka v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajciNO Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Čo to je FAKE Rrod? :-P Mňa najviac hrklo keď som hral GTA IV asi 3,5 hodiny v kuse a zrazu vyplo Xbox. Našťastie žiadne červené didodky nesvietili ale proste vyplo uplne. Naštartoval som ho, objavil sa dashboard a to isté, vyplo. Tak som ho nechal tak. Ráno som zapal a už išel v pohodke a v pohodke ide ešte aj teraz asi 2 mesiace po incidente :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 FAKE RROD je že si xbox jenom myslí že se rozbil ale ve skutečnosti ten výpadek zavinila bouřka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Teda zírám :cheesygrin: Jednou fake RRoD při bouřce, jinde Ban na Live hned po nákupu ... Hezký :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Taky přidám příhodu, bohužel nemá šťastný konec. Při hraní se objevili dvě červené ledky (přehřívání). Nechal jsem tedy Xbox odpočinout celý den. Druhý den mi krásně naskočil, paráda, ovšem po cca 2h hraní na mě vykouknul RROD a byl konec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Přesně to samý (fake RROD) se mi stalo taky, ale nesl jsem to překvapivě dobře :D Po 15 minutách vyplýho xboxu a 3 zkouřenejch cigaretách jsem sebral odvahu, zapl xbox a zjistil, že vše šlape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ...Po 15 minutách vyplýho xboxu a 3 zkouřenejch cigaretách ... Tomu se říká hulit jednu od druhý :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.shook Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 todle je trosku k smíchu ale co tak se zasmejte. Ve me nejvíc hrklo kdys se me poprvý vybyl ovladac a zacalo to blikat :cheesygrin: Uffff to bylo neco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 no tak ve me hrklo uz nekolikrat... at uz to bylo kdyz sem zakopl o kabel k internetu... (origo Mirrors edge v *****) nebo pri bource jiz zminovany FAKE RROD,spatne zastrcenej kabel a nebo kdyz mi to pri hre zamrzne a pomuze jen restart... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 todle je trosku k smíchu ale co tak se zasmejte. Ve me nejvíc hrklo kdys se me poprvý vybyl ovladac a zacalo to blikat :cheesygrin: Uffff to bylo neco :) joo, Tak to znám taky :cheesygrin: ... Napoprvé jsem taky nevěděl, co se mi tím Xbox snaží říct :) at uz to bylo kdyz sem zakopl o kabel k internetu... (origo Mirrors edge v *****) Ethernetovej kabel zavinil, že se po***lo DVD s hrou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 joo, Tak to znám taky :cheesygrin: ... Napoprvé jsem taky nevěděl, co se mi tím Xbox snaží říct :)Ethernetovej kabel zavinil, že se po***lo DVD s hrou ?? jj zakopl jsem o to a pritom sem hral mirrors edge... a xbox se rozhoupal "nastojaka" takze DVD zniceny... ale abyses nedivil bylo to u kamose kde sme tahali internet snad pres 15m dlouhej kabel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ve mě poprví hrklo když jsem hral hru a najednou se mi sekla totalně hra i xbox360 a když jsem to vypnul tak blikla zelená obrazovka. To jsem se fakt bál ho vůbec zapnout :D Ale nakonec úplně v pohodě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Mna pri RRoD, ale to bol Fake - napajaci zdroj pri zmene napatia elektr.prudu to takto vypne http://support.microsoft.com/kb/907534/sk?sd=xbox a potom ma hrklo o necely rok pri E74, ale to uz bolo naostro :cheesygrin: Reklamacia to vyriesila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ve mě hrklo když jsem viděl v den uvedení xka na trh jeho cenu a já si uvědomil že na to prostě nemám :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Error E74 to sem byl hotovej kurˇˇ co stim je byl sem upo mimo ale ms to opravil i kdyz me to celkem stalo cely xko uz pres 12,5k a to sem mel Arcade verzi za 7k a kdyz sem videl ze mam odflashovat za 700 a Zase flashovat Za 1k chtelo se mi brecet ze to xko nic nevydrzi ale prezil sem to a leju do toho prachy jak potok DVDcka nonstop stahovani prislusenstvi a jeste premyslim o Gold membership :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 tak to u me to byl RROD, to sem takhle hral Dirta a najednou se mi sekl tak ho vypnu a zapnu a naskoci, tak hraju a po chvilce se mi opet sekl tak zase sem ho vyp a zap a naskocil RROD tak ho necham asi 2 hodiny vyplej skusim ho a naskoci rikam si super a po 2 minutach RROD a uz nenabeh takze reklamace a od ty doby zatim pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 když mi oznámili tekkena 6 :) i když já to říkal od začátku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Error E74 to sem byl hotovej kurˇˇ co stim je byl sem upo mimo ale ms to opravil i kdyz me to celkem stalo cely xko uz pres 12,5k a to sem mel Arcade verzi za 7k a kdyz sem videl ze mam odflashovat za 700 a Zase flashovat Za 1k chtelo se mi brecet ze to xko nic nevydrzi ale prezil sem to a leju do toho prachy jak potok DVDcka nonstop stahovani prislusenstvi a jeste premyslim o Gold membership :( Ked je neporusena plomba, tak sa nie je coho obavat. V marci 2009 som poslal konzolu s E74, mech.Benq flash 1.4...vratila sa s flashom, vymenili iba zakladnu dosku. Pokracoval som v hrani bez jedineho centu navyse :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ve me asi nejvic hrklo kdyz jsem hral Naruto: Rise of a ninja a xko se najednou cele seklo a pomohl jen restart, zrovna v ten den, jsem si cetl, ze to par lidem taky tak delalo a pak jim xko oznamilo RROD, takze jsem to se strachem znovu zapl a jede bez problemu az do ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ked je neporusena plomba, tak sa nie je coho obavat. V marci 2009 som poslal konzolu s E74, mech.Benq flash 1.4...vratila sa s flashom, vymenili iba zakladnu dosku. Pokracoval som v hrani bez jedineho centu navyse :cheesygrin: jo to je fain ale ne vždy to může vyjít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 jj zakopl jsem o to a pritom sem hral mirrors edge... a xbox se rozhoupal "nastojaka" takze DVD zniceny... ale abyses nedivil bylo to u kamose kde sme tahali internet snad pres 15m dlouhej kabel :D Jo tááák, tak to potom jo, tohle už chápu. Já se právě bojím, aby mě třeba o Xko nezavadil pes a neshodil ho (měl jsem ho na výšku). Takže jsem ho položil radši na bok :roll: A kabely mám uklizený šikovně, tak snad nehrozí, že bych o ně zakopnul :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.