Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 years later...
Odesláno

Docela srandovní je, že když jsem náhodou narazil na tento topic a přečetl jsem si ty vaše příběhy s RRODama atd., tak na druhý den mi vyskočil RROD:D a k tomu dva týdny po úpravě na RGH a ještě k tomu na Jasperu, no RROD nakonec opraven a teď se modlím ať jede co nejdéle. Jinak zážitek strašný, nikomu ho nepřeji.

Odesláno

Tak ve mě hrklo už něěkolikrát :D

1.*******

2. Než jsem objevil toto téma tak jsem myslel že mám jen já fake rrod.... jak sem četl že všíchni čekali a pak ho zapli ... :D :D .... já jsem nemohl jen tak čekat.... tak jsem ho hned spustil a xboxem jel... to byla úleva :)

3. Hrál jsem Turning Point a xbox mi zamrzl... a co teď? nic nereagovalo , tak jsem ho vypl, ZASE ho hned zapl a ZASE jel :D

4.s ovladačem a baterkama jsem se nelek, !!PROTOŽE JSEM SI PŘEČETL MANUÁL!! :roll:

5. Jak jsem si sprejoval ovladač (...) vše bylo v pohodě ovladač jsem rozebral plochým šroubovákem (...) po nasprejovánu ovladače a zaschnutí barvy (nevydržel jsem ani přes noc :D) jsem ovladač začal smontovávat a....... :D to bylo nadávek, a pak ještě modlit se jestli to po 1.5 hodinách montování vůbec pojede :D (už e těším na další nástřik :D)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu