lavima Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Právě jsem volal s obchodem www.hrejte.cz , kde mi řekli, že: Premium verze už nebude a neni ani nic místo ní. :cry: Mají pouze Arcade. To je ošlivé. Nevíte k tomu něco ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Tak zkus zavolat do jinýho obchodu...:roll: asi ho třeba nebudou mít v hrejte... jinak si kup arcade a k tomu HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ano, zevraj budu v ponuke uz iba ARCADE a ELITE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 premium ještě v pohodě seženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Počkat, to jako Microsoft ukončil prodej Premium verzí nebo jen obchod hrejte.cz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 No, hledal jsem v googlu ale nic jsem nenasel. Ostatni obchody to urcite maji.. kup to tam a pak to posli kanalizatorovi postou a mas to s flashem se vsim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 to se tu teď řeší:roll: řekl bych že jen hrejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 je to tak ze premium zmizi... a elite zlevnuje o 100$ (tzv > na cenu premium) takze elite nahradi premium ;) ... osobne me to mrzi protoze mi napr. cerna barva nesedi :) takze premko mi prislo nejhezci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ale Pro verze s 60 GB zůstane (aspoň doufám) ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Pro=premium. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 No ale tak proč se taky verze 60 GB označuje Pro a ne Premium? No to je jedno :D Ale je to celkem praštěný, nedávno uvedli 60 GB a ted to zruší... No nechápu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 kdo si koupí za 6500 xbox s 60gb HDD když ude mít elite za 6500 se 100GB HDD a dokoupíš bílej faceplate protože pro je kratší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 kdo si koupí za 6500 xbox s 60gb HDDkdyž ude mít elite za 6500 se 100GB HDD a dokoupíš bílej faceplate protože pro je kratší :D bílej faceplate a zbytek černej? No tak to ti můžu říct že by to byl dokonalej hnus :D Ale nechápu to rozhodnutí Microsoftu a defakto nikde o tom nevidím ani ťuk. PS: Elite má 120 GB HDD ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavima Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 díky za info. nerad bych šířil nějakej poplach, ale tohle mi hodně rozhodilo, protože sem se na něj těšil a teďu jen čekam a nikde nic. To info o nahrazení premium za elite je nějak ofiko? resp kdy by se tak mělo stát ... týden měsíc .... ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 bílej faceplate a zbytek černej? No tak to ti můžu říct že by to byl dokonalej hnus :DAle nechápu to rozhodnutí Microsoftu a defakto nikde o tom nevidím ani ťuk. PS: Elite má 120 GB HDD ;) s tima GB to byl překlep....tak zas na zem... a ten FP byl branej jako celej jako case... a nebo by sis koupil takový ty ''nálepky'' bo co to je :D a měl by si ho bílej lavima je to oficiální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ano je to ofiko behem zari by mel zlevnit elite o tech 100$ ;) a premko postupem casu uplne zmizet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavima Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ... během září ... a já si chtěl zahrát ještě než mi začne semestr. tomu se řiká smůla Ještě otázka (prosím nekamenujte mě): Arcade má HDMI a bezdrát. ovladač. Jediný čím se liší od premium je HDD a nějaký ty sluchátka? Takže když bych k arcade koupil HDD, budu mít to samí jako u premium ??? (bez těch sluchátek) Nemá arcade ještě nějak někde něco ubráno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ... během září ...a já si chtěl zahrát ještě než mi začne semestr. tomu se řiká smůla Ještě otázka (prosím nekamenujte mě): Arcade má HDMI a bezdrát. ovladač. Jediný čím se liší od premium je HDD a nějaký ty sluchátka? Takže když bych k arcade koupil HDD, budu mít to samí jako u premium ??? (bez těch sluchátek) Nemá arcade ještě nějak někde něco ubráno?? přesně tak. Když si koupíš HDD tak to máš jako každou jinou verzi. Jen budeš mít krytku od mechaniky celou bílou místo stříbrný... jinak ej to stejný krom tich sluchátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Už je to cca měsíc, co MS oznámil doprodej Pro verze a její zrušení. Dále v nabídce bude jen Arcade verze a Elite verze. Elite verze se dočká slevy na 299dolarů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 v balení premium je ještě komponent kabel a v arcade je jen composite kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 proč si na to stěžujete? vždyť elite je to samý jako premium, akorát v černym a hlavně má bohatší příslušenství ne? to by mělo bejt fajn že se zlevní až o 100 dolarů nejvybavenější verze ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 někomu se černá nelíbí/nehodí se mu do bytu... atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 no já že zatim si na to stěžovala snad většina a podle mě většina dnešní elekotroniky (tv, pc, ps, videa, rekordery, tiskarny a nvm co jště) jsou spíš v černý luxusnější barvě :) Já veškerou elektroniku mám tak černou. černá je stylish :love: krom kytary ke GH no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 no já že zatim si na to stěžovala snad většina a podle mě většina dnešní elekotroniky (tv, pc, ps, videa, rekordery, tiskarny a nvm co jště) jsou spíš v černý luxusnější barvě :) Já veškerou elektroniku mám tak černou. černá je stylish :love: krom kytary ke GH no... tučně.... a i když má někdo černou televizi neznamená že se mu hodí černej xbox každej to má podle sebe a prohlásit že černá je luxusnější je trochu mimo na něčem je luxusní na něčem ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 No je fakt, že bílej xbox působí trochu dojmem 90. let a výpočetní techniky. :) Ale ovladač se mi líbí víc bílej jak černej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 No je fakt, že bílej xbox působí trochu dojmem 90. let a výpočetní techniky. :) Ale ovladač se mi líbí víc bílej jak černej. Bílej Xbox360 že vypadá jak z 90. let? Musim se zasmát :D To že je něco bílé neznamená, že je to hned jako z pravěku. Mě se právě bílá na xboxu líbí a do toho ta stříbrná krytka na mechaniku no prostě luxus. Taky mám černej notebook, černou myš ale monitor stříbrnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavima
Právě jsem volal s obchodem
, kde mi řekli, že: Premium verze už nebude a neni ani nic místo ní. :cry: Mají pouze Arcade.
To je ošlivé. Nevíte k tomu něco ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
41 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts