Jozev Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Zdravim potrebuji vedet jak muzu udelat na svem PSP fat ktery ma ted 3,71 m33-4 udelat dovngrat??? Potrebuji verzi 3,10 OE-a a nechci si ho bricknout :) diky vsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Pokud je downgrade na 3.10 OE, tak podívej do seznamu tutorialu v PSP sekci. Downgrade byl, ale vždycky na FW 1.5 Můžu vědět, kvuli čemu to potřebuješ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Nic jsem nenasel no chci zkusit s tim rozjet GPS na PSP fat s deskou TA 082 vis protoze s touto deskou je problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Chceš mi říct, že GPS pojede na 1.5 a na 5.00M33 nepojede ? Trochu divné, já bych to viděl naopak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ja tam chci dat 3,10 OE - a + zaplaty na desku TA 082 chapes??? No divne to je ale proste s tim mym blbym psp mam problem a nevim jak to resit takze to klidne snizim na ten 3,10 jen aby to jelo vis takze nevis jak ho tam mam dostat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ja tam chci dat 3,10 OE - a + zaplaty na desku TA 082 chapes???No divne to je ale proste s tim mym blbym psp mam problem a nevim jak to resit takze to klidne snizim na ten 3,10 jen aby to jelo vis takze nevis jak ho tam mam dostat? downgrade uděláš pomocí pandory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Hm... možná by to šlo přes Pandoru nějak jí předělat, místo ebootu na 5.00 tam dát na 1.5 a poté update na 3.10OE. Ovšem, tohle jsem nezkoušel, tak nevim.... @Palos, downgrade ano ale hned na to tam nahraješ 5.00M33... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 A bez pandory to neudelam? A jak udelam pandoru? nebo ji musim koupit? MAM jen normalni baterii co je v PSP Diky jinak nic s tou zakladkou nevite jo? Jak se pouziva USBHOTSFix treba??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Podívej do tutorialu a budeš vědět.... pandoru uděláš i ze své baterie. Asi by to tak šlo no. Udělat Pandoru + MMS a nahodit místo ebootu 5.00 tak 1.5 a poté udělat update na 3.10 OE, ale pokud nevíš jak udělat pandoru, tak ti nedoporučuji se do toho pouštět :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Hm... možná by to šlo přes Pandoru nějak jí předělat, místo ebootu na 5.00 tam dát na 1.5 a poté update na 3.10OE. Ovšem, tohle jsem nezkoušel, tak nevim....@Palos, downgrade ano ale hned na to tam nahraješ 5.00M33... To je blbost... program ti kontroluje soubor jestli se jednáo správný, aby se předešlo bricku ;) A bez pandory to neudelam? A jak udelam pandoru? nebo ji musim koupit? MAM jen normalni baterii co je v PSP Vše si uděláš sám na tvým PSP. Budeš muset udělat nejstarší verzi Pandory, která dělala DG na 1.50 http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 (úplně dole- snad ještě fungují odkazy) a pak stačí nahodit 3.10 OE http://console-forum.net/showthread.php?t=4346 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 To je blbost... program ti kontroluje soubor jestli se jednáo správný, aby se předešlo bricku ;) To jsem nevěděl, ale už vim ;) Ta nejstarší verze pandory to naprví :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Tak mam prave 1,50 uspesne bez bricku :) Ted tam dat 3,10OE-a ale to uz je hracka vsem zatim diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jozev
Zdravim potrebuji vedet jak muzu udelat na svem PSP fat ktery ma ted 3,71 m33-4 udelat dovngrat??? Potrebuji verzi 3,10 OE-a a nechci si ho bricknout :) diky vsem...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts