jura555 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 zdravim vsecky iphonaky a ipodaky,....chtel sem si udelat restore a pak hura na fw 3.0 ale v itunes mne ho hodilo hlasku: nevite co s tim? mam iP 1 gen. dovoz usa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 skusal si kliknu "Check" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 no ja se bojim ze se mne zablokuje jak se mi uz jednou stalo protoze puvodne se to delalo automaticky ty aktualizace a tim se mne blokl a tak sem ho musel dat do servisu at mne ho zas rozjedou v servise mi rekli at vypnu automaticke aktualizace no a jak vysel fw 3.0 tak se to asi chce aktualizovat a jak semn tam vycetl neco o update tak radsi se nejprva poradim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ta hlaska znamena ze iTunes chce skontrolovat aky je FW na serveri a az potom ti ponukne na vyber ci chces FW aktualizovat na iPode cize ziaden zasah do neho bez povolenia nerobi. Takze kludne mozes kliknut na check, iTunes zisti aktualnu verziu FW a potom sa rozhodnes co chces robit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 jj ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.