Arcane Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 beastmastery a survival jsou PVE talenty, ne PVP. Marksmanship je na PVP, talenty si dej jak potřebuješ co uznáš za vhodný, protože ted je to už stejně jen o tom kdo má lepší equip. jestli hledáš nějaký vzorový talenty tak napiš do googlu. Hunter PVP talents Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 BM jsou prevazne na expeni, protoze jakmile ti zdechne pet tak ses v haji.. ve skre bonusy jsou totoiz od nej. Survival je dobre do zacatku na pve..rotace Ex.shot..Aimed shot..Black arrow...Serpent sting..a pak jako filtr na cooldowny Steady. Pak pokud chces jet na armor pene. tak je lepsi MM ale to se vyplati az tak od 700ArP. Pukud chces mrkni na me mam jeden z nejpouzivanejisch Pve talentu v survival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 co si myslíte jakej je lepší tak paladin nebo warrior u warriora je blby že nema plošnej taunt ale ma hodně HP z talentu a zdá se mi odolnější ale u paladina je ten plošnej taunt tak nvm koho by jste mi doporučili a ještě hrali ste někdo za affi locka ?? jaky používate talenty a jaky spelly dávat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 lol tak si vygugly nejake rotace.. :D jinak paladin i war ma od kazdeho neco zalezi co ti vic sedi jestli chces healovat atd.. tak zvol paldina .. ja bych preferoval warra zalezi jestli hrajes na freecku nebo na ofiku...se sluzne equpnutym warrem se da vytahnout poradne dps ... do heroic target dummy se da dat i 8k.. paldina jsem nikdy nehral tak nevim jestli je dobry.. me prijde ze to je postava pro gayje..jinak proti nim nic nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Prosil bych o build pro resto pvp druuda (full s3), nechci build na restokina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Zlatý priest či shaman... :D Jinak talenty na dyku moc velkou roli nehraji, kazdy má své+ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jedině resto shaman lidi :D jak PVP tak PVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Mam dotaz jak už jsem zmínil chci jít za Huntera a v talentech chci jit do Survival mate pro mě nějake rady do čeho mam dát sockety atd. jestli do critical hit parry chance atd. ??? děkuju za všechny užitečné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 O-"o Refresh o"-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Když něco nevíte, tak se podívejte sem: http://elitistjerks.com/forums.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Mam dotaz jak už jsem zmínil chci jít za Huntera a v talentech chci jit do Survival mate pro mě nějake rady do čeho mam dát sockety atd. jestli do critical hit parry chance atd. ??? děkuju za všechny užitečné rady ja bych asi sel do attack power, ale nerůčím že to je ptákovina nejsem expert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Parry chance za huntera? :D :D :D To je pro tanky... Za survival gemuj agility, attack power se u hunterů negemuje vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Kde najdu jízdní řády lodí? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskotek Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 POTŘEBUJU POMOC ! Mám quest helper vždy mi fungoval. Mám 3 postavy, ale na jedné postavě mi přestal fungovat (resp. přestali se zobrazovat na mapě Questy) tak co teď? :roll:Na ostatních postavách mi to normálně funguje. Mám všechny na stejným účtě. Zkoušel jsem se přihlásit na jiném PC a tam to taky nešlo... Poradí mi někdo? TBC 2.4.3 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 POTŘEBUJU POMOC ! Mám quest helper vždy mi fungoval. Mám 3 postavy, ale na jedné postavě mi přestal fungovat (resp. přestali se zobrazovat na mapě Questy) tak co teď? :roll:Na ostatních postavách mi to normálně funguje. Mám všechny na stejným účtě. Zkoušel jsem se přihlásit na jiném PC a tam to taky nešlo... Poradí mi někdo? TBC 2.4.3 :bash: Hraj bez QH je to větší sranda a challenge ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fildakillda Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Cus mam takovy problem nainstaloval sem si zakladni hru ale kdyz ji chci opatchovat (3018874-to-3029056engb patch ) tak me tam vzdycky skoci error a Blizzard Updater was unable to read the file "C:\Program Files\World of Warcraft\Data\enGB\backup-enGB.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "Data\enGB\Credits_LK.html", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load) PLS NEVI NEKDO CO S TÍM ??????? Uz sem hru 2krat reinstaloval a ale furt to nejede. A tim patchem to taky neni ten sem stahoval na 3krat. Stejnej problem co minule. Asi taky nevis co s tim ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 zkoušel jsi repair?Myslím že jsem měl stejnej problém ale nevim už jak jsem ho vyřešil.. Zkus spustit patch jako administrátor Zkus odstranit backup-enGB.MPQ a spustit patch Nebo také zkus stáhnout pack patchů např. 3.0-3.3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbynek13 Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Ahojte chcu se zeptat co se stane kdyz mam na ucte 55 a ktomu DK a chtel bych tu postavu smazat mohu nebo me to nepovoli dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFrayCZ Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Chtěl bych se zeptat hraju na twinstaru cata a jsem 80 a nemužu do dungeonu nevim proc :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sudoman281 Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 Ahoj, začal jsem číst sérii knih World of Warcraft, nyní čtu Kruh Nenávisti. Chtěl jsem se zeptat, jestli bych si měl přečíst nějakou jinou knihu, kvůli příběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Většina knih je bez přímé navaznosti, ale vzájemně jsou provázány všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 https://www.alza.cz/toshiba-satellite-c50-a-19t-cerny-d488332.htm#alternativy ahoj, myslíte ze bych na tom mohl rozjet warlords of draenor ikdyz nesplnuju pomalu ani HW pozadavky s mim spatnym notasem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.