ice22222 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Těsně před půlnocí na dnešek DAX zavřel svoje fórum. Píše o mnoha důvodech, které ho k tomu vedly (nic konkrétního neuvedl) a že fórum jako takové pro něj byla výzva. DAX také píše o rozloučení se s námi. Uvidíme co se teda bude dál dít a jestli se DAXe ještě někdy na PSP scéně dočkáme. originální znění oznámení: Closure Announcement of Dark-AleX.org Forum. Within the following announcement, we announce the closure of Dark-AleX.org forum, after one year of working, more than 50,000 users, more than 170,000 messages, and more than 15,000 threads. With those statistics, that have gone generally within more than 450 messages, 40 threads and 130 new users per day, we are more than just satisfied about the results and about what we have reached. There are many reasons. The forum, by itself, has been a challenge. A challenge that, without any doubt, has exceeded all of our expectatives, and a challenge that now, after all that we have been through, we find ourselves happy and proud of having gone this far. However, its, professionally speaking, a moment for evolving and taking ourselves a little time for relax and so we can study whats next. Since the beginning, the people' answer has been something amazing and indescribable, something that we won't have enough grateful words, and that fills us of satisfaction. This support has been so huge that we have found ourselves overwhelmed, and when we wanted to give the deserved service for each user, we have gone into problems and we have got to take this hard but consistent decition; that, the same way as we wield a smile when all this was starting, this last decition makes us sad, but we know that is the best choice at the moment. Again, thanks to all, to our moderators, to our friends, to our old and new partners, to the English Zone and their help to this project, and everyone of you that have helped us on any terms. Lastly, if any user is interested on recovering any part or any thread of the forum, please contact with the following e-mail: alek@dark-alex.org so we can deliver what you need. And remember, you always have to your disposal our IRC as a place in where you can chat, you can laugh with us, and as a cool reason to make a reunion and remember old times, as after all this is not a "goodbye", but a "cya" ;-) Sincerely, Admin and Webmaster of Dark-AleX.org edit: 30.8.09 Dneska sem na italskych strankach o PSP cetl prohlaseni ALEKa z DAX fora o DAXovi. Pry forum zavreli z duvodu neunosnych nakladu a ze DAX jako takovy z PSP sceny neodchazi. Takze se teoreticky casem muzem tesit na dalsi produkty M33... no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Tak a sme bez flashu..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 A totálně v řiti :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 tak tohle jsem fakt necekal :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 on sa este objavi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 anebo by se mohl oběvit nějakej jinej master ...každopádně je to škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 je to škoda no....kdo teď vymyslí pro debila jako jsem já CFW 5.50-GEN-A/B na neflash desku?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 A totálně v řiti :D jj myslim ze uz se flahe psp!go! bo jak se menuje mozna ani nedockame :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 hele ale na druhou stranu si vemte že dark-alex to dělal několik let bo 2-3-4 roky a ono vas to po urcity době přestane bavitt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Ted uz na to stejne kaslal - pouze nabizel forum ostatnim. Zadne prace, ohledne flashnuti novych desek se uz v poslednim roce nekonala (pochybuji, ze skryte a potichu neco delal.. on vzdy publikoval uspechy..). Evidentne to byl tlak ze strany Sony.. kdyby ho to jen prestalo bavit, tak neni duvod uzavirat forum, ktere ho prakticky nic nestoji (ani cas.. na promazavani atp. jsou moderatori). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 skoda kdo vie co je za tym ale forum mohol nechat aj ked nepracoval na scene celkom dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 podle me to zapltila sony pred new rls pspgo! :D škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 doufejme v mlade bezejmenne hrdiny, kteri vsecko prolomi a strci D_A do kapsy.... a nebo verme v D_A, ze ma radsi uzivatele PSP nez ty sasky ze SONY... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Takovych borcu jako je on moc neni :P REST WITH PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 no to je riadna skoda takeho vyznamneho cloveka :( ale urcite (dufam) ze sa najde niekdo kdo ho nahradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laserdance65 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Hmm a teď mi rozmluvil koupi PSP Go! Jinak je to škoda, tohodle člověka jsem si na PSP scéně vážil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Nguyen Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 NE OMFG dpc ne kua, a to jsem si chtěl koupit to nový PSP GO a počkat si na flash!!! ted jsem uplne v haji :cry: hold si budu muset nechat své staré FATko xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Není jedinej člověk kdo pracuje na cfw.. Děláte z něj boha :D. Nejvýznamnější byl v začátcích PSP. Jak říká anonymous v poslední době stejně nic nedělal. Ono se to bez něj nějak zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Jasn2... DaX nebyl jedinej, kdo pohnul s PSP scénou, ALE všechny CFW na PSP vycházejí z práce DaXe. Navíc od doby, co na PSP nic nevydal se PSP scéna nikam nehla... ChickHEN je sice super, ale teď s aktualizací FW 5.55 je to k ničemu, stejně tak všechny dnešní verze CFW. Jsem zvědavej jestli se někomu tuto novou ochranu dokáže konečně prolomit a hlavně jestli už bude konečně plnohodnotný CFW na nové desky PSP... Ale je zase fakt, že DaX už odešel 2x a vždycky se vrátil :D Navíc v týmu M33 nebyl jen on ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Ale byl to bore to jo. Kvůli mu si můžu zahrát stáhnuté hry, a né jenom já, ale i další desetitisícovky lidí. Byla to legenda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Pevne verme tomu ze DA nesel makat pro sony a ze se jednou objevi o vztane jako vstal phenix s popela plny sil a vsem ukaze kdo byl a kdo je Dark Alex ... tesme se na jeho bajny prichod ale tedka nam nezbyva rict nic jineho nez Good luck Dark Alex inˇs life Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Ježiši, aby jste si náhodou neustříkli. Je tu dalších teamů nebo lidí co pracujou na PSP a Vy znáte jenom "Dark_Alex" "ááá DAX je bůh/legenda/borec". Probuďte se, nikdo z vás ho nezná, nikdo o tom nic neví, může to bejt jakoliv a nikdo z Vás tomu nezabrání. Navíc, myslim si, že je tu dost dalších lidí či teamů co chtěj pracovat na PSP scéně hacku, stejně v poslední době na PSP nic neudělal. Očekával jsem od něj novej CFW 5.55 na, kterym by šly spouštět nové hry, ale nic. Uvidíme v jakých rukách se PSP scéna povede dále, ale určitě bych tu nad nim nebrečel :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Zingl Nikdo tady nad ním nebrečí, ale jde o to, že všechny CFW využívají kódů CFW od Daxe :) Takže si určitě zaslouží obdiv a úctu všech, kteří mají jakýkoliv CFW na PSP :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Ježiši, aby jste si náhodou neustříkli. Je tu dalších teamů nebo lidí co pracujou na PSP a Vy znáte jenom "Dark_Alex" "ááá DAX je bůh/legenda/borec". Probuďte se, nikdo z vás ho nezná, nikdo o tom nic neví, může to bejt jakoliv a nikdo z Vás tomu nezabrání. Navíc, myslim si, že je tu dost dalších lidí či teamů co chtěj pracovat na PSP scéně hacku, stejně v poslední době na PSP nic neudělal. Očekával jsem od něj novej CFW 5.55 na, kterym by šly spouštět nové hry, ale nic. Uvidíme v jakých rukách se PSP scéna povede dále, ale určitě bych tu nad nim nebrečel :P trochu ukvapenej názor, vzhledem k tomu kolik let na tom pracoval a kolik těch cfw udělal...jo je tady sice hodně týmů ale koukni se na jejich prace...nejsou nějak kvalitní a hlavně je VĚTŠINA "práce" okopírovaná od dark alexe. Když to poprvé vzdal a objevil se tým M33 tak si mysleli všichni že konečně někdo kdo to umí jako alex..omyl...byl to sám alex. Takže podle mě je v PSP scéně legenda. ostatní je vše psotavené na jeho práci a ještě dost nešikovně. edit:taky na něm hodně lidí vydělalo...on vytvořil pandoru a další programy na unbricky a tak a kolik lidí si za flashování řeklo peněz a ted kolik z nich posílalo peníze přímo alexovi...mysli mže z tohohle fora nikdo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Obdiv ? Úctu ? Jistě o tom žádná - udělal pro PSP strašně mnoho, ale polovina lidí se tady z toho kácí a div málem brečí. Odsuzujou Sony, co jsou za šašky a přitom, kdyby nebylo Sony, tak žádné PSP neni, ale to si neuvědomujou .... //edit: Napsal jsem někde, že nebyl dobrej ? že neudělal mnoho pro PSP ? Nenapsal, tak se zase neukvapuj Ty :P i tekk ví (když mi promazával posty), že jsem se D_A zastával a psal, že nové CFW vycházej z jeho základu .... //edit_2: Jo, však cajk ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts