valdoDK Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 No cafte nvm kam to mam nakopcit neviete poradit? a ide to vobec na FW 3.03 OE-C? tu to je : http://www.sonypsp.webgarden.cz/programy-do-psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 UR a UR% do GAME150 a remote na kořen karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 A to jako normálně přepnu program v televizi a i hlasitost a všechno so umí ovladač ??? A na kolik metrů to funguje ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 jo tohle všechno to umí..........na kolik metrů to je to nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIESEL Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 No cafte nvm kam to mam nakopcit neviete poradit? a ide to vobec na FW 3.03 OE-C? tu to je : http://www.sonypsp.webgarden.cz/programy-do-psp ked chcem rozbalit ten subor tak mi to vypise chybu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 já ho teďka stáh a funguje............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIESEL Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 já ho teďka stáh a funguje............. to fakt??? mne to nejde ani rozbalit skusim este raz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIESEL Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 já ho teďka stáh a funguje............. uz mi to ide ale prosim ta ako sa to ovlada???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 vždyť je to tam napsaný L-najdeš si svoji Tv nebo video nebo cokoli co tam je pak znova L a pak R a ovládáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIESEL Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 vždyť je to tam napsanýL-najdeš si svoji Tv nebo video nebo cokoli co tam je pak znova L a pak R a ovládáš no to ano ale na root mam vytvorit zlozku remote?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 rozbal to a složky UR a UR% zkopíruj do PSP/GAME150 a složku remotes na root už to tady taky jednou je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIESEL Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 to secko uz mam ale ked dam L tak tam mam philips a to mam otevrit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 nemůže tam bejt jen philips. já tam mám dokonce i teslu tak nevim...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIESEL Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 no jo ja se s tim nejak poperu dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andreow Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 ProsÍm ChtĚl Bych Se Zeptat KdyŽ UvaŽuji O Koupi Psp Tak Bych Se ChtĚl Zeptat KdyŽ Si StÁhnu NĚjakou Hru, Tak To MusÍm VypÁlit Na To MalÉ Cd, Nebo To NatÁhnu NĚjak Do PamĚti??? DÍky Za Radu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 nevim proč píšeš do tohohle topicu.........koukni se do topicu pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 ProsÍm ChtĚl Bych Se Zeptat KdyŽ UvaŽuji O Koupi Psp Tak Bych Se ChtĚl Zeptat KdyŽ Si StÁhnu NĚjakou Hru, Tak To MusÍm VypÁlit Na To MalÉ Cd, Nebo To NatÁhnu NĚjak Do PamĚti??? DÍky Za Radu!! Vypalit to nejde...!!! ISO hry se davaji na pametovou kartu (MS)...;) Precti si topic "Pro zacatecniky" http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valdoDK
No cafte nvm kam to mam nakopcit neviete poradit? a ide to vobec na FW 3.03 OE-C? tu to je :
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts