NintendoDS Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Ahoj mám dotaz jak se opatchovávají hry na dsko jako třeba nintedogs,advance wars,pokemon atd. na R4 deluxe. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NintendoDS Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 plz odpovězte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Ahoj, s tvou kartou nemam zkusenosti, ale mohu ti doporucit jedno forum, kde ti urcite poradi. Doufam, ze to nevezmete jako reklamu ;) gbatemp.net nebo .com nebo podobne (prinejhorsim dej googlit gbatemp) ...jsem na mob, pozdeji dodam spravnou adresu EDIT: tak tady je a oficialne http://gbatemp.net/index.php?act=downloads Zkus se tam podivat na TRAINERS A ROM HACKS a taky DLDI FILES pro patchovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mam dstt a navim jak na to patchnout hry prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 na DSTT se hry patchovat nemusi, pokud neobsahuji ochranu, ktera jeste neni resena primo ve FW. Co za hru mas konkretne na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 gta chinatown wars , C. O. P. The Recruit a Mario & Luigi Bowser Inside Story jo a ja mam kartu dstti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 gbatemp.net dodam link na patch soubory COP http://filetrip.net/f8601-C-O-P-The-Recruit-CRACK-FIX-1-0.html MARIO http://filetrip.net/f8907-Mario-and-Luigi-Bowser's-Inside-Story-Patch-1-0.html A funguje to nasledovne: Priklad COP - rozbalis soubory fixu - pridas k nim puvodni romku - romku prejmenujes na xpa-copc.nds - spustis xpa-copc.bat - nasledujes instrukce v okne - vysledny soubor pak je xpa-copc-cracked.nds :D Neni to tezky EDIT: GTA jiz patchovane - http://czshare.com/805154/eti6/GrandChiWa.rar Zkus, snad ti pojede... a pokud ne, tak je tu uz tema, ktere se tim zabyva... http://console-forum.net/showthread.php?t=50604 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 to jsem skoušel ale vži mi vyjde soubor ktery ma 0megabajtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 V tom pripade jsou dve veci, ktere jsi mohl udelat spatne 1. stahl jsi jinou verzi hry (napr. bahamut verzi misto xpa / usa - eu) 2. program potrebuje ten soubor prejmenovat trosku jinak (to cerne okno ti hodi chybu MISSING xxxxx.nds file, kde xxxxx je spravne pojmenovani - podle toho pojmenuj ten NDS soubor na fixnuti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 mě u tych patchlich hrach nalede bila obrazovka a jinak nic a u některych nepatchlich mi to napiše error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Posledni verze FW/kernelu pro tvou kartu? (Pak me uz napada, ze mas holt smulu...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 však ja mam tu nejnovějši verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marc Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Mám stejný problém opatchuji hru a když jí spustím na NDSku tak se objeví pouze bílá obrazovka. Sakra a já se na tuhle hru tak těšil, vpodstatě jsem si DSko koupil právě kvůli tomu. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 DSTT karta nema zas tak dobrou podporu her jako napr. Acekard, DSOne... U nekterych her si holt budete muset zvyknout na to, ze proste nejdou, at delate co delate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 tak ja si koupim tu acekard 2i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrikpatrik Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak si stáhni nejnovější neoficiální dstt menu 1.17a12,vše z tvého seznamu výše jede. Tady na fóru to ke stažení najdeš,penty to tu někde postoval Edit by Penthaler: Myslis tohle, vid? http://console-forum.net/showthread.php?t=81650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 snad tam neni fake kiler ja mam totiž fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Dle nadpisu a toho, ze to je NEOFICIALNI kernel, tak tam fakekiller neni. :D (staci jen cist) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 sory ja to necetl jo a je to cool ze je to cesky to ttmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NintendoDS
Ahoj mám dotaz jak se opatchovávají hry na dsko jako třeba nintedogs,advance wars,pokemon atd. na R4 deluxe.
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.