DangerousDave Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2007 lidi prosim poradte jak nejlip prekonvertovat film v .avi s titulema do mp4 aby to na psp v pomeru velikost/kvalita vypadalo co nejlip zkousel sem plno programu ale nic moc vysledky :( ///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
0 LukDM Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2007 pro mě nejlepší allok konverter,převede v dobrý kvalitě ve velmi dobré velikosti
0 Moderators romeno Odesláno Duben 23, 2007 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 Ja pouzivam xvid4psp ma mnoho moznosti nastaveni a jeste take psp video 9 ,ten je takovy jednodussi :-)
0 Big Smoke Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 Já používam Total video converter a jsem s ním spokojenej...
0 DangerousDave Odesláno Duben 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 Ja pouzivam xvid4psp ma mnoho moznosti nastaveni a jeste take psp video 9 ,ten je takovy jednodussi :-) taky mam Xvid4psp ale hazi mi to vzdy nakou chybu :(
0 ramalamadingdong Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 skus 3GP converter je v mojem topicu s filmama :) Kdyz si nastavis bitrate na 384kbps tak ti to z konvertuje film na ~400MB :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=3631 ;)
0 DangerousDave Odesláno Duben 23, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 skus 3GP converter je v mojem topicu s filmama :) Kdyz si nastavis bitrate na 384kbps tak ti to z konvertuje film na ~400MB :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=3631 ;) oki dik vyzkousim
0 alesek__ Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 ja jsem titulky vlozil na pevno virtualdubem a prekonvertoval Nero visionem do dvd a Nero recoderem 2 pak do mp4 :D...nvm proc tak zdlouhavě ale kvalita byla vzdy ůžasná :D
0 ramalamadingdong Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 no tak na titule pouzivam Pocket DivX Encoder :D
0 tmatura Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2007 Vyzkoušej Lathe Omniquiti, já ho používám pro konverzi videa pro PDA, iPod, PSP, Nokie N70.
0 west-- Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2007 tak jestli hledas nejlepsi pomer mezi velikosti a kvalitou pouzivej pmp avc.. pomoci novejsich verzi pmp playeru se daji k videu pustit externi titulky ve formatech sub a srt integraci titulku do filmu se zvysi kontrast v obraze a pro stejne kvalitni film s integerovanyma titulkama je nutne vyuzit vetsi bitrate... coz znamena vetsi velikost zkus si nejake kratke videjko s titulkama predelat do pmp(avc) a do MP4 se stejnym bitratem a porovnat velikost/kvalita... ja pro konverovani taky doporucuju Xvid4PSP... pokud nekomu nejde, je to tim, ze bud nema windows xp se SP2, nebo nema microsoft.NetFramework ve verzi 3.0 a nebo ma nizkou verzi directX
Otázka
DangerousDave
lidi prosim poradte jak nejlip prekonvertovat film v .avi s titulema do mp4 aby to na psp v pomeru velikost/kvalita vypadalo co nejlip
zkousel sem plno programu ale nic moc vysledky :(
///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts