DangerousDave Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 lidi prosim poradte jak nejlip prekonvertovat film v .avi s titulema do mp4 aby to na psp v pomeru velikost/kvalita vypadalo co nejlip zkousel sem plno programu ale nic moc vysledky :( ///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 pro mě nejlepší allok konverter,převede v dobrý kvalitě ve velmi dobré velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 23, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Ja pouzivam xvid4psp ma mnoho moznosti nastaveni a jeste take psp video 9 ,ten je takovy jednodussi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Já používam Total video converter a jsem s ním spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DangerousDave Odesláno Duben 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Ja pouzivam xvid4psp ma mnoho moznosti nastaveni a jeste take psp video 9 ,ten je takovy jednodussi :-) taky mam Xvid4psp ale hazi mi to vzdy nakou chybu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 skus 3GP converter je v mojem topicu s filmama :) Kdyz si nastavis bitrate na 384kbps tak ti to z konvertuje film na ~400MB :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=3631 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DangerousDave Odesláno Duben 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 skus 3GP converter je v mojem topicu s filmama :) Kdyz si nastavis bitrate na 384kbps tak ti to z konvertuje film na ~400MB :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=3631 ;) oki dik vyzkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 ja jsem titulky vlozil na pevno virtualdubem a prekonvertoval Nero visionem do dvd a Nero recoderem 2 pak do mp4 :D...nvm proc tak zdlouhavě ale kvalita byla vzdy ůžasná :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 no tak na titule pouzivam Pocket DivX Encoder :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Duben 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2007 Vyzkoušej Lathe Omniquiti, já ho používám pro konverzi videa pro PDA, iPod, PSP, Nokie N70. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 tak jestli hledas nejlepsi pomer mezi velikosti a kvalitou pouzivej pmp avc.. pomoci novejsich verzi pmp playeru se daji k videu pustit externi titulky ve formatech sub a srt integraci titulku do filmu se zvysi kontrast v obraze a pro stejne kvalitni film s integerovanyma titulkama je nutne vyuzit vetsi bitrate... coz znamena vetsi velikost zkus si nejake kratke videjko s titulkama predelat do pmp(avc) a do MP4 se stejnym bitratem a porovnat velikost/kvalita... ja pro konverovani taky doporucuju Xvid4PSP... pokud nekomu nejde, je to tim, ze bud nema windows xp se SP2, nebo nema microsoft.NetFramework ve verzi 3.0 a nebo ma nizkou verzi directX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DangerousDave
lidi prosim poradte jak nejlip prekonvertovat film v .avi s titulema do mp4 aby to na psp v pomeru velikost/kvalita vypadalo co nejlip
zkousel sem plno programu ale nic moc vysledky :(
///zmeneny nazov topicu - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts