Cartman182 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 tak ho použije v dalším battlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 už sem jednou psal ať to tady nespamujete, kdyby byl aktivní nějakej mod tak už máte všici upomínky .. navíc tydle otázky se daj řešit úplně vklidu pomocí pm, nebo icq ;) crdts si samozřejmě nenechám ( co bych sněma dělal? ;) ) a užiju je na výhry v dalších kolech , takže další dávky uvítám :) chtěl bych pořádat toto battlování , aspoň když bude stejný zájem jako teď, každých 14dní (nebo jednou za měsíc, týden ... uvidíme ) přitom bych tenhle topic pouze editoval .. a vítězové kol by byli se svými výtvory prezentováni v prvním postu ;) jestli chcete fakt jen diskutovat tak jak zde, nebo v PS galerii tak si založte(me) topic v ostatních diskuzích kde je tenhle spam víceméně tolerován ;) hm? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 tak ok Twice,pořádat to každejch 14 dní nebo měsíc by bylo good,pac kazdej nema tolik času žejo..... tak založ ten topic v ostatních diskuzích..... a nějakej aktive mod at smaze tento a předešlé OT posty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Nejprc sem si myslel ze stock bude na nic, ale opak byl pravdou stock mi dcl vyhovoval ;) a tak jsem stvořil toto: Fanta: Tak nwm jakou mam sanci xD Komenty pls do Photoshop Gallery ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 posílám crds a fandím soutěži! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Upozornuju,ze konec byl uz pred hodinou.........kdy se to vyhlasi? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 krystof ... tak to se ti povedlo ... nádhera xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Twice Shrabnul kredity a na vyhlašení se vykašlal:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Já myslím,že jestli to nehodnotí sám,tak že to za 5 minut nebude.... Ale jestli budou další kola,tak se těším a taky se zůčastním a snad něčím přispěju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Nevěřili byste, ale po tejdnu chození do práce + skola , tak člověk pak o vejkendu věnuje celou svou pozornost něčemu jinýmu než je cf , např přítelkyně ;) ale to asi chápete a nejsu jedinej kterej to takle má :) Takže výsledky očekávejte večer - noc :) Další battle spustím v pondělí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 samozřejmě to chápu ;) kdo nezná,netuší jakej bugr dělá vaše holka když na ní nemáte čas :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Tak konečně jsem se ktomu dostal ;) Zde jsou všechny práce vložené to soutěže Cartman182 krystof Cr4sH009 ScArc!ty DarkTemplar ________________________________ Vítězem CFMB1 se stává krystof(s 3/5 hlasů) .. na druhém místě se umístil DarkTemplar ( hlasovali : já,dead,bartemius,ellemi,sim3to ) _________________ všem děkuji za účast a sponzoring ;) v pondělí pokračujeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Tak pokračujeme ;) ...vše v prvním postu až tu seženu moda tak to nechám promáznout , takže pište do galerky ptže tady se to stejně smázne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 rozebrat v diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Rozebrat v diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Tak jsem se pokusil, snad to není nejhorší:?. Puste se do mě v diskusi:cheesygrin: (dělám si srandu, napište co je na tom špatně:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Tak jsem se pokusil, snad to není nejhorší:?. Puste se do mě v diskusi:cheesygrin: (dělám si srandu, napište co je na tom špatně:D) tak jestli musim rict neco malo k tomu, tak kdyz uz si udelal nejak ten svetlej bod, tak ty okraje ztemni. Udelej nejaky plnejsi barvy.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 pište to ve Photoshop Gallery! :ontopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Rozebrat v diskuzi Nechci rypat, ale podle mě tohle nemá nic společného se sigem :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Sigy vůbec neumím, nechápu je a ani se je nesnažím naučit, je to na mě moc piplačka.. přesto jsem něco vytvořil a to z důvodu creditní krize :) Doufám, že my pošlete aspon naky to kilo za snahu :D .. Nebo http://i28.tinypic.com/fxbfr4.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 O pracech diskutujte v topicu PS Gallery! http://console-forum.net/showthread.php?t=61919 od teď budu hodnocení sigů v tomhle topicu brát jako spam :P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Tak jenom taková rychlovka: Nj to typo je hrozný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 neják na to nemám čas,ale přece sem něco sesmolil :lol: ---> do diskuze.....příští snad bude lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Na poslední chvíli ale přece xD Hunter: ___________________________________________________ Myslím že můžu říct že to je lepší než fanta doufam že toto porovnani mi pak Twice řekne v Galery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.