Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Tak to vypadá, že budu asi první :), ale je to i tím, že jsem měl tudle práci už rozdělanou předtím, než vůbec začal novej battle :) , Twice se jenom trefil do toho co potřebuji :D Max Payne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 No tak se taky konečně zapojim....Připomnám že mi to v PS moc(skoro vůbec) nejde a prosim abyste se mi nesmáli.Pokud bude někdo(kdo umí v PS hodně dobře) chtít a bude mít čas ať mi napíše jak bych měl příště postupovat aby to dopadlo líp :) Díky:) Jinak Carte dobrý ale máš to takový nekvalitní(jako myslim kvalita stocku)...nevím jestli to má být schválně ale spíš bych řekl že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak se připojuji do soutěže... nic světobornýho, ale hodit to sem musim:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Můj soutěžní pokus :P: @army-k: btw, ten stejnej stock jako si použil ty (AC 2) jsem nejprve taky zkoušel upravit na sig, ale nešlo to a nešlo :D to tvoje se mi docela líbí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Taky jsem něco zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 eště jednou uvidím edit a začnu vás diskvalifikovat ;) je to 4fun ale tydle pravidla se dodržovat prostě budou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Můj sig do soutěže !:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Urco Negto miluju anime ale taky krystof fantu piju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 co to meleš? ty očividně nevíš vůbec o co tady jde. to nahoře sou vítězové minulých kol:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Command and Conquer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 enjoy :lol: nemam rad gaming......;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Tak jsem to zkusil ale žádná sláva :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 CFMB5 vklady adiZ aRMy-K - diskvalifikován (chybí povinná část typa) Cartman182 Cr4sH009 dvojta krystof netix playerPS Pooky ______ Vítězný sig Pooky (počet hlasů: 7 z 10 ) ( porota: el!ps, bartemius, Ellemi, Despair5, SiMi, ValdoDK, s3mito, zinglbee ) krystof - 2hlasy dvojta - 1hlas 1.2000crdts 2.200crdts 3.100crdts __________ Další kolo je jasné .. budu rád za tak silnou účast jako minulé kolo, autoři odvedli dobrou práci, zlepšujete se ;) Dokud nebude vložen vklad může se volně dikutovat na téma cfmb .. po vložení první vkladu dojde k promazání tak hodně štěstí ;) PS: aRMy-Ku dej si na to příště pozor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Tak jo chci pogratulovat vítězi (čekal sem ho tak) :) A hned přidám svůj další vklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Můj soutěžní pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Spiderman - Salvation Není to úplně nejlepší, stále se spíš učím, ale snaha byla :P.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Tak přklidám svoje dílo aDiz: to tvoje se mi strašně líbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 můj vklad...snad se bude porotě líbit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 20:00 - A je to tady..! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 CFMB6 vklady adiZ aRMy-K Cartman182 krystof playerPS ______ Vítězný sig krystof (počet hlasů: 4 z 7 ) ( porota: el!ps, Ellemi, Despair5, s3mito, dead, lance, já ) adiZ - 3hlasy ............. Gratuluji vítězi, bylo to dost těsný playerPS .. všiml sis že máš špatný číslo v sigu? :D Byl bych v tomdle kole rád za větší učást než jaká byla vtom minulém :) Topic bude promazán +- v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Mám dotaz k CFMB.. Mám už hotovej sig, ale mám ho ve 4 verzích, mohl bych ty verze ukázat třeba v Photoshop Gallery a pak přidat do battlu tu, která se bude nejvíce líbit..? Díky za odpověď TwiCe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Tak sem sem dal verzi, co se mi líbí.. doufám, že se bude líbit i vám ..;) Kanye West - The Poet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 Smazat pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Tak sem první a aspoň už budou hezký práce :D Měl sem rozdělaný něco na minulý téma a až dneska zistím že je už uplně nový kolo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 prodlužuju to eště o tejden .. když to bude stát itak za prd tak to zabalím ;) odměnu zvyšuju na 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.