StAfo0 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdarvím :D chci se zeptat, chystám se koupit grafickou kartu. Zašel jsem si na stránky alfy a teď na vyběr ATP a nebo PCie... Jak poznám kterou mám ??? Podle mě to bude ve slotu :D. A jedna bude pros nevé Pc a jedna pros tarší... Jestli tak někdo kdo se vyzná tk mi poraďte. dííky PS: THX nemine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdarvím :D chci se zeptat, chystám se koupit grafickou kartu. Zašel jsem si na stránky alfy a teď na vyběr ATP a nebo PCie... Jak poznám kterou mám ??? Podle mě to bude ve slotu :D. A jedna bude pros nevé Pc a jedna pros tarší... Jestli tak někdo kdo se vyzná tk mi poraďte. dííkyPS: THX nemine :D AGP je pre staré bedny, PCIe je pre novšie počítače, záleží na tom akú maš základnú dosku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 to poznáš podle základní desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Potom napíšu :D:D ale vím že tam je jen jeden teploměr :D ...A dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 kdyz se chystas koupit novou grafiku tak si ohlidej i zdroj (wattaz a znacku..) abys pak nevrazil do pc tu grafiku a nemel ji jak zasobovat stavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.