duxt Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Neexistuje nějaký plugin který mi v xmb u baterie ukazuje počet procent zbývající baterie ?Něco ve stylu dayviewer(ale místo textu procenta baterie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Edit // Sry už nic .. Existuje, ale nevím jak se jmenuje, spletl jsem si název .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 můžeš zkusit např. PSPlugin Info v0.7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duxt Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 můžeš zkusit např. PSPlugin Info v0.7 A neexistuje ještě nějaký jiný, který by měl fukci pouze ukazovat % baterie ? A vypadal by lépe ? Třeba že by to bylo jako dayviewer ale s procenty baterie (jako že by to v xmb vypadalo jako daywiever) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jo existuje jmenuje se to nejak recovery ale ted nevim jak presne :D kdyz si vzpomenu napisu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StAfo0 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Npais do vyhledávání pluginy :D a najeď na topic co vytvořil ice2222222222 máš tam většinu tak si vyber EDIT: A nebo radši plugin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duxt Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Npais do vyhledávání pluginy :D a najeď na topic co vytvořil ice2222222222 máš tam většinu tak si vyberEDIT: A nebo radši plugin Jo, jo si až moc chytrý :D Napřed se tam podívej až potom raď ,ten který sháním tam není ....:D Jenom PSPGame info 0.3 a já chci něco ve stylu dayviewer, jestli něco takového neexistuje, na to jsem se ptal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StAfo0 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 AHA xD sorry :D já tam ztm skoro všecko našel co jsem ptřeboval :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 PSP-HUD.. http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010003 .. melo by to jit i na 5.00.. pokud nepujde, tak je mozna novejsi verze, nevim.. Muzes si volit, co vse se ma zobrazovat, muzes si volit i umisteni/pozici dane veci. Takze klidne muzes mit zobrazeno pouze % baterie a muzes to mit kdekoliv na obrazovce. nebo http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070020 .. ale to nevim, zda na 5.00 jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duxt
Neexistuje nějaký plugin který mi v xmb u baterie ukazuje počet procent zbývající baterie ?Něco ve stylu dayviewer(ale místo textu procenta baterie)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts