Eiko Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ahoj, v oboru PlayStation jsem úpne nový. Dnes jsem byl v obchode a koupil jsem PlayStation 2, stáhl a napálil hry, potom jsem zistil, že potřebuji modifikačný chip nebo swap disk?? Nebo tak něco. Vás jsem se chtěl zeptat jak to funguje, kde se to dá sehnat a za kolik. Ďekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 http://www.gamepower.cz/produkty/playstation-2/magic-swap-3-6/magic-swap-3-6-magic-keys-3 jen to nabootujes v ps2 a vyndas. a das tam palenou hru. jakoby obejdes zabrany, tim zes tam nejdrive dal origosku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiko Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Takže stačí vložit první disk /ten, který jsem žádal/ a pak napalenou a všechno pujde? to je jednoduchy.. a to se musi delat pred každou hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 jj musi. ale rozhodne to za to stoji ne?:) a rozhodne to sezenes levnejc, ten odkaz byl jen priklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 chci se zeptat schanim swap magic ale nikde neni skladem nevite nekdo kde bych ho sehnal??dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 dneska uz jen snad nekde v zahranici treba ebay. tady v cr snad jenom na aukru nebo predrazeny v nakejch e-shopech ale osobne bych ti doporucil spis chip. na aukru se obcas prodavaj kolem 500 a kdyz priplatis klidne ti ho prodejce chipu nainstaluje. btw kdyz si sezenes chip klidne ti ho za nakej uplatek taky napájím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Swap magic vlastním a klidně ti ho prodám.... už ho nemám jak využít..... mám někde i ty záslepky k tomju..... kdyžtak napiš PM a nějak se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 ten ps2 mod chip je ale pro tebe mnohem pohodlnější, ztratíš však sony záruku ps2. Prostě pískneš hru do mechaniky ps2 a hra se hned spustí byť origoš nebo záložní kopie a většina jich funguje absolutně bez problémů trvale bez údržby s každou hrou na 99.9%, ale spíš bude asi problém dnes najít někoho solidního kdo ti ho (chipa) tam pískne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.