Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP nebere iso/cso hry

NiSilver

Otázka

Ahoj!

Chtěl jsem si přes device hook zahrát nějakou iso hru než budu mít psp flashlý od kámoše... Když na kartu hodím GTA LCS.iso tak mi ho psp nezobrazí. Karta v sekci game je prázdná, takže si nemůžu v device hook zvolit jinou věc než jen UMD...

A to samí dělají videa... Vytvořím složku VIDEO, hodím do ní nějaký video v .mp4 a otevřu kartu v psp a zase je prázdná... Nechápu to :(

Fota a MP3 jedou bez problémů.... I když MP3 se často rozbijí (corrupted data) a taky nejdou pak přehrát... Je vada v psp, na kartě nebo u mě? :D jak to opravit?

Díky všem za odpovědi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Díky, chvíli si zahraju a pak to zkusím flashnout.. Ale nejdřív bych měl vylepšit software z 2.71 tak na 5.00, ne? To snad taky zvládnu :)

updatuj na 5.03 (na vyšší ne!!) pak postupuj dál podle návodu... vše tam máš popsáno

5.03 ... Ale to nedělej pokud máš psp 3004 tak jo ale pokud máš 2004 tak si radši nech udělat full flash..

Protože chickHen se ti vymaže po každém uplném vypnuití..

Prosimtě... když nic nevíš, tak nepiš...

Mám PSP 1004 s FW 2.71 ... Takže rada na to?

Rada je neposlouchat ho.. ví o tom kulový :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu