Ursus1468622888 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Konečně jsem se dostal k téhle velmi povedené hře, ale zaráží mě jedna věc - skutečně nelze ukládat kdykoliv? Není na to třeba nějaký cheat? Jako savy jenom někde a někdy u hry na cesty, to je zvrhlé. Já jezdím v MHD 25 minut, když nestihnu za tu dobu najít checkpoint, tak mám smolíka? Brr. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Savovat muzes kdykoli, jedinou podminkou ale je, ze musis NA LOD, to znamena, ze pro kazdy sav musis zpatky na zacatek levelu. Navic to asi moc nepomuze, jelikoz obcas se zpatky ani nedostanes :D Cheaty na ukladani ale nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jo, já vím, že na lodi to jde. Blbě jsem se vyjádřil - checkpointy jsem myslel ty portály, co tě hodí k lodi. No, to je sranda, takže tohle není moc hra na cestu do práce. :( Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Tak nevypínej DS:)Dej ho jen do sleep módu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Kolik na tom sleepu vydrží? Pokud hraju cestou do práce / do školy, a pak až zase cestou z práce / ze školy, tak by ve sleepu musel vydržet cca 8 - 9 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Vydrzel mi 2 dny kdyz jsem na nej zapomel:)Zere to baterku uplne minimalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Vyzkouším, díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Tak co pomohlo to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Co na to říkáte? Vím je to stará hra, hrál jsem ji chvíli u launche DS a prodal. Teď k 3DS kompletuji ty nej. DS hry a myslím že tam MPH patří. Hrál tu někdo i Metroidy z Gc/Wii? Dají se alespoň trochu srovnat? Stojí hra za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 StefiCZ: Na Gc/Wii jsem to nehral, ale na DSku jo, a to jak single tak online multiplayer a musim rict, ze lip propracovanou 3D strilecku na DSko tezko sezenes (ted uz ho trosku dohani nove Call of Duty). silene dlouhe lokace, tezci protivnici, obcas trosku clovek zabloudi... je to hrani na dlouhe hodiny... Online multak ale trosku zabijarna pro nezkuseneho hrace (i kdyz clovek nahral uz nejakych par desitek hodin) Rozhodne MUST HAVE titul (at uz na flashkarte nebo orig). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Tak jsem ho koupil, zatím jsem se do toho nepustil ale snad v nejbližší době. Jsem zvědavý jestli se Metroid objeví na 3DS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.