Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

záloha dat a kopírování

plast88

Otázka

ahoj mám dotaz

na ps3 40gb mám save data her a koupil jsme 80gb hdd

jde nějak zkopírovat data abych mohl z nového hdd pokračovat v hraní her co mám uložený na 40gb hdd?

mohu třeba napojit 40gb hdd na pc a stáhnou to a pak napojit ten větší hdd a vložit to tam nebo to mám udělat přes flash??

díky moc za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

http://console-forum.net/showthread.php?t=33867

Je tam i popis postupu zálohy celého HDD na externí HDD. Pokud ti stačí jen savy, tak dej do PS3 flashku a zkopíruj savy na ní... jen upozorním, že ne všechny savy jdou (např RE5 nejde zkopírovat)

Odkaz ke komentáři

• 0
http://console-forum.net/showthread.php?t=33867

Je tam i popis postupu zálohy celého HDD na externí HDD. Pokud ti stačí jen savy, tak dej do PS3 flashku a zkopíruj savy na ní... jen upozorním, že ne všechny savy jdou (např RE5 nejde zkopírovat)

cau a je nejaka sance stahnout savy ktere nejdou prehrat na tu flashku??? nejde mi Mercenaries 2 a ten RE5. Dik az radu

Odkaz ke komentáři

• 0

jen takový malý doplnění, občas je dobré probrat stávající ps3 hdd před výměnou a promazat co se dá, třeba dema, game data nebo nepotřebná videa, záloha se tím o dost urychlí. a taky, nevím esi je to v tom návodu tady na CF, ale po obnově na nový hdd je třeba deaktivovat a znovu aktivovat systém (položka v XMB), možná jsem to nenapsal přesně, ale vzpomínám si že něco takového to po mě chtělo, potom mi teprve opětovně začali fungovat PSN hry.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu