plast88 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 ahoj mám dotaz na ps3 40gb mám save data her a koupil jsme 80gb hdd jde nějak zkopírovat data abych mohl z nového hdd pokračovat v hraní her co mám uložený na 40gb hdd? mohu třeba napojit 40gb hdd na pc a stáhnou to a pak napojit ten větší hdd a vložit to tam nebo to mám udělat přes flash?? díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=33867 Je tam i popis postupu zálohy celého HDD na externí HDD. Pokud ti stačí jen savy, tak dej do PS3 flashku a zkopíruj savy na ní... jen upozorním, že ne všechny savy jdou (např RE5 nejde zkopírovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 acer.praha Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=33867Je tam i popis postupu zálohy celého HDD na externí HDD. Pokud ti stačí jen savy, tak dej do PS3 flashku a zkopíruj savy na ní... jen upozorním, že ne všechny savy jdou (např RE5 nejde zkopírovat) cau a je nejaka sance stahnout savy ktere nejdou prehrat na tu flashku??? nejde mi Mercenaries 2 a ten RE5. Dik az radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 žádná šance není... tyhle savy prostě zkopírovat nejdou (možná se skopírují při záloze celého systému, ale to nemám vyzkoušeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chudlas Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Je dobré míti externí HDD třebas WD Book tam zkopírovat celý save PS3 a pak vyměnit HDD a zkopírovat to zpátky na nový HDD v PS3 jsou tam i savy her co nejdou smazat z PS3 nebo zkopírovat na flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 chudlas Tak ono je jedno jestli je to flashka nebo ext. HDD... záloha systému jde udělat na oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crunchyshrimpy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Souhlasim, take mam exteri WD Book a zalohu systemu vcetne savu jsem na nej provedl bez problemu a po obnoveni vse jede jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HexeH Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jen takový malý doplnění, občas je dobré probrat stávající ps3 hdd před výměnou a promazat co se dá, třeba dema, game data nebo nepotřebná videa, záloha se tím o dost urychlí. a taky, nevím esi je to v tom návodu tady na CF, ale po obnově na nový hdd je třeba deaktivovat a znovu aktivovat systém (položka v XMB), možná jsem to nenapsal přesně, ale vzpomínám si že něco takového to po mě chtělo, potom mi teprve opětovně začali fungovat PSN hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plast88
ahoj mám dotaz
na ps3 40gb mám save data her a koupil jsme 80gb hdd
jde nějak zkopírovat data abych mohl z nového hdd pokračovat v hraní her co mám uložený na 40gb hdd?
mohu třeba napojit 40gb hdd na pc a stáhnou to a pak napojit ten větší hdd a vložit to tam nebo to mám udělat přes flash??
díky moc za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.