Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozbočovač k tiskárně

duxt

Otázka

Mám tiskárnu a budu si pořizovat 2. počítač, takže bych chtěl nějak udělat aby mi tiskárna fungovala na obou PC(pokud to samozdřejmě jde). Do tiskárny se zapojuje USB kabel s kouncovkou typu B a na druhé straně kabelu je koncovka typu A, která se samozdřejmě dává do PC. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by neexistoval nějaký rozbočovač , který by měl na jedné straně koncovku typu B a na druhé straně 2 typu A... Pokud by to nešlo tak to samozdřejmě pochopím, ale jen jsem se chtěl zeptat.:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. způcob (bude muset bezet jedno PC) tenot způsob tady byl již zmíněn a to propojit PC (at už Lankem či síť Ad Hoc)

2. investovat do routeru, ktery ma v sobe USB vstup. (zalezitost 1000Kč) Poté by se počítače napojily do routru.

3. ručne takovej kabel vyrobit... teoreticky by to fungovat mohlo, ale sam sem to nezkousel

nic jeného mě nenapadá

Odkaz ke komentáři

• 0

musis je propojit krizenym kabem nebo je mit oba zapojene do routeru, dale zvol v ovladacich panelech v tiskarnach tiskarnu kterou chces sdilet jako sdilenou (tusim ze prave tlacitko a možnosti sdílení, potom na druhem pc dej v tiskarnach přidat tiskarnu a dej síťová tiskárna a melo by ti to najit to druhe pc.

tento postup je pro xp na viste a sedmickach to bude podobne.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu