kingofdesign Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Ahoj všichni. Mam prosbu. Potrebuju downgradovat a nevim jak na to. Abych psp neznicil... Nevite nekdo o nejakym dobrym navodu??? Jde mi o to abych mohl hrat hry z MS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 koukni do topicu pro začátečníky tam je všecho tady http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingofdesign Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 koukni do topicu pro začátečníky tam je všechotady http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 jenze ja mam FW 2.82.... o tom zde neni psano..... uz jsem na odkaz, ktery si mi dal koukal odpoledne :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 tak není nic jednodušího než udělat upgrade na 3.03 a udělat pak downgrade z něj ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Pokud ale budes chtit udelat downgrade z 3.03 , tak k tomu budes potrebovat UMD s nepatchovanou verzi (je tam update na fw.2.0) GTA LIBERTY CITY STORIES 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 jenze ja mam FW 2.82.... o tom zde neni psano..... uz jsem na odkaz, ktery si mi dal koukal odpoledne :cry: tak potom si to necital uplne poriadne... pretoze si asi prehliadol toto: 2.81, 2.82, 3.00, 3.01, 3.02, 3.03 -> 1.50 (navod je i pro TA-082)K downgrade je potřeba hry GTA Liberty City verze 1 (na UMD s hrou je update na firmware 2.0 zatimco na verzi 2 je verze update firmwaru 2.6) http://console-forum.net/showthread.php?t=4119 ///vidim, ze ma chlapci malicko predbehli, pokial som zbuchal dokopy tu citaciu... :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingofdesign Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 tak potom si to necital uplne poriadne... pretoze si asi prehliadol toto: a kdyz ty gta nemam??? je nejaka moznost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 to asi těžko...tak si ho kup...lidi ho tady často nabízej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 kup si (v sucasnosti uz len z druhej ruky), alebo sa poobzeraj po niekom z Tvojho okolia, kto by Ti ho na downgrade pozical... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingofdesign Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 to asi těžko...tak si ho kup...lidi ho tady často nabízej ok....tak diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingofdesign Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Na tyhle strance jsem vycetl ze nekdo FW 2.82 downgradoval na 1.5..... Aniz by pouzil GTA...... Jestli nekdo mate trochu casu, kouknete na to jestli jsem to nepochopil spatne..... 8) http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/484186 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Ale dyť i jiný UMD maj Upgrade 2.0 ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 tj. třeba demodisk ale v gta je save bug pomocí kterýho to de...jinak se zatím na žádný jiný UMD nepřišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingofdesign Odesláno Duben 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Na tyhle strance jsem vycetl ze nekdo FW 2.82 downgradoval na 1.5..... Aniz by pouzil GTA...... Jestli nekdo mate trochu casu, kouknete na to jestli jsem to nepochopil spatne..... 8)http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/484186 A jeste sem k tomu zjistil ze mam TA-082........ nevim jestli to mam nejak zkusit prekopat nebo ne....na tom foru /odkaz vys/ to pry de.... nebo nakej typek to dokazal bez tech GTA...... :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 To s tim GTA je i pro TA-082, stačí si to pořádně přečíst a to bez toho GTA nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Na tyhle strance jsem vycetl ze nekdo FW 2.82 downgradoval na 1.5..... Aniz by pouzil GTA...... Jestli nekdo mate trochu casu, kouknete na to jestli jsem to nepochopil spatne..... 8)http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/484186 tak narychlo som tam pozrel, ale nevidel som tam, ze by k DG nebolo treba GTA... kde to tam vidis? :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 25, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 To kingofdesign : Kámo pokud chces udelat downgrad se svim psp s fw 2.82 , bez gta tak se s psp zrovna rozluc protoze ho 100 % bricknes . Jedina moznost je upgrade na 3.03 a pak pomoci neopatchovanyho GTA downgrad na 1.5 !!!!!!!!!!!!! Edit : To THeBaNDiT ee sorry to nebylo mireny na tebe :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 tak narychlo som tam pozrel, ale nevidel som tam, ze by k DG nebolo treba GTA... kde to tam vidis? :bash: Kámo pokud chces udelat downgrad se svim psp s fw 2.82 , bez gta tak se s psp zrovna rozluc protoze ho 100 % bricknes . Jedina moznost je upgrade na 3.03 a pak pomoci neopatchovanyho GTA downgrad na 1.5 !!!!!!!!!!!!! to si pisal mne, kamo? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingofdesign
Ahoj všichni. Mam prosbu. Potrebuju downgradovat a nevim jak na to. Abych psp neznicil... Nevite nekdo o nejakym dobrym navodu??? Jde mi o to abych mohl hrat hry z MS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts