Mr. Brain Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 Rád bych dostal homebrew na 2.71 (S Hencem a devhookem), už jsem se jednou ptal a dostalo se mi odpovědi, že tento fw maji akorat deb****e, asi to tak je, me se do downgradu nejak nechce. Zkoušel jsem jsem to všemožně (podle všemožných návodů) kopírovat a jedine co mi pustil je IR shell. Nic jineho (myslim z homebrew) mi nepustil, buď napsal "the game cannot be started" a ten ciselnej kod nebo se to seklo na spouteci obrazovce programu, her atd. a dal nic (vyplo se to). Tímto bych chtěl poprosit někoho s pevnými nervy jestli by mi neporadil. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 mozno by predsalen bol jednoduchsi downgrade z 2.71 na 1.50 a odtial jednoduchy upgrade na CF 3.XX OE... na Tvojom mieste by som to zvazil... alebo sa vybodni na homebrew... :) Ale snad Ti niekto poradi, ja s 2.71 nemam ziadne skusenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 nejaku radu by som privital aj ja downgrade bude snad az vtedy ked vyjde GT2 alebo TES inak zatial do toho nejdem lebo tie hry uz asi nespustim. uz som stiahol hru kt my nesla to bolo to vhala knights ci jaq sa to vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 do slozky photo nakopiruj homebrew enabler (posledni je myslim HEN D) v psp ve photo spust HEN ted nevim jak to prese bylo, ale myslim, ze po spusteni je cela obrazovka modra, kdyz se zmeni v zelenou muses spoustet homebrew ze svyho ofic firmwareu 2.71 pokud obrazovka zcervena psp se restartne a po opetovnym spusteni HEN tentokrat obrazovka zezelena a bude mozne spoustet homebrew homebrew enabler bude myslim funkcni po zapnuti ze sleep mode, ale po vypnuti a zapnuti je nutne ho zase spustit... taky bych ti radeji doporucil dat si tu praci s downgradem na 1.50 a naslednym upgradem na nejaky z custom firmwareu... je to o dost praktictejsi a hlavne custom firmware obsahuje recovery menu, ktere je take jakousi pojistkou bricku PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 prv ako sa rozhodnem downgradovat tak si otom musim precitat co sa my momentalne nechce a nemam ani velmi cas a potom zohnat niekoho kto ma s tym skusenosti :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Brain Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 no ten HENC, co tady popisoval west][ presne mam. Tady je už jediný problém, kam kopírovat? O downgradu jsem taky trochu uvazoval, uz mam v pc i potrebne soubory, ale zatim jsem nenasel odvahu a nejaky zavaznejsi duvod, proc to delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 tak duvodu pro downgrade je urcite spousta a pokud nevite co presne delat podivejte se do sekce tutorialy... jsou tam podrobne navody krucek za kruckem na downgrade a taky samozdrejme na instalaci custom firmwareu. Navic se tam muzete ptat na cokoli, co je nejasne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 no ten HENC, co tady popisoval west][ presne mam. Tady je už jediný problém, kam kopírovat? O downgradu jsem taky trochu uvazoval, uz mam v pc i potrebne soubory, ale zatim jsem nenasel odvahu a nejaky zavaznejsi duvod, proc to delat. 4 měsíce - až do minulého týdne - sem byl na 2.71, pokud budeš chtít s něčím poradit, tak mi můžeš napsat na ICQ 199474619 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 nuz fakt nad tym uvazujem ale uz len koli tym psx hram aspon crasha by som zahral alebo GT2 ale ja fakt neviem asi sa pojdem zatial popozerat jaq nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Brain Odesláno Květen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 tak já už tohle nemusím řešit, jsem na 3.40 OE-A :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.