Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Homebrew na 2.71

Mr. Brain

Recommended Posts

Rád bych dostal homebrew na 2.71 (S Hencem a devhookem), už jsem se jednou ptal a dostalo se mi odpovědi, že tento fw maji akorat deb****e, asi to tak je, me se do downgradu nejak nechce. Zkoušel jsem jsem to všemožně (podle všemožných návodů) kopírovat a jedine co mi pustil je IR shell. Nic jineho (myslim z homebrew) mi nepustil, buď napsal "the game cannot be started" a ten ciselnej kod nebo se to seklo na spouteci obrazovce programu, her atd. a dal nic (vyplo se to). Tímto bych chtěl poprosit někoho s pevnými nervy jestli by mi neporadil. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

do slozky photo nakopiruj homebrew enabler (posledni je myslim HEN D)

v psp ve photo spust HEN ted nevim jak to prese bylo, ale myslim, ze po spusteni je cela obrazovka modra, kdyz se zmeni v zelenou muses spoustet homebrew ze svyho ofic firmwareu 2.71

pokud obrazovka zcervena psp se restartne a po opetovnym spusteni HEN tentokrat obrazovka zezelena a bude mozne spoustet homebrew

homebrew enabler bude myslim funkcni po zapnuti ze sleep mode, ale po vypnuti a zapnuti je nutne ho zase spustit...

taky bych ti radeji doporucil dat si tu praci s downgradem na 1.50 a naslednym upgradem na nejaky z custom firmwareu... je to o dost praktictejsi a hlavne custom firmware obsahuje recovery menu, ktere je take jakousi pojistkou bricku PSP

Odkaz ke komentáři

tak duvodu pro downgrade je urcite spousta a pokud nevite co presne delat podivejte se do sekce tutorialy... jsou tam podrobne navody krucek za kruckem na downgrade a taky samozdrejme na instalaci custom firmwareu.

Navic se tam muzete ptat na cokoli, co je nejasne ;)

Odkaz ke komentáři

no ten HENC, co tady popisoval west][ presne mam. Tady je už jediný problém, kam kopírovat? O downgradu jsem taky trochu uvazoval, uz mam v pc i potrebne soubory, ale zatim jsem nenasel odvahu a nejaky zavaznejsi duvod, proc to delat.

4 měsíce - až do minulého týdne - sem byl na 2.71, pokud budeš chtít s něčím poradit, tak mi můžeš napsat na ICQ 199474619 ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu