will Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Zkošel jste už někdo hry z Gamecube na Wii? Chtěl bych koupit NHL 06 ale nevím jestli mi půjde jak má na Wii ovladači.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 ne ne musis mit obycejny ovladac ... staci gamecube ovladac ... nebo ten z wii rady. Oba maji stejne koncovky. Ale neco se mi plete ze na GC hry je iso loader bez mod chipu ... skusim neco najit pak napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedDragCZ Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 Ale neco se mi plete ze na GC hry je iso loader bez mod chipu ne, neni .. skutecne nic takoveho funkcniho pokud vim neexistuje .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 nějak jsem o tom četl a jestli jsem pochopil je to otázka blízké budoucnosti....ale nevím jestli jsem to dobře pochopil Cituji: Na nové konzoli BUDE možné hrát všechny tituly určené pro Nintendo GameCube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Duben 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2007 ne, neni .. skutecne nic takoveho funkcniho pokud vim neexistuje .. ted jsem si to nasel ... existuje. Jmenuje se to freeloader ale funguje pouze na verzi firmwaru 1.0 takze banan ... ale jsem tim dost zmaten ... Taky jsem narazil na nejaky SDload ... uz to lustim edit : jedna se o utilitku ktera dovoluje poustet homebrew na wii ... ale ted bohuzel na to nemam cas budu se tim zabyvat nekdy jindy :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedDragCZ Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 nějak jsem o tom četl a jestli jsem pochopil je to otázka blízké budoucnosti....ale nevím jestli jsem to dobře pochopilCituji: Na nové konzoli BUDE možné hrát všechny tituly určené pro Nintendo GameCube. jo, ale to se jedna o originalkach .. ted jsem si to nasel ... existuje. Jmenuje se to freeloader ale funguje pouze na verzi firmwaru 1.0 takze banan ... ale jsem tim dost zmaten ... Taky jsem narazil na nejaky SDload ... uz to lustim edit : jedna se o utilitku ktera dovoluje poustet homebrew na wii ... ale ted bohuzel na to nemam cas budu se tim zabyvat nekdy jindy :( jo, ale takhle spustis pouze GC homebrew pokud vim, nikoliv pravy wii hb .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2007 jo, ale takhle spustis pouze GC homebrew pokud vim, nikoliv pravy wii hb .. a on existuje HB only 4 wii krome sd loaderu ? vsechno je to z GC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 hry z gamecube na WII bez problemu spustis bez jakychkoliv loaderu a podobnejch blbosti (pokud mas stejnej region konzole) akorat na vetsinu GC her potrebujes GC ovladac nebo ten "classic controler" kterej se prodava jako prislusenstvi k WII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 hry z gamecube na WII bez problemu spustis bez jakychkoliv loaderu a podobnejch blbosti (pokud mas stejnej region konzole) akorat na vetsinu GC her potrebujes GC ovladac nebo ten "classic controler" kterej se prodava jako prislusenstvi k WII to je fakt ... ale me jde spis o ISO GC hry ... ty se jen tak nedaji spustit. Originaly pustis v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 to je fakt ... ale me jde spis o ISO GC hry ... ty se jen tak nedaji spustit. Originaly pustis v pohode. :-) to je sice hezky, ale will se uplne na zacatku ptal na uplne neco jinyho... na to jsem odpovidal "Zkošel jste už někdo hry z Gamecube na Wii? Chtěl bych koupit NHL 06 ale nevím jestli mi půjde jak má na Wii ovladači.." dneska se hry na kostku daj sehnat za par babek, tak proc to palit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 to je fakt ... ted uz jsou levne a taky premyslim o nejake hre ... a nahodou souvisi to s tematem ... sice neprimo ale souvisi :D to will : vis jak vzdycky pri nacitani hry v kanalu disku tam jsou 2 disky a jeden vzdycky odpadne (pri te animacce) ? to prave wii cte jestli se jedna o wii hru nebo GC. Kdybys tam dal GC hru tak se nacte :) ale musi byt original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 jojo šlo mi o originály......četl jsem právě že hry se BUDOU moct spouštět, tak jsem se ptal na to jestli s tím máte zkušenosti........díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
will
Zkošel jste už někdo hry z Gamecube na Wii?
Chtěl bych koupit NHL 06 ale nevím jestli mi půjde jak má na Wii ovladači..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts