Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Tak kluci hru sem mnel hotovou a dnes sem si chtel projit savy a zahrat si este jednou to nej ...a ...zjistim ze po vcerejsi zvysovani fmw za 3.51 m33 na 3.51 m33-2 na 3.71 m33-4 mne to hazi data is coruptied , nema nekdo savy na 3.71 m33 s dohranou hrou na NORMAL ?

tady to máš

http://rapidshare.com/files/99724618/GoW_Save.rar.html

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Možná se mýlim ale Flow se dá koupit jedině přes PS Store tudíž není na UMD a nedá se spustit v jinném PSP jak v tom na které je to koupené. Myslim že se to dá na 5 psp poslat.

Presne tak, je nutne nasdilet ucet (vc. kreditni karty atd.)

Jinak flOw je velmi prijemna hra.

Cekal bych ale ze se tu bude spis resit ten save :D Alespon teda ja cumim.

Odesláno
tak si bud totalni GoWmaster a nebo si to po kazdym neupechu loadoval

Pravda je, že jsem dohrál God of War na God mode a dvojku na titan mode, takže tenhle čas nebyl takovej problém. Tady na to můžete taky mrknout ...

A zbraně jsem měl samozřejmě vylepšené na max, jinak jsem odklikával všechny animačky a nějaké to retry tam bylo taky ... Nobody is perfect

Odesláno
Potřebuju poradit :)

Jsem - chvilku po tom co jsem dostal Heliosův štít - u sochy celkem velkýho koně a nevim jak dál, děkuji za rady :)

tak dole jak si tam zasunul ty sochy tak v levo je takovej průchod jak vysuneš ty zeď tak projdi tam posuň ty sochy sou tam dvě vyskoč na ten výklenek a tam del L a mačekj kolečko vylez tam vocaď zpět k tomu koni vlož tam ten štít a pokračuj dále ;)

Odesláno

PLS poraďte mi někdo, sekl jsem se v jedný místnosti a nemůžu přijít na to co dělat. Jsem v místnnosti kde se posunují dvě sochy s klíčem v ruce do zdi, a poté se za plošinu která je mezi těma dvěma sochama dá zatáhnout a poté výlést na horu, tam je socha koně a dveře, za kterýmy jsou dvě truhly. To´d vše a netuším kam mám jít! Dík za radu

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu