Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 997
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ahoj

Mám zásek v té části kdy musíte pomocí paprsku odemknout čtyři sochy a dát je na podstavce, to udělám , socha koně potom vyjede a já ji aktivuji, potom se racím zpátky do středové místnosti kse jsou tři průhledný chodníky a jedním z nich se dotanu do místnosti, kde si člověk musel povytáhnout stěnu a z leva do ní vejít aby se dostal do další místnosti, ale teď je to rozbytý a to madlo tam není, jen tu jednu pravou sochuý můžu zasunout zpět, ale nic se nestane...prosím o radu:bash:

Odesláno
Ahoj

Mám zásek v té části kdy musíte pomocí paprsku odemknout čtyři sochy a dát je na podstavce, to udělám , socha koně potom vyjede a já ji aktivuji, potom se racím zpátky do středové místnosti kse jsou tři průhledný chodníky a jedním z nich se dotanu do místnosti, kde si člověk musel povytáhnout stěnu a z leva do ní vejít aby se dostal do další místnosti, ale teď je to rozbytý a to madlo tam není, jen tu jednu pravou sochuý můžu zasunout zpět, ale nic se nestane...prosím o radu:bash:

ty pravou sochu ( z pohledu když tam přijdeš ) dotlač k tý stěně a pak ji rozbij > vznikne tam místo kde nabiješ štít a pak ti vyjede ten kůň .

GoW dohránmo za 6,5 hodiny v GOD mode :psp:

Odesláno

Takže mám problém ... Spíš teda sháním radu, nebo tip.

Jsem - asi - na konci hry, kde bojuju s nějakou ženskou. Abych to upřesnil, vstoupil jsem do nějakýho obrazu, objevil se na louce, kde jsem zlámal vaz několika duchům a teď tam bojuju s ženskou. Mezitím pak musím přizdit ruku tomu kamenýmu obrovi. No a tu ženskou prostě nemůžu sundat. Když už nemá životy, padne na zem a po pár sekundách se zmotá a má zase půl životu? Jak na ní? Jěště je uprostřed takovej kruh, ve kterým, když stojím se štítem vyzařuje paprsek. Možná něco s tím. Za radu moc dík!

Odesláno

Jdu to zkusit, dám vědět, jak dopadl match :D

Tak hotovo, dohráno :)

Jen kdybych neměl debilní riup, tak snad by byla poslední ukázka, takhle to nemělo cenu ani dohrávat :/

Dariusovi posílám THX :)

// Anonymous_: priste pouzij edit..

Tak hotovo, dohráno :)

Jen kdybych neměl debilní riup, tak snad by byla poslední ukázka, takhle to nemělo cenu ani dohrávat :/

Dariusovi posílám THX :)

Odesláno

Ahoj Všichni,

Už se Vám někomu povedlo zabít Charona, když pro Vás přijede na lodi?

Když ten fight prohrajete, tak Vás shodí z lodi jste v takových jeskyních.

Co ale když ho porazíte? Napadlo mě to, když jsem s ním prohrál, ale hru jsem už nechtěl znova nahrávat a navíc jsem měl málo životů, takže bych ho stejně nedal.

Díky za info.

ZUZY

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu