ryder Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 zrovna sem na to prisel, ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 ryder jses uplne na stejnem miste jako ja.... sice ja to tedka hraju po druhe...ale tady u toho kone jsem mel prvne taky dost velkej zasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Ted sem koupil po roce uz treti PSP a tahle hra me uplne uchvatila, fakt je to super. Uz se tesim na cestu do Rakouska, az to budu zase hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 potrebuju pomoct v ty pasazi jak mi ten strom vzal ty veci a sem na ty louce a uz tam sou jen ty duchove a ja nevim co mam delat, abych se dostal pres ten cervenej stit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 musis zabit duchy...stejne si porad rikam jaktoze maj vsichni tolik zaseku ja gow udelal jen s jednou mlou pomoci kamosa...a dost lidi se tady pta na to jak ma neco udelat kazdou chvilu... LIDI ZAPOJTE MOZEK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 prosimvás když to stáhnu má to 1.49 gb(iso) nevíte kolik to má v cso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 musis zabit duchy...stejne si porad rikam jaktoze maj vsichni tolik zaseku ja gow udelal jen s jednou mlou pomoci kamosa...a dost lidi se tady pta na to jak ma neco udelat kazdou chvilu... LIDI ZAPOJTE MOZEK! me to napadlo hned ze je mam zabit, ale me se objevovali porad dokola, az kdyz sem hru vypnul a znova zapnul tak to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Ahoj Mám zásek v té části kdy musíte pomocí paprsku odemknout čtyři sochy a dát je na podstavce, to udělám , socha koně potom vyjede a já ji aktivuji, potom se racím zpátky do středové místnosti kse jsou tři průhledný chodníky a jedním z nich se dotanu do místnosti, kde si člověk musel povytáhnout stěnu a z leva do ní vejít aby se dostal do další místnosti, ale teď je to rozbytý a to madlo tam není, jen tu jednu pravou sochuý můžu zasunout zpět, ale nic se nestane...prosím o radu:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Těch cest je tam několik a některé nejdou vidět, dokud na ně nevstoupíš. V něktém z výklenků by měl být východ pryč. Teď jsem si přečetl tvůj příspěvek pořádně. Musíš ulomenou ruku s klíčem u jedné sochy nahradit sebou. Použij světelný štít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 To bude asi ono, díky moc za radu, dám vědět jestli po bylo ono:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 musiš vylezt na sochu a zmačkout tušim L už dlouho sem to nehral prostě SUN SHIELD pak pak budeš mačkat O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Ahoj Mám zásek v té části kdy musíte pomocí paprsku odemknout čtyři sochy a dát je na podstavce, to udělám , socha koně potom vyjede a já ji aktivuji, potom se racím zpátky do středové místnosti kse jsou tři průhledný chodníky a jedním z nich se dotanu do místnosti, kde si člověk musel povytáhnout stěnu a z leva do ní vejít aby se dostal do další místnosti, ale teď je to rozbytý a to madlo tam není, jen tu jednu pravou sochuý můžu zasunout zpět, ale nic se nestane...prosím o radu:bash: ty pravou sochu ( z pohledu když tam přijdeš ) dotlač k tý stěně a pak ji rozbij > vznikne tam místo kde nabiješ štít a pak ti vyjede ten kůň . GoW dohránmo za 6,5 hodiny v GOD mode :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 chcete návod na GOW? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 chcete návod na GOW? :) Dante nic jednošího než Gow není takže to nemá smysl udělej spiš na FF 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 to říká každý na to, když to zná a pro někoho tak jednoduché to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NirvanaFanBoy Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Já sem prošel GoW napoprvý sám...sice jsem se občas zasek, ale vyřešil jsem to....:?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 to říká každý na to, když to zná a pro někoho tak jednoduché to není Jo udělej. Dobrý nápad. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marchok Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 vcera sem si ho koupil prisiel som dom,zapol a tak ma to chitilo ze som to za 10h dohral.skoda ze je to tak kratke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Takže mám problém ... Spíš teda sháním radu, nebo tip. Jsem - asi - na konci hry, kde bojuju s nějakou ženskou. Abych to upřesnil, vstoupil jsem do nějakýho obrazu, objevil se na louce, kde jsem zlámal vaz několika duchům a teď tam bojuju s ženskou. Mezitím pak musím přizdit ruku tomu kamenýmu obrovi. No a tu ženskou prostě nemůžu sundat. Když už nemá životy, padne na zem a po pár sekundách se zmotá a má zase půl životu? Jak na ní? Jěště je uprostřed takovej kruh, ve kterým, když stojím se štítem vyzařuje paprsek. Možná něco s tím. Za radu moc dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Ted si nejsem stopro jistej ale je to asi tak ze kdyz uz nema zivoty ak jdes k tomu stitu a namiris ho na ni a pak mackas co ti to ukaze jako u kazdyho souboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Jdu to zkusit, dám vědět, jak dopadl match :D Tak hotovo, dohráno :) Jen kdybych neměl debilní riup, tak snad by byla poslední ukázka, takhle to nemělo cenu ani dohrávat :/ Dariusovi posílám THX :) // Anonymous_: priste pouzij edit.. Tak hotovo, dohráno :) Jen kdybych neměl debilní riup, tak snad by byla poslední ukázka, takhle to nemělo cenu ani dohrávat :/ Dariusovi posílám THX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Tak hotovo, dohráno :)Jen kdybych neměl debilní riup, tak snad by byla poslední ukázka, takhle to nemělo cenu ani dohrávat :/ Dariusovi posílám THX :) najdi si posledni ukazku treba na youtube at mas pozitek ze hry kompletni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 //edit:mal som problem,ale uz to ide v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Ahoj Všichni, Už se Vám někomu povedlo zabít Charona, když pro Vás přijede na lodi? Když ten fight prohrajete, tak Vás shodí z lodi jste v takových jeskyních. Co ale když ho porazíte? Napadlo mě to, když jsem s ním prohrál, ale hru jsem už nechtěl znova nahrávat a navíc jsem měl málo životů, takže bych ho stejně nedal. Díky za info. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 kua a skusate spravit aj tie chalenge?? ja som sa zasekol na 3tom...ale akoze to uz jew masaker...rapidne prichadzas o hp...uz pri tom 2hom chalenge som nadaval ze sa uz na to vykaslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.