TimkyToad Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Ludia ale ved je to lahka hra :D A tie oblecenia idu iba na HARD MEDIUM A EASY ked das new game tak tam mas zemiakove potom toto barbarske (ked prejdes god) dalsie nemam odomknute a kranos normlane... neviem prejist challange 2 mam dat 20 creepov bez toho aby ma len udreli :( raz my vyslo 19 dat a posledny ma sekol :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 TimkyToad : Pls,nemuzes poradit...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Musíš je furt killovat ;-). Oni se znovu oběvujou, a znovu a znovu, až jich několik vymlátíš, tak se přestanou oběvovat :-). :psp: PCh pitomy reobjevovani :D du na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 ja vim ze tam nejde skocit tak slez dolu a skoc na jinej retez ver mi nebo ja uz nwm ale vim ze se mi nevysunul a normalne sem se dostal dal :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 poradte pls jak zabit tu velkou svini jak s nim bojuju k zacatku hry( 2.setkani s nim myslim) jakdyby na obrovskym moste s nim bojuju...dycky mu dam sadu a on mne chytne do zubu , hodi semnou o zed a ja mackam L+R a bojuju dal..uz na to nemam nervy chytl mne do zubu uz snad 10krat za sebou a ja furt odolaval ale on ne, a ne zdechnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 dpc presel sem pres ty 4 sochi a teho praveho na koni a uz nevim kam dal vratim se tam jak byly ty 2 sochi styma klicama jaks to stricil do tych dir ve stene a nevim co dal dpc!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 poradte pls jak zabit tu velkou svini jak s nim bojuju k zacatku hry( 2.setkani s nim myslim) jakdyby na obrovskym moste s nim bojuju...dycky mu dam sadu a on mne chytne do zubu , hodi semnou o zed a ja mackam L+R a bojuju dal..uz na to nemam nervy chytl mne do zubu uz snad 10krat za sebou a ja furt odolaval ale on ne, a ne zdechnout.. ked te chytne mackaj na stridacku L a R , cilem je ho dostat dozadu na ty vrata kde na nej zhodis dve zdi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Přešel jsem přes ty 4 sochy a toho pravého na koni a už nevim kam dal vrátim se tam jak byly ty 2 sochy s těma klíčema jak jsem to strcil do těch dir ve stěně a nevim co dal...poraďte pls někdo;)mám stejný problém jako makys!;):( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Přešel jsem přes ty 4 sochy a toho pravého na koni a už nevim kam dal vrátim se tam jak byly ty 2 sochy s těma klíčema jak jsem to strcil do těch dir ve stěně a nevim co dal...poraďte pls někdo;)mám stejný problém jako makys!;):( Dotahni tu druhou sochu k tomu otvoru u zdi,pak ji rozsekej a vlez na ni a pouzij stit jako u tech koni(L a pak mackat (O) )....btw myslim si ze Timky nebo nekdo by moh naspat navod:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Do toho se mi nechce je toho moc :D jen at na to prijde kazdej sam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 cus, jsem v podsveti, jak tam jsou ty retezy .. mam uz odekmnuty 2 rezety, po kterych muzu jit, a u jednoho jsou 2 tocici kola, a to jedno je furt pod zemi (je to to, jak se tam splha po zdi) --- tak nwm .. muzu list mezi nima, a pak i vyskakat nahoru po tech levitujicich plosinach, ale doskocim jen na prvni, druha je - clovek by rekl ze blizko, ale proste se nechiti... co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Sowa gay by som aj napisal ale ta... si vezmi ze hra vysla a co ma stoho ta firma co ju vyrobila... prvy den som ju presiel 2 krat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
con-man Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 con-man : V te mistnosti kde sou dve tela musis rozbit zed,poradne se podivej.poznas ji...Pak pokracujes dal...Prosim mam taky zasek...!!! Sem v mistnosti kde sou dve kola na toceni,jedno jde tocit a pohlo s retezama,to druhy je zasunuty a je na nem nejakej sutr a blika..Nejde rozbit a nevim co s nim...:? Diky za radu... Jo tu zed sem rozbil, ale tam je jenom takova římsa po který můžu jít a na konci je truhla a nikam jinam se tam nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Já jsem zkrátka asi lamka nebo co xD Na "God" jsem se zasekl na mostě - jel jsem to asi patnáctkrát a furt mi ta mrcha dává kapky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 cus, jsem v podsveti, jak tam jsou ty retezy .. mam uz odekmnuty 2 rezety, po kterych muzu jit, a u jednoho jsou 2 tocici kola, a to jedno je furt pod zemi (je to to, jak se tam splha po zdi) --- tak nwm .. muzu list mezi nima, a pak i vyskakat nahoru po tech levitujicich plosinach, ale doskocim jen na prvni, druha je - clovek by rekl ze blizko, ale proste se nechiti... co mam delat? tam sem se ted taky zasek nwm jak mam skocit na tu druhou plosinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 ked te chytne mackaj na stridacku L a R , cilem je ho dostat dozadu na ty vrata kde na nej zhodis dve zdi .... no jo dyt to sem porad delal...mackam L+R , prastim s nim o zem a porad dokola..snad 10krat sem mackal L+R a porad nic...pak uz mi dosla trpelivost a vypl sem to:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Tak, muj prvni zasek ve hre.... Jsem v podsveti u lavoveho vodopadu s rekou... Je to hned po tom souboji s tema trema obrama.... Jak se pls dostat pres tu reku? Na preskok me to nepusti... diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Já tu mám taky zásek, jakmám zabít ty týpky, co se proti mně bráníjou štítem? Chci je zřezat, ale vždy to vykrejou štítem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I.v.o.r.y. Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 tak jsem to dohrál pecka hra škoda že tak krátká btw začínal jsem ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Tak, muj prvni zasek ve hre.... Jsem v podsveti u lavoveho vodopadu s rekou... Je to hned po tom souboji s tema trema obrama.... Jak se pls dostat pres tu reku? Na preskok me to nepusti... diky... Kamo tam jak je ten preskok tak chod od neho hore cekom hore atam uvidis po lavej strane jak je taka truhla, bez ku stene a rozbi ju, pritiahni tu truhlu nakraj uplne v pravo jak je ten preskok ale nad neho vydi nanu a vyskoc na plosinu... a potom po stene dalej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Já tu mám taky zásek, jakmám zabít ty týpky, co se proti mně bráníjou štítem? Chci je zřezat, ale vždy to vykrejou štítem :( uz by si mal mat ruku zeusa cize stit rozbijes snou ale ked nie tak jak mas tie meče tak trojuholnikove kombo ( 3x stlac trojuholnik) a rozbije im štit... edit. Sry ze double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Kamo tam jak je ten preskok tak chod od neho hore cekom hore atam uvidis po lavej strane jak je taka truhla, bez ku stene a rozbi ju, pritiahni tu truhlu nakraj uplne v pravo jak je ten preskok ale nad neho vydi nanu a vyskoc na plosinu... a potom po stene dalej..Uz to mam, diky moc chlape...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 jjj v pohode.... bze uz ma stvu jak seci pisu na chate ako ist dalej ked su vtej hale stim koňom :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onlyreal Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Poradi niekto ako zabit tu persephone ked po mne striela? Aj to odrazim do nej, ona spadne, trosku jej dam, to cele sa opakuje asi 3 krat, ale potom to odrazam donej asi 10x, 15x a nic, nepada dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 skuste mi niekto pomost...som v tej misii co su take retaze a ked mam vsetko spustene vsetyk velke rataze....ale neveim co dalej :blink: //uz so to zrobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.