myschoo Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 tak uz som v Caves :) zatial jeden zasek ked som vytahoval obrovske schodisko a nevedel som ze tam je nalavo v nom chodbicka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 tak uz som v Caves :)zatial jeden zasek ked som vytahoval obrovske schodisko a nevedel som ze tam je nalavo v nom chodbicka :) to me taky napadalo az po chvili , upe nahodou ked sem zkusal bunny hop :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Tak tu mám 1. zásek...je to u persephone jak po me strili ruzny ty kouĺe, lejzry atd....ja ji dycky nicim a kdyz uz ma hrozne malo zivotu tak spadne a zacne se ozivovat....a takhle je to porad do kola .... pakj me dycky zabije...co stim? Jak na tu picku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 U Persephone: Když spadne z posledního sloupu, postavte se do svítícího kola a hoďte na ni štítem paprsek - rychle mačkaným Lkem (tuším) Já jsem na God furt zaseklý u té bestie na mostě xD Říkal jsem si, že to zkusím jen na Hard, ale ono je všechno mnohem mnohem lehčí, takže si asi nacvičím... no, nic xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 U Persephone: Když spadne z posledního sloupu, postavte se do svítícího kola a hoďte na ni štítem paprsek - rychle mačkaným Lkem (tuším)Já jsem na God furt zaseklý u té bestie na mostě xD Říkal jsem si, že to zkusím jen na Hard, ale ono je všechno mnohem mnohem lehčí, takže si asi nacvičím... no, nic xD hele ja sem taky zasekly u te bestie...jak mo mam porazit? dycky kdyz mne chytne do zubu tak mackam L+R a dostanu se z toho...no ale pak ho mlatim a chytne mne zas a tak furt porad dokola....uz asi 20krat mne chytl a dycky sem se z toho dostal ale on ne a ne zdechnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Čus zasekl jsem se tady http://img383.imageshack.us/img383/4976/screen2tz1.png nevim co dál...poraďte někdo pls...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Dvojskokem přes propast (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Jo prosím co mám dělat, bojuju s takovým černým andělem, prvně jsem zabil takovýho velkýho špeknouna, a teď je tam zas takovej Black Angel na nějakým sloupě a něco po mně hází. Jak ho mám killnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Tak a mam za sebou tolko ocakavany GOW, ale musim povedat, ze som sklamany. Neviem kolki z Vas hrali GOW na PS2, ale tato PSPckovska verzia nema tu spravnu, skoro ziadnu atmosferu v porovnani PS2. Zhltol som to ako jednohubku za 4 a pol hodinky a vobec som si to neuzil. Zanechalo to vo mne uplne chladne pocity. Koncepcia hry je hrozna - neustaly boj (v poslednej casti hry to bolo len mechanicke - otvaranie dveri - boj, otvaranie dveri - boj), semtam prihlupla hadanka so stupidnou narocnostou, slabucke boje s bossmi (posledny zaverecny boj WTF ??? ) Ked si spomeniem na tie neuveritelne hracske pocity, ked som hral 1x GOW na PS2 je mi luto, ze tvorcovia urobili z GOW na PSP len obycajnu slabu kopiu, s nicim novym v podstate neprisli. Grafika, soundtrack skvely, ale co ten dej sakra ? Pri zaverecnych titulkach som mal zmiesane pocity, akoby som skutocne si zahral len nejake demo, ktore niekto ripol z GOW1, GOW2, aby Sony si vylepsilo cisla predajnostou PSP. Ak si niekto mysli, ze GOW je dovodom na kupu PSP, skor by som to poopravil, GOW je dovodom na kupu PS2. Tato hra opat jednoducho potvrdila, ze PSP je len mala konzola velkej "matky" PS2. Doba hrania je toho len dokazom. Ako fanusik Sony konzol a fanusik GOW davam sklamane bohuzial tejto hre 70 percent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 No vidím to na 8.5/10.Dohráno na 100%.A teď jdu na Army of Two.Konec zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Depeshak skus si to dat s Easy na Hard... btw. tvoje pociti nas nezaujimaju :P No vidím to na 8.5/10.Dohráno na 100%.A teď jdu na Army of Two.Konec zprávy. To si ako presiel aj vsetky challanges ? Čus zasekl jsem se tadyhttp://img383.imageshack.us/img383/4976/screen2tz1.png nevim co dál...poraďte někdo pls...;) Podla screenu neviem usudit kde si :) inac ... LOL mas 35175 bodov a ty si neupgradnes skilly ? Stlac START a upgraduj vsetko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiBronx Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 zatim jsem v pulce a jako musim rict ze to je celkem kvalitni hra ale jen tak na tyden vic ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyll Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 !!! Zásek !!! Ahoj potřebuju poradit, byl jsem na takovém náměstí kde jsem musel posouvat 4 sochy tak aby mezi nima prošel takový ten sluneční paprsek, který pak odrazím na tu sochu kone.., no pak jsem se spustil tím kruhovým ( výtahem ) dolů a jdu chodbou a výjdu po takových obrovských schodech a tam jsou 2 sochy a tu jednu zasunu ke zdi pak mezi nima vylezu po zdi a nahoře stojí další socha koně a svítí u ní to stříbrne světlo a píše mi to nějaký text, ale nemám vubec šajno co dál, vrátit se moc nejde, jen k tomu výtahu, a dopředu taky ne, tak prosím poradtě někdo pokud budete vědět kde to zhruba je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 !!! Zásek !!! Ahoj potřebuju poradit, byl jsem na takovém náměstí kde jsem musel posouvat 4 sochy tak aby mezi nima prošel takový ten sluneční paprsek, který pak odrazím na tu sochu kone.., no pak jsem se spustil tím kruhovým ( výtahem ) dolů a jdu chodbou a výjdu po takových obrovských schodech a tam jsou 2 sochy a tu jednu zasunu ke zdi pak mezi nima vylezu po zdi a nahoře stojí další socha koně a svítí u ní to stříbrne světlo a píše mi to nějaký text, ale nemám vubec šajno co dál, vrátit se moc nejde, jen k tomu výtahu, a dopředu taky ne, tak prosím poradtě někdo pokud budete vědět kde to zhruba je musíš rozbít tu pravou sochu,skočit na ní a odrazit světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyll Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 jj díkes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Tak a mam za sebou tolko ocakavany GOW, ale musim povedat, ze som sklamany. Neviem kolki z Vas hrali GOW na PS2, ale tato PSPckovska verzia nema tu spravnu, skoro ziadnu atmosferu v porovnani PS2. Zhltol som to ako jednohubku za 4 a pol hodinky a vobec som si to neuzil. Zanechalo to vo mne uplne chladne pocity. Koncepcia hry je hrozna - neustaly boj (v poslednej casti hry to bolo len mechanicke - otvaranie dveri - boj, otvaranie dveri - boj), semtam prihlupla hadanka so stupidnou narocnostou, slabucke boje s bossmi (posledny zaverecny boj WTF ??? )Ked si spomeniem na tie neuveritelne hracske pocity, ked som hral 1x GOW na PS2 je mi luto, ze tvorcovia urobili z GOW na PSP len obycajnu slabu kopiu, s nicim novym v podstate neprisli. Grafika, soundtrack skvely, ale co ten dej sakra ? Pri zaverecnych titulkach som mal zmiesane pocity, akoby som skutocne si zahral len nejake demo, ktore niekto ripol z GOW1, GOW2, aby Sony si vylepsilo cisla predajnostou PSP. Ak si niekto mysli, ze GOW je dovodom na kupu PSP, skor by som to poopravil, GOW je dovodom na kupu PS2. Tato hra opat jednoducho potvrdila, ze PSP je len mala konzola velkej "matky" PS2. Doba hrania je toho len dokazom. Ako fanusik Sony konzol a fanusik GOW davam sklamane bohuzial tejto hre 70 percent. přesně musím souhlasit..taka tmosfera neni zdaleka taková jako na PS2 a CHoO neprisla s nicim novym..Je to jako hrat nejaky vytažek z GoW na PS2.. a jak tady nedko pise ze to je,,nejlepsi co an PSP vyslo" tak to bych polemizoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 heh nemas pravdu lepsi hra na psp nebyla...co by se vyrovnala grafiku a hratelnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 heh nemas pravdu lepsi hra na psp nebyla...co by se vyrovnala grafiku a hratelnosti... Tak asi se na to diva jinak ten kdo odehral GoW na PS2, a jinak kdo hraje GoW poprve...ale na PSP mne treba z third person akcí víc bavil Syphon Filter :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 No tak me tahle hra naprosto uchvatila zamiloval jsem se do ni uz na PS2 a kdyz jsem ji zacal hrat na PSP srdce mi poskocilo radosti jak je to paradni hra.Myslim si ze je tahle hra duvodem proc vlastnit PSP.Po GTA je to pro me bez diskuzi nejlepsi hra na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Cau tak mam dalsi problem.. Sem tam jak mi odebral ten strom schopnosti a pak je ziskal zpatky killenim tech dusi a nepusti me to dal pres tu cervenou Haluz jak se dycky objevi kdyz s nekym bojuju...a pritom uz tam zadnej enemy neni .. ??????? dik za odpoved Jinak nejvetsi mazec je ta pasaz pod vodou..Nadherna grafika.. a ty stylovy bublinky pri otevirani truhel:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Cau tak mam dalsi problem.. Sem tam jak mi odebral ten strom schopnosti a pak je ziskal zpatky killenim tech dusi a nepusti me to dal pres tu cervenou Haluz jak se dycky objevi kdyz s nekym bojuju...a pritom uz tam zadnej enemy neni .. ??????? dik za odpovedJinak nejvetsi mazec je ta pasaz pod vodou..Nadherna grafika.. a ty stylovy bublinky pri otevirani truhel:D :D pořádně se podívej jestli se ti tam někde nějaká duše ještě nepohybuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Tak asi se na to diva jinak ten kdo odehral GoW na PS2, a jinak kdo hraje GoW poprve...ale na PSP mne treba z third person akcí víc bavil Syphon Filter :) Je jedno co bylona PS2, ale na PSP je to prostě nej hra co vyšla ... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobmaster Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Je to velice dobre technicky zvladnuta hra, a naplni taky neni spatna. Tadle hra patri k jedne z nejlepsich co kdy vysla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 cau zasek sem se u nejakejch dvou soch ktery mely v ruce klice a jak sem je posunul tak to zajelo do "zamku" uz sem tam byl ted sem tam podruhy je to tam zniceny.. je tam nahore jeste takovej kun a kdyz u nej dam kolecko tak mi to pise zyphros, the west wind a pod tim ze tam nekdo odpociva, who walks the path of the sun chariot. nevim co dal pls help EDIT: diky kruto uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 rozmlať tu sochu napravo a skoč na ní a pomocí L štítem někam posviť a ono ti to už pofaká;):D Mám taky problém!Přeskočím řeku s lávou nebo co to je,vyšplhám,pobiju ty s ocasem pak 3 velký zrůdy a skočím přes propast a tam rozbiju nějakou zeď a nevim kam dál!Poraďtě pls někdo:(;) EDIT:Je to támhle nahoře,viz.foto--> http://img383.imageshack.us/img383/4976/screen2tz1.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.